Що краще - Nike Hypervenom або Nike Mercurial?

  1. Ми представляємо порівняльну характеристику двох популярних моделей бутс Nike для юніорів:
  2. Hypervenom Phantom III DF (Гіпервеном)
  3. Nike Hypervenom Phantom III DF FG Junior
  4. Технології та особливості:
  5. Nike Mercurial Superfly FG Junior Lime
  6. Технології та особливості:
  7. Так що ж вибрати?

І спользование інноваційних технологій, створення футбольного взуття з урахуванням рекомендацій лікарів дозволили компанії Nike затьмарити конкурентів і завоювати повагу не тільки простих покупців, а й іменитих спортсменів. І спользование інноваційних технологій, створення футбольного взуття з урахуванням рекомендацій лікарів дозволили компанії   Nike   затьмарити конкурентів і завоювати повагу не тільки простих покупців, а й іменитих спортсменів

Ми представляємо порівняльну характеристику двох популярних моделей бутс Nike для юніорів:

Ми представляємо порівняльну характеристику двох популярних моделей бутс Nike для юніорів:

Hypervenom Phantom III DF (Гіпервеном)

і M ercurial Superfly (Меркуріал)

Ці дитячі бутси Nike з носком призначені для гри на твердих покриттях: штучні газони, гравій і тому подібні поверхні. Використовувати дані бутси як футзалок Nike для дітей не рекомендується. Додаткова інформація про те, як правильно вибрати дитячі футзалкі в статті «Дитячі футзалкі. Види і особливості ».

Nike Hypervenom Phantom III DF FG Junior

Бутси Найк Гіпервеном дитячі відносяться до моделей нового покоління. Вони збільшують швидкість м'яча при ударі, і дозволяють змінювати напрямок руху за лічені мілісекунди. Такі характеристики актуальні для нападників гравців, адже від цих показників залежить техніка гри.

Технології та особливості:

  • H ypervenom - матеріал легкий і міцний, це дозволяє краще контролювати м'яч в погану погоду. Задник з цього матеріалу повторює анатомічні контури п'яти, що, в свою чергу, впливає на підвищення маневреності.
  • Flyknit - з цього матеріалу зроблений верх взуття. Він також сконструйований з міцних нейлонових ниток Dynamic Flywire без швів. Додаткові плюси: зручна посадка, полегшена вага і вентиляція.

Додаткові плюси: зручна посадка, полегшена вага і вентиляція

  • Nike All Conditions Control (ACC) - забезпечує максимальний контроль над м'ячем при будь-яких погодних умовах.
  • Дитячі бутси Nike Hypervenom сконструйовані без язичків, вони сидять на нозі щільніше, що дозволяє контролювати кожен рух.
  • Контроль м'яча і збільшену зону удару забезпечує асиметрична шнурівка.

Контроль м'яча і збільшену зону удару забезпечує асиметрична шнурівка

  • Устілка створена з урахуванням анатомічних особливостей дитячої стопи. Вона забезпечує хорошу амортизацію.
  • Гнучка підошва з шипами дозволяє здійснювати ривки, повороти більш природно і ефективно. Такий тип шипів підходить для гри на поле з натуральним покриттям.

Nike Mercurial Superfly FG Junior Lime

У 2016 році була представлена оновлена модель легендарної колекції Mercurial. Бутси Найк Меркуріал для дітей нічим не відрізняються від професійних моделей, в них грають імениті спортсмени всього світу і вибирають спеціально в період чемпіонських ліг. Купити дитячі футбольні бутси можна в інтернет-магазині Sportsterritory

Технології та особливості:

  • NikeSkin - це матеріал верху взуття. Він міцний і легкий, забезпечує максимальний контроль над м'ячем при будь-яких погодних умовах. Використання NikeSkin дозволило полегшити всю конструкцію моделі.
  • Flyknit - є другим фірмовим матеріалом, який розташовується у верхній частині взуття. Він повторює форму стопи, адаптуючись до її особливостям.

Він повторює форму стопи, адаптуючись до її особливостям

  • За технологією Dynamic Fit виконаний комір (носок) взуття. Його головне призначення - забезпечувати ефект, ніби нога перебувати в рукавичці, тобто запобігти будь-яким змішання стопи, щільно утримуючи її в комфортному становищі. Носок запобігає появі вивихів, розтягнень і інших травм, пов'язаних з пошкодженням стоп.

Носок запобігає появі вивихів, розтягнень і інших травм, пов'язаних з пошкодженням стоп

  • У дитячих бутсах Найк Меркуріал покращено зчеплення з м'ячем, за рахунок текстурованого верху. Головний плюс такої технології - поліпшується точність передач і ударів м'яча.
  • Підошва FG - родзинка цієї моделі. На підошві розташовані загострені шипи, проникаючи в грунт, вони забезпечують комфортне зчеплення, плюс максимальне прискорення. Найкраще ці особливості проявляються під час гри на поле з натуральним покриттям.

Найкраще ці особливості проявляються під час гри на поле з натуральним покриттям

Так що ж вибрати?

Дитячі бутси Nike Hypervenom і Mercurial - мрія всіх маленьких гравців! Порівнюючи дві моделі, складно зробити вибір. Але, якщо дивитися більш критично, то можливо:

  • Для бомбардирів краще купити дитячі футбольні бутси Nike Hypervenom
  • А для захисників рекомендуємо купити дитячі бутси Найк Меркуріал.

Для бомбардирів краще купити дитячі футбольні бутси Nike Hypervenom   А для захисників рекомендуємо купити дитячі бутси Найк Меркуріал

Так що ж вибрати?

Новости