Шлюбні агентства. За лаштунками. Частина 1.

Жертвами шахрайства жінки стають не тільки на сайтах знайомств . І не тільки скамери на нас нападають.

скамери

Іноді загроза виходить від своєї ж сестри, від жінки і на своїй рідній землі. Накопичилося багато інформації і тепер можу розповісти про це явище.

Називається явище «шлюбні агентства».

Російські шлюбні агентства. Їх багато, особистого досвіду звернення немає. Але є досвід кількох жінок, яким довіряю. Назва агентств згадувати не буду, імена жінок, звичайно, теж.

Пропозиції шлюбних агентств немудрі.

Тексти оголошень прості, часом з граматичними і орфографічними помилками. Одним словом, пропозиції не хитрі, але чіпляють і в смисловому плані дохідливі. І сенс зводиться до наступного - хочете створити щасливу сім'ю, тоді ми йдемо до вас! Тому що база у нас величезна, досвід роботи вимірюється десятками років і за плечима тисячі ощасливлених чоловіків і жінок.

Як тільки ви звернулися в шлюбне агентство, залишили свої контакти, справа за малим. До вас приставляють менеджера, який працює у конкретній скрипту (сценарій або програма, яка автоматизує дії).

Рухаємося за сценарієм:

- лунає дзвінок на мобільний і міський телефон і .......

- вас запевняють, що саме ваш вік найбільш привабливий для агентства, що саме цей вік - цільова аудиторія компанії;

- вам пропонують заповнити анкету і «на пробу» розмістити 2 - 3 фотографії в базі агентства. Що ви, що ви! Це безкоштовно!

- через 7 - 10 днів лунає наступний дзвінок і вам кажуть, що на вашу анкету залишено багато заявок, що анкета користується шаленою популярністю, але ....

- безкоштовний період розміщення добігає кінця і пропонують або розміститися за гроші, підписавши договір ...

- або розлучитися з агентством і шукати щастя самостійно.

При цьому у вас можуть запитати, чи давно в пошуку, на яких сайтах знайомств вже були, які результати і, співчутливо поцокав мовою, сказати - Ось! А з нами .... Ви бачите самі .... ми майже нічого не робили, але вже підібрали 15 (цифра більше 10 однозначно!) кандидатів.

Що ви зробите? Тільки чесно! Чи повірите чи ні? Швидше за все, ви не повірите.

Далі продовження сценарію:

- ви приїжджаєте в агентство і підписуєте договір, оплачуєте послугу;

- просите поглянути на чоловіків, які проявили інтерес до вашої анкети, але у відповідь отримуєте - «Навіщо ж працювати з сирим матеріалом! Ми ретельно відберемо, попрацюємо з чоловіками і вже з наступного тижня будете зустрічатися з тими, хто підходить особисто для вас ».

Усе! Ви попалися!

Тепер ви будете регулярно отримувати від агентства пропозиції. Вам будуть пропонувати чоловіків для зустрічей і навіть місце і час зустрічі будуть організовувати самостійно, щоб ви не напружувалися. Побачення у вас будуть з 5 - 10 чоловіками. Більше навряд чи. Тому що-небудь чоловіки «закінчаться», або вам будуть поставляти чоловіків, з якими у вас не буде бажання ходити на побачення.

А потім ви отримаєте пропозицію підписати додатковий договір на ВІП - послуги. Ця пропозиція підключає можливість робити самостійний пошук в базі агентства.

Проходить ще 4 - 5 тижнів протягом яких ви зустрічаєтеся з 5 - 10 кандидатами. А потім все! Чоловіки закінчилися! "А що ви хочете? У нас жінок в 4 рази більше, ніж чоловіків. Чекайте або купуйте абонемент і обслуговує протягом року з щомісячними платежами.

Закулісна схема роботи агентства:

Схема перша, цинічна.

- Отримавши вашу фотографію і анкетні дані для профілю, агентство самостійно розміщує вас на сайтах знайомств.

- За вас по телефону розмовляє співробітник агентства.

- Легенда агентства - ви супер зайнята людина, кожна хвилина дня розписана і за вас на зв'язок по телефону виходить ваш секретар, помічник, референт та ін.

- Оскільки агентство працює професійно і веде безупинну роботу на сайтах у всіх вікових категоріях, то чоловіків для побачень вам підбирають. Тому, що у них часу більше і на сайтах вони знаходяться 24 години на добу. І «новеньких» чоловіків відловлюють миттєво, і вміють час не витрачати на малоліток, неадекватний і одружених чоловіків.

Чи можуть бути вдалі побачення? Звичайно, можуть. Чи може вам сподобатися якийсь із підібраних агентством чоловіків? Може, звичайно! Чому ж тоді за претензія до агентству? Виходить, що ви їм заплатили за те, що вони оптимізували ваш час і взяли на себе роботу на сайті.

СТОП! Про жодні сайтах знайомств під час укладання договору не йдеться! Вас завжди запевняють, що у агентства є відібрана, перевірена, якісна чоловіча база. Ось у чому обман і підступ! Немає у агентства бази. Є пара - трійка співробітників, які «живуть» на сайтах знайомств і підбирають кандидатів для побачень.

У чому цинізм, запитаєте ви? А в тому, що агентства беруть гроші ТІЛЬКИ з жінок! Логічно ж .... чоловік з сайту знайомств не клієнт, він у вільному пошуку. За що ж з нього брати гроші? А ось з вас .... За все! За заповнення анкети, за розміщення в базі, за підбір чоловіків, за гарантію якості відібраних (на сайті знайомств) претендентів, за можливість користуватися базою агентства, за абонентське обслуговування.

Схема друга, неймовірно цинічна.

В агентствах працюють чоловіки і жінки різного віку, підсадні «качки», що підробляють «вільними» чоловіками і жінками. Вони-то і ходять на побачення з клієнтами агентства. Робота їх в тому і полягає - романтичні фрілансери ....

Не буду пояснювати, чому ця схема неймовірно цинічна. Сподіваюся, і так зрозуміло. І все ж повинні бути нормальні якісні агентства, які відповідають за свою роботу. Чи я помиляюсь?

Як уберегтися від шахраїв, як зрозуміти, що ви зв'язалися з серйозною компанією, з серйозним агентством розповім наступного разу.

PS Але ця історія виглядає різдвяної казкою у порівнянні з тим, як надходять з нашими жінками «міжнародні» агентства.

https://www.shans-na-schastye.ru/

Що ви зробите?
Чи повірите чи ні?
А що ви хочете?
Чи можуть бути вдалі побачення?
Чи може вам сподобатися якийсь із підібраних агентством чоловіків?
Чому ж тоді за претензія до агентству?
У чому цинізм, запитаєте ви?
За що ж з нього брати гроші?
Чи я помиляюсь?

Новости