Смартфон середнього рівня HTC One X10 отримав суцільнометалевий корпус і акумулятор ємністю 4000 мА · год

наше   недавнє припущення   про швидке анонсі смартфона HTC One X10 виявилося вірним

наше недавнє припущення про швидке анонсі смартфона HTC One X10 виявилося вірним. Опис новинки вчора з'явилося на російському сайті HTC. Продажі HTC One X10 в чорному і сріблястому кольорі стартують вже в цьому місяці, а ось ціна виявлялося відчутно вище передбачуваних $ 290, а саме - $ 355.

Що стосується обіцяної батареї більшої ємності, цей параметр у HTC One X10 становить рекордні для смартфонів компанії, але не для ринку, 4000 мА • год. За даними виробника, цього має бути достатньо для двох днів автономної роботи. Практично всі попередні даних про характеристики пристрою підтвердилися, так що нам залишається лише підвести підсумки.

Отже, X10 виконаний в «стійкому до появи подряпин» повністю металевому корпусі HTC One заснований на базі однокристальної системи MediaTek Helio P10 і оснащений дисплеєм діагоналлю 5,5 дюйма роздільною здатністю Full HD. Зверху екран прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass.

Оперативної пам'яті в смартфоні встановлено 3 ГБ, а флеш-пам'яті - 32 ГБ. Користувачі зможуть розширити пам'ять за рахунок карт microSD ємністю до 2 ТБ.

Користувачі зможуть розширити пам'ять за рахунок карт microSD ємністю до 2 ТБ

В основній камері смартфона використовується сенсор дозволом 16 мегапікселів (розмір світлочутливої ​​осередку - 1 мкм) і об'єктив з максимальною діафрагмою F / 2.0. Основна камера оснащена світлодіодним спалахом, дозволяє знімати відео з роздільною здатністю Full HD частотою 30 кадрів в секунду і здійснювати серійна зйомку зі швидкістю до 4 к / с. У додатку камері є кілька режимів зйомки, включаючи режим «Профі» з ручними настройками і записом фотографій у форматі RAW і режим «Панорама» з захопленням сцени до 120 градусів. Фронтальна восьмимегапіксельна камера (1,12 мкм) отримала ширококутний (86 °) фіксований об'єктив з діафрагмою F / 2.2.

З іншого можна відзначити стандартний набір бездротових інтерфейсів і датчиків, сканер відбитків пальців на задній панелі, два слота для карт SIM (nano-SIM), енергозберігаючий режим і підтримку швидкої зарядки (5В / 2А).

Окремо можна згадати систему Boost +, яка динамічно управляє всіма ресурсами смартфона і підвищує його продуктивність в залежності від конкретного завдання. Наприклад, в іграх Boost + автоматично підлаштовує дозвіл, запобігаючи зайва витрата енергії акумулятора.

Габарити смартфона рівні 152,9х75,6х8,23 мм при масі 175 г.

Наступним смартфоном HTC повинна стати флагманська модель HTC U (Ocean) .

джерело: HTC

Новости