Слейв браслет: прикраса з кільцем на ланцюжку

Кільця, з'єднані ланцюжком з браслетом також відомі під назвою «слейв браслети» - дивовижне модне поєднання цього сезону. Така прикраса підходить до будь-якого стилю одягу , Від формального вечірньої сукні до химерного панк-рок образу. Ці браслети в основному складаються з одного кільця і ​​одного браслета, але іноді кілець буває і більше. Цього року ці браслети входять в моду, так що можна буде підібрати собі слейв браслет з безлічі представлених на ринку варіантів відповідно до своїх смаків.

Значення слейв браслета (Slave bracelet)

  • Звідки стався слейв браслет

Слейв браслет має другу назву - «Hathphool», що в дослівному перекладі з індійської мови означає «квіти рук». Ці браслети використовувалися індійськими нареченими. П'ять кілець, приєднані до браслету символізують божественну сутність жінки. Пізніше це число скоротилося до трьох в знак скріплення подружніх відносин. В наші дні слейв браслети користуються популярністю серед людей, що займаються танцем живота, і прихильників готичної субкультури. Вони також широко використовуються парами, практикуючими відносини БДСМ (тип сексуальних відносин, заснованих на домінуванні - підпорядкуванні), в яких один виступає рабом, а інший - повелителем. Слово «Слейв» перекладається з англійської як «раб». Деякі вважають, що свою назву слейв браслет отримав завдяки символічності зв'язку між кільцем і браслетом - кільце на ланцюжку символізує підпорядкування і служіння браслету, який його тримає.

Олов'яний римський слейв браслет

  • Слейв браслет в римському стилі з великим лицарським кільцем

Цей римський олов'яний слейв браслет добре доповнить костюм або навіть плаття і створить стильний вигляд. Він буде виглядати дуже привабливо з вечірньою сукнею. Міцний олов'яний браслет, що нагадує про манжетах римських лицарів, з'єднаний з олов'яним кільцем трьома тонкими ланцюжками, що біжать по руці. Цей браслет підійде тим, хто хоче створити автентичний римський образ.

Кельтський олов'яний слейв браслет з регульованим розміром кільця

  • Елегантне і просте кільце з браслетом

Цей браслет привертає погляди своїми кельтськими вузлами і візерунками: розпочавшись у браслета, вони красуються на зап'ясті елегантною підвіскою йдуть по ланцюжку до кільця. Це ефектне виріб в принципі підійде до будь-якого одягу, але таку тонку майстерну річ варто надягати в святковий або вихідний день.

Легкий слейв браслет на срібному ланцюжку

  • Просте кільце, приєднане до браслету

Цей сріблястий браслет гарний своєю простий. У той час як багато слейв браслети важко носити внаслідок їх ваги і масивності, цей легкий браслет з ланцюжка срібного тону, з'єднаний з таким же кільцем виглядає елегантно і оригінально. Прикраса настільки легке, що не завадить повсякденному житті і підійде до будь-якої ситуації.

Різнобарвний слейв браслет з великим браслетом манжетою

  • Хороше рішення для костюмованих вечірок

У той час як попередні вироби відрізнялися скромністю, цей слейв браслет від модних дизайнерів Мумбая створений, щоб привертати увагу. Він зроблений з великого прикрашеного різнокольоровими квіточками браслета-манжети, ланцюжки з яскравими декоративними каменями і мідного кільця з акуратним квіткою в центрі. Хоча це прикраса, безумовно, змусить людей обернутися, його не можна надягати кожен день. Цей браслет буде добре виглядати на маскараді або костюмованої вечірки.

Аметистовий браслет зі срібла вищої проби

  • Гарний слейв браслет, прикрашений дорогоцінним камінням

Дуже гарний браслет високої якості. 17 сантиметрів браслета зі срібла вищої проби з аметистами. На кільці - великий овальний аметист , Який відразу притягує погляд. Маленькі круглі аметисти на браслеті роблять акцент на великий камінь кільця. Це по-справжньому елегантне прикраса підійде до вечірньої сукні будь-якого крою.

Розарій браслет сестри Живки з кільцем

  • Круглий браслет з кільцем-хрестом

цей браслет срібного кольору, зроблений зі сплаву олова та свинцю відомої англійської академією, є копією браслета балканської черниці дев'ятнадцятого століття. Легенда свідчить, що вона використовувала його для захисту і знищення вампірів, які полювали за нею. Звичайно, навряд чи це прикраса можна буде дійсно використовувати для боротьби з потойбічними силами, але, тим не менше, воно відмінно підійде до чорного готичному поряд.


Статті по темі

Новости