«Смачні» аромати духів від Demeter Fragrance

Останнім часом аромати різних солодощів і смакоти стали настільки популярними, що можуть скласти конкуренцію традиційним квітковим парфуму Останнім часом аромати різних солодощів і смакоти стали настільки популярними, що можуть скласти конкуренцію традиційним квітковим парфуму. Якщо ви шукаєте щось незвичайне і гідне уваги для себе, пропонуємо вам звернути увагу на «смачні» аромати духів від Demeter Fragrance.

Demeter Fragrance Library - це відома у всьому світі американська компанія, яка спеціалізується на виробництві досить незвичайних ароматів, що викликають стійкі асоціації з щоденними справами. Серед найбільш незвичайних ароматів варто виділити одеколони, які пахнуть різними частуваннями, солодощами і напоями. А що може бути приємніше, ніж улюблений десерт, яким так і хочеться побалувати себе?

«Кохання» аромати Demeter Fragrance можна розділити на дві групи: запахи напоїв і запахи їжі. Кожен з цих ароматів володіє унікальною сумішшю ноток, які послаблять або ж підбадьорять на весь день.

Серед ароматів напоїв багатьох зацікавлять «Ерл Грей», «Рожевий лимонад», «Грейпфрутовий чай», «Піна колада». Вибирати є з чого, і серед перерахованих ароматів не всі, які створила компанія. Ми ж звернемо увагу на такі аромати, як «Пряний сидр» і «Еспрессо».

Одеколон «Пряний сидр» є ідеальним ароматом для холодної зими. Нотки червоного яблука, кориці і гвоздики огортають, даруючи відчуття тепла і затишку. Цей аромат можна охарактеризувати, як п'янкий і делікатний, теплий і ніжний. Аромат підходить як для жінок, так і для чоловіків.

Любителі кави не можуть встояти перед п'янким і бадьорить запахом будь-якого напою. І якщо ви належите до їх числа, тоді аромат «Еспрессо» від Demeter Fragrance обов'язково повинен бути у вашій колекції. В основі цього аромату запах напою, а не зерен. Саме перший має обволакивающим, ніжним і мінливим ароматом. Цікаво те, що даний аромат проявляє себе по-різному в теплому і холодному повітрі. У теплому повітрі аромат стає солодким, кремовим, в ньому відчуваються нотки вершків або молока. А ось в холодному повітрі аромат розкривається, як більш гіркий, насичений і міцний з нотками смаженого фундука. У шлейфі аромату можна відчути ваніль і шоколад.

Аромати солодких десертів також різноманітні у Demeter Fragrance, як і напоїв. І ми пропонуємо вам зануритися в аромат «Шоколадні печеньки». Цей аромат традиційний для США, де печиво печуть з додаванням шоколадних крихт. Аромат даного одеколону нагадає вам про кондитерську, теплом домашньому печиво, шоколад. Аромат володіє нотами м'яти, що робить запах більш легкими і освіжаючим, в шлейфі ж відчувається тільки шоколад. Завдяки теплому і насиченому аромату «Шоколадні печеньки» відмінно підходить для зими.

Аромат кориці підходить для всіх жінок, які люблять зберігати домашнє вогнище, читати книгу під теплим пледом і пекти булочки з корицею. Одеколон від Demeter Fragrance «Булочка з корицею» ідеально підходить для любителів випічки. В основі аромат не кориця, а запах здоби з легким акцентом кориці, ванілі, парного молока і цукру.

Гарячі вафлі - улюблене європейське і американське ласощі. Від солодких вафель з сиропом і шматочком вершкового масла просто неможливо відмовитися. Легкий і солодкий аромат одеколону «Вафля» від Demeter Fragrance буде ідеальним ароматом для початку нового дня.

Одеколон «Банановое фламбе» з виразним «печеним» ароматом, солодкими нотками банана, коньяку і цукру підходить для всіх любителів вечірок і веселощів. Утриматися від шматочка даного десерту просто неможливо! Даний аромат буде ідеальним як для чоловіків, так і жінок, і він хороший для холодної зими.

Купити представлені, а також інші незвичайні аромати від Demeter Fragrance ви можете в нашому інтернет-магазині «Органічна крамниця» за найнижчими цінами. Доповнить ваш вибір не менш ароматна продукція Organic Shop для догляду за шкірою тіла, обличчя і волоссям.

Парфуми в нашому магазині

А що може бути приємніше, ніж улюблений десерт, яким так і хочеться побалувати себе?

Новости