Smart TV

Телеканали з публічного Інтернету і з локальних мереж ваших операторів можна дивитися прямо зі Smart TV телевізорів.

На сьогоднішній день програма ViNTERA.TV є на Smart TV телевізорах: Samsung, LG, Sony (OperaTV Store), Philips, Blaupunkt, Haier, Hisense, Sharp, Telefunken, DNS, Aiwa, Toshiba, Vestel і ін.

При цьому не використовуються ні комп'ютер, ні будь-які приставки. Цю послугу платформа ViNTERA.TV реалізує через спеціальний додаток ViNTERA.TV до Smart TV телевізорів.

Так виглядає «іконка» цього додатка на Smart TV телевізорах. Так виглядає «іконка» цього додатка на Smart TV телевізорах

У використанні цей додаток не складніше, ніж звичайний телевізор, тому цей сервіс доступний широкому глядачеві.

На відміну від аналогічного сервісу з переглядом на РС (через сайт) перегляд через Smart TV повністю відкритий і не вимагає реєстрації. Проте реєстрація на сайті може бути зручною і корисною вам, оскільки дозволяє додавати або змінювати плейлисти вашого локального провайдера прямо через форму сайту, користуватися іншими сервісами платформи ViNTERA.TV, отримувати спеціальні пропозиції і т.д.

Якщо ви є власником будь-якого Smart TV телевізора Samsung (2010-2013 р.р. випуску), то Вам достатньо після натискання кнопки Smart TV Якщо ви є власником будь-якого Smart TV телевізора Samsung (2010-2013 р на пульті телевізора зайти в магазин додатків "ApplicationStore" і в розділі «Відео» знайти і завантажити додаток ViNTERA.TV. Через кілька секунд можете насолодитися переглядом улюблених ТВ-каналів. Якщо Ви власник Smart TV телевізора Samsung 2014 року, то Ви можете знайти додаток ViNTERA.TV в "Сategories" в розділі "Відео". У телевізорах LG (2012-2013) додаток ViNTERA.TV знаходиться в розділі "Smart World", а в 2014 - в розділі "Apps & Games". В телевізорах Philips додаток ViNTERA.TV потрібно шукати в "App Gallery".

Ось так виглядає основна сторінка меню програми ViNTERA.TV


Для комфортного перегляду ТБ-каналів швидкість доступу в Інтернет повинна бути:

не нижче 2 Мбіт / с - для SD каналів;

не нижче 3 Мбіт / с - для HD каналів;

не нижче 4 Мбіт / с - для 3D каналів.

Як правило, при перегляді ТБ-каналів через локальну мережу провайдера швидкість доступу - до 100 Мбіт / с, тому для перегляду цих ТВ-каналів на Smart TV телевізорах немає ніяких обмежень, крім обмежень, пов'язаних з локальною мережею вашого провайдера.

Функції кнопок на пульті телевізора

1-е натискання - Відтворення в малому екрані;  2-е натискання - Відтворення в повному екрані, і 1-е натискання - Відтворення в малому екрані; 2-е натискання - Відтворення в повному екрані, і.т.д.

Кнопки верх / вниз на центральній великий клавіші перемикають ТВ-канали в режимі малого екрана Кнопки верх / вниз на центральній великий клавіші перемикають ТВ-канали в режимі малого екрана.

Кнопки вліво / вправо перемикають послідовно розділи верхнього меню: «Інтернет ТВ», «ТВ провайдера», «Вибране», «Налаштування» Кнопки вліво / вправо перемикають послідовно розділи верхнього меню: «Інтернет ТВ», «ТВ провайдера», «Вибране», «Налаштування».

Послідовне натискання зеленої кнопки перемикає розміри екрану 4: 3/14: 9/16: 9 Послідовне натискання зеленої кнопки перемикає розміри екрану 4: 3/14: 9/16: 9.

Натискання жовтої кнопки додає ТВ-канал в «Вибране», якщо Ви перебуваєте в розділі «Інтернет ТВ», або видаляє ТВ-канал, якщо Ви перебуваєте в розділі «Вибране» Натискання жовтої кнопки додає ТВ-канал в «Вибране», якщо Ви перебуваєте в розділі «Інтернет ТВ», або видаляє ТВ-канал, якщо Ви перебуваєте в розділі «Вибране».

Натискання синьої кнопки вмикає або вимикає режим 3D з повноекранного режиму, якщо ТВ-канал мовить у режимі 3D Натискання синьої кнопки вмикає або вимикає режим 3D з повноекранного режиму, якщо ТВ-канал мовить у режимі 3D.

Натискання червоної кнопки включає програму передач ТВ-каналу, якщо поруч з ним стоїть червоний значок EPG Натискання червоної кнопки включає програму передач ТВ-каналу, якщо поруч з ним стоїть червоний значок EPG.

Back або Return- Натискання кнопки повертає в попередній вікні керування або виходить з програми Back або Return- Натискання кнопки повертає в попередній вікні керування або виходить з програми.

Презентація програми ViNTERA.TV:

Тел .: + 7-495-741-7552

E-mail: [email protected]

Новости