Смартфон Huawei Honor 7X отримав оновлення, яке принесло підтримку сканера особи

Цієї зими в багатьох країнах світу, в тому числі і в Росії, почалися продажі смартфона Huawei Honor 7X, який став недорогим мобільним пристроєм із середньої цінової категорії. Телефон отримав безрамковий екран і подвійну основну камеру. Всю цю картину виробник доповнив стильним металевим корпусом. Днями для цього смартфона випустили прошивку, яку багато хто чекав останні кілька тижнів, з самого моменту релізу її бета-версії.

Компанія Huawei випустила для смартфона Honor 7X оновлення, яке принесло разом з собою підтримку сканер особи, яка працює за рахунок програмних алгоритмів. Йдеться про функції під назвою Face Unlock, завдяки якій телефон можна розблокувати без фізичного контакту. Досить просто подивитися на його лицьову частину, після чого він сам надасть доступ до всієї інформації.

Раніше підтримку сканера особи Face Unlock отримали два інших смартфона компанії Huawei - моделі Honor View 10 і Honor 9 Lite, власники яких ось уже як кілька тижнів можуть здійснювати розблокування телефону не за допомогою сканера відбитків пальців або код захисту, а з використанням власного обличчя. Це дуже зручно, особливо коли руки чимось зайняті або забруднені.

Додати в Huawei Honor 7X підтримку сканера особи дуже просто. Досить відкрити настройки і перейти в розділ для перевірки оновлень, після чого виконати їх ручної пошук і погодитися на установку нової версії прошивки EMUI. Як тільки вона встановиться, сканер особи Face Unlock стане доступний для використання, проте його попередньо потрібно налаштувати в налаштуваннях.

Як тільки вона встановиться, сканер особи Face Unlock стане доступний для використання, проте його попередньо потрібно налаштувати в налаштуваннях

Смартфон Honor 7X оснащений 5,93-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором HiSilicon Kirin 659 з тактовою частотою 2,36 ГГц, подвійний основний (16 Мп + 2 Мп) і 8 Мп фронтальної камерами, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 3340 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки.

Раніше смартфон Huawei Honor 7X порівнювали з Xiaomi Redmi Note 5 Pro , Який мітить на роль його справжнього конкурента.

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Новости