Смартфон Meizu M3 mini купити за низькою ціною, з гарантією 1 рік!

Огляд смартфона Meizu M3 (mini) 32Gb

Пропонуємо вашій увазі новинку літа 2016 - смартфон Meizu M3. Компактний, легкий, зручний Meizu M3 порадує Вас не тільки своєю ціною і дизайном. Тонкий корпус з полікарбонату, матовий в сірому і золотом виконанні і глянсовий в білому, блакитному і рожевому кольорі, з чорною фронтальною панеллю РК-дисплея виглядає стильно і дорого. Його особливість - 2.5D скло від німецької фірми Schott, з якісним олеофобним покриттям, характерним для смартфонів вищого цінового сегмента. П'ятидюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів на основі IPS -матриці володіє максимальним кутом огляду, гарною передачею кольору і достатнім рівнем автояркость.

Продуктивності платформи MediaTek MT6750 з 8-ядерним 64-бітовим процесором вистачає як для реалізації простих завдань, так і для роботи вимогливих додатків і сучасних ігор, вбудований модем Meizu M3 підтримує двохдіапазонний Wi-Fi і VoLTE, що також характерно для більш дорогих смартфонів, а завдяки графічним прискорювачем Mali-T860 можливий запис і відтворення FullHD роликів. Смартфон Meizu M3 представлені в двох модифікаціях: на 2 і 3 Гб оперативної пам'яті, 16 і 32 Гб вбудованої. В поєднаний слот можна встановити карту пам'яті або другу SIM-карту на вибір.

Що стосується камери, в Meizu M3 їх дві: основна пятілінзовая камера в 13 mpx з подвійною фотодіодною спалахом і швидким автофокусом дозволяє знімати в декількох режимах, в тому числі в панорамному режимі, режимі сповільненої зйомки і, що властиво більш дорогим смартфонам, в повністю ручному режимі; фронтальна камера в 5 mpx дає можливість шанувальникам «селф» в реальному часі скористатися кількома фільтрами. Акумулятор показує середні показники енергоємності - 2870 мАг, цілком достатні для роботи на один день.

Операційна система смартфона Meizu M3 на базі YunOS 3.1.6 працює у власній новій оболонці Flyme OS 5.1, яка, безумовно, має ряд плюсів, таких як файловий менеджер, центр безпеки, і при цьому, дозволяє комфортно користуватися додатками для Android і сервісами від Google . Заводська комплектація може відрізнятися у різних апаратів наявністю або відсутністю силіконового бампера і плівки. В цілому, новий смартфон Meizu M3 - це відмінна пропозиція в параметрах ціна-якість.

Так само можна розглянути версію на 16 Гб, яка надана у нас в магазині: Meizu M3 16Gb

Новости