Що таке шкіряні аромати? Розкіш шкіряних духів

  1. Хто придумав парфуми із запахом шкіри?
  2. Інгредієнти шкіряних духів
  3. Як підібрати свій аромат?
  4. Які бувають аромати?
  5. Рекомендовані статті:

Шкіряні аромати цене простозапах виробленої шкури тварин. Композиції мають більш складні поєднання запахів. У них присутні нотки рослин, прянощів та інших ароматів. Такі поєднання складають неповторні запахи. Духи з запахом шкіри знаходять своїх шанувальників серед чоловіків і жінок. Вони відрізняються теплотою і глибиною аромату. Стійкий шлейф запаху асоціюються з успішністю і грунтовністю. У класифікації парфумерних виробів ці аромати знаходяться поруч з Шипр.

Хто придумав парфуми із запахом шкіри?

Тривалий час запах шкіри не ставився до благородних. Він був серйозною проблемою для виробників шкіряного одягу, взуття та аксесуарів. Аромат мускусу асоціювався з чимось не особливо приємним і вважався шкідливим для здоров'я людини. При вироблення шкір тварин доводилося використовувати різні ароматизатори. Це призвело до отримання різних ароматів.

Основні роботи по створенню композицій ароматів шкіри проводилися кожевниками Іспанії та Росії. У цих країнах найбільше в Середні століття вироблялися шкур тварин. Класичним російським ароматом вважається суміш запахів шкіри і березового дьогтю. Ставлення до запаху шкіри змінилося в суспільній свідомості лише в 17 столітті.

До нашого часу дійшов аромат того часу, створений парфумером Лондонського королівського двору Генрі Джеймсом Крідом. Його духи призначалися длякороля Георга III був. Вони отримали назву Royal English Leather. З появою цього аромату парфумерні вироби з запахом шкіри стали вважатися елітарними.

Довгий час такий парфум вважався чоловічим. Жіноча лінія активно почала розвиватися лише на початку 20 століття. На початку цього століття з'явилися бренди Cuir de Russie Ернеста Бо, En Avion, Scandal Андре Фресома і інші новаторські запахи.

Інгредієнти шкіряних духів

Синтетичні інгредієнти почали використовувати для створення композицій шкіряних ароматів в кінці 19 століття. У цей період були отримані хіноліни. Вони входять до складу таких відомих ароматів, як Caron Tabac Blond і Lanvin Scandal.

Сучасні композиції духів із запахом шкіри створюються, в основному, з синтетичних компонентів. Вкрай рідко в складі аромату шкіри можна зустріти інгредієнти натурального тваринного походження. У числі найпоширеніших натуральних компонентів:

  • Береза. Кошти, виділені з кори цього дерева дубильні речовини вже протягом декількох сотень років кожум'яки застосовують для додання шкурам тварин при їх виробленні приємного запаху. Нотки аромату березових смол і дьогтю можна вловити в культових духів Chanel Cuir de Russie. Ці духи вважаються класикою російського аромату шкіри.
  • Ялівець. З цієї рослини для отримання духів виділяють масло. Воно має незвичайний аромат, що нагадує запах димку.
  • Стіракс. Речовина являє собою смолу. Запашне засіб виділяють з амбрового дерева і Ліквідамбар східного. Компоненти надають духам солодкуватий присмак.
  • Касторіум. Речовина виділяють із залоз бобра. Воно має різкий запах і використовується при створенні композицій в якості фіксатора.
  • Ладанник. Вловити нотки запаху цієї рослини можна в композиціях Caron Tabac Blond і Ava Luxe Madame X.

Як підібрати свій аромат?

Зрозуміти кому підходять шкіряні аромати духів можна познайомившись з існуючими композиціями. Більшість з них призначений для чоловіків. Жіночі аромати відрізняються від брутальності чоловічій лінії квітковими нотами. Найвідоміші шкіряні парфуми для жінок:

  • Cuir de Russie Chanel. Автор аромату Ернест Бо. Композиція була створена в 1924 році і є класикою жанру. У ній можна вловити легкі запахи диму, лимона, бергамоту і мандарина. Вони поєднуються з ароматом мускатного шавлії, квітів і трав. У композиції присутній жасминовий-рожевий букет, гвоздика та інші аромати. будинок Chanel оновив композицію в 2007 році під новою назвою - Les Exclusifs de Chanel Cuir de Russie. Запах підходить до осіннього гардеробу.
  • Kelly Caleche Hermes. Аромат був створений в 1930 році. Запах шкіри поєднується в композиції з грейпфрутом, нарцисом, трояндою і конвалією. Інтелігентна, ніжна композиція підходить для весняного гардероба ділової жінки.
  • I Love Tango Dzintars. Латвійський бренд, створений в 2010 році. Аромат для зрілих жінок. Підходить для дощової осені або вологою зими.
  • Alaïa Alaia Paris. Аромат був створений в 2015 році Марі Салманом. Він поєднує в собі запах мускусу і фіалки. Такі парфуми із запахом кожіподходят для будь-якого часу року.
  • Tuscan Leather . Духи «унісекс» були випущені в продаж в 2007 році під брендом Tom Ford. Основні аромати композиції, що доповнюють різкий запах шкіри - деревні нотки, шафран і чебрець. Цей аромат ви зможете купити в нашому магазині у вигляді духів на розлив .

Цей аромат ви зможете купити в нашому магазині у вигляді   духів на розлив

Всі існуючі аромати поділяються на три великі групи: чистий запах шкіри, з квітковими відтінками і з нотками тютюну.

«CH» від Carolina Herrera - унікальний шкіряний аромат для жінок, який майстерно обрамлений східно-квітковими акордами. До його створення доклали руку справжні професіонали - відомий дизайнер і модельєр Кароліна Еррера і пара талановитих парфумерів Олів'є Креспо і Розендо Матеу. Шкіра, кедр, мускус ... дивовижна композиція адресована сучасним дівчина з тонким почуттям стилю і смаку. Якщо є бажання познайомитися з запахом шкіри в парфумерії, то радимо звернути увагу на ці духи.

Які бувають аромати?

Багато людей дуже погано уявляють, що таке шкіряні духи. Не завжди ці композиції мають важкий і насичений запах. Все існуючі аромати сімейства кожаниеспеціалістиподразделяют на:

  • «Орієнтальний-шкіряні». Це композиції, що представляють собою коктейль запахів сушених фруктів і екзотичних прянощів. До цієї групи ароматів відносяться духи Serge Lutens Cuir Mauresque і Parfums d'Empire Ambre Russe.
  • Ексцентричні ». Характеризуються багатогранністю і індивідуальністю. До групи таких духів входять аромати Bvlgari Black і Mona di Orio Nuit Noire.
  • «М'які». Запахи цієї групи переважають в жіночих духах. Характеризуються слабо вловимими нотами аромату шкіри і яскравими квітковими акцентами. В ароматів парфуми Chanel №19 і Hermes Kelly Caleche.

Знайти свій аромат серед запахів шкіри не так просто. Такі духи вибирають люди, що володіють яскравою індивідуальністю і хорошим смаком.

Рекомендовані статті:

Жіночі зимові аромати. Духи на зиму 2017

Як правильно наносити парфуми: поради парфумерів

Духи з запахом малини. Що ж в них особливого?

Духи з ароматом фіалки. Лісова ніжність в парфумерії

Хто придумав парфуми із запахом шкіри?
Які бувають аромати?
Хто придумав парфуми із запахом шкіри?
Як підібрати свій аромат?
Які бувають аромати?
Що ж в них особливого?

Новости