Смартфони Apple iPhone 8 Plus купити недорого в Одесі ціни зі складу інтернет-магазин Mobileplanet.ua

  1. Огляд смартфона Apple iPhone 8 Plus Восени пройшла довгоочікувана презентація двох смартфонів нового...
  2. екран
  3. продуктивність
  4. Камера
  5. Де купити оригінальний смартфон Apple iPhone 8 Plus

Огляд смартфона Apple iPhone 8 Plus

Восени пройшла довгоочікувана презентація двох смартфонів нового покоління від Apple . світло побачили iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Якщо вибір першого девайса очевидний для любителів компактних айфонів, то купити старшу модель віддадуть перевагу все цінителі продуктивних смартфонів з великим екраном. Що ж нового з'явилося в iPhone 8 Plus і чому варто оновитися власникам «сімки»? Відповісти на це питання постараємося в нашому огляді нового флагмана від Apple.

Дизайн смартфона

Американські розробники вже протягом декількох років дотримуються єдності в дизайні випускаються айфонів. Не виключенням став і новий iPhone 8 Plus, який зовні практично нічим не відрізняється від свого попередника. Зміни відбуваються, в більшій мірі, косметичні. Основні ж тенденції зовнішнього вигляду зберігаються від айфона до айфону. Головною особливістю в дизайні нового флагмана можна назвати скляну задню панель. Завдяки їй девайс не тільки змінився на краще, а й отримав можливість бездротової зарядки.

Під склом розташувалася спалах і логотип Apple, що зробило поверхню більш гладкою. Виступаючими залишилися лише об'єктиви здвоєною тильній камери. Всі інтерфейси і кнопки залишилися на звичних для попередніх моделей місцях. В iPhone 8 Plus для підключення навушників використовується вихід Lightining. Підключення гарнітури з інтерфейсом mini-Jack можливо за допомогою йде в комплекті перехідника.

Купити iPhone 8 Plus від Apple можна в таких колірних рішеннях:

  • Space Gray;
  • Product Red;
  • Gold;
  • Silver.

екран

Як дисплея нового флагмана використовується 5,5-дюймова IPS-матриця з Full HD роздільною здатністю 1920х1080. Вона має функцію True Tone, яка автоматично налаштовує баланс білого кольору в зображенні при різному рівні освітленості. Завдяки цьому знижується навантаження на очі користувача. Retina HD дисплей володіє розширеним колірним охопленням і Контрастність 1300: 1.

IPS-матрицю захищає ударостійке скло Corning з олеофобним покриттям. Палець ковзає по екрану дуже легко і плавно, не залишаючи плям і розлучень. Між склом і матрицею відсутня повітряний простір, завдяки чому відсутній ефект роздвоєння відображених об'єктів.

продуктивність

Новий iPhone 8 Plus оснащений 64-бітовим шестиядерних процесорів нового покоління A11 Bionic, який може працювати в швидкісному і енергоефективний режимах, раціонально використовуючи ресурс батареї. Вбудований модуль графічного прискорювача забезпечив підтримку всіх сучасних тривимірних ігор.

Основні технічні параметри Apple iPhone 8 Plus:

  • процесор: A11 Bionic;
  • внутрішня пам'ять: 64/256 ГБ;
  • обсяг ОЗУ: 3 ГБ;
  • ємність батареї: 2670 мАч;
  • основна камера: 12 МП;
  • фронтальна камера: 7 МП;
  • операційна система: iOS 11.

В iPhone 8 Plus встановлений незнімний літій-іонний акумулятор з ємністю 2670 мАг. Це значення не можна назвати високим для смартфонів нового покоління, але завдяки продуктивній апаратної частини повного заряду батареї вистачає на добу помірної завантаження і близько 13 годин активного користування. Девайс підтримує функцію бездротового і швидкої зарядки. Але для цього окремо необхідно купувати адаптери харчування, тому що в комплекті вони не йдуть.

Камера

Роблячи огляд нового флагмана від Apple, не можна пройти повз його здвоєною основної камери, яка складається з широкого кута і телеоб'єктива. Вона оснащена подвійним оптичним зумом, ефективної спалахом з корекцією тони, завдяки якій кольори залишаються природними навіть під час нічної зйомки.

Камера дозволяє записувати відео у 4К дозволі 60 кадрів / сек, а також сповільнену зйомку Full HD формату 240 кадрів / сек. Фронтальний модуль не відрізняється нововведеннями, в порівнянні з попередньою лінійкою айфонів і дозволяє робити якісні Селфі при достатньому рівні освітленості.

Де купити оригінальний смартфон Apple iPhone 8 Plus

Виділимо ключові особливості нового Apple iPhone 8 Plus:

  • покращений дизайн завдяки з'явився склу на задній панелі;
  • потужна апаратна частина у вигляді продуктивного процесора A11 Bionic;
  • тривалий час автономної роботи девайса;
  • яскравий і насичений квітами дисплей Retina HD;
  • здвоєна камера з ширококутним і телеоб'єктивом;
  • можливість сповільненої зйомки 240 кадрів / сек.

Даний флагман восьмий лінійки смартфонів від Apple стане відмінним вибором для всіх поціновувачів продуктивних девайсів з великим екраном і гарною камерою. Купити його можна в інтернет-магазині електроніки MobilePlanet .

Переглянути найбільш продаються моделі айфонів ви можете в розділі ТОП-продажів. Щоб оформити замовлення iPhone 8 Plus - телефонуйте нашому консультанту або здійснюйте покупку в один клік прямо на сайті. Доставка проводиться по всій Україні

Доставка проводиться по всій Україні

В'ячеслав Вербанов

Новости