Що класти під ялинку: Подарунки для активних друзів - Wonderzine

  1. Моноцикл CXM A8
  2. Складаний самокат Micro Suspension
  3. Стрибок з парашутом у тандемі
  4. Політ в аеродинамічній трубі
  5. Термокружка Contigo West Loop
  6. Балансборд MP Diamond
  7. Абонемент на заняття на батуті
  8. Маска для катання на сноуборді Oakley Flight Deck XM FW16
  9. Водонепроникний MP3-плеєр Finis Duo Underwater
  10. Фітнес-трекер Misfit Speedo Shine

Текст: Карина Семба

У кожного з нас є той самий друг, який знає кращі вейксерф-бази на Пхукеті, проводить багато часу наодинці з TRX або просто любить по-старому зганяти за молоком на лонгборді (і не забуває надіти в гастроном фітнес-трекер). Якщо ваші приятелі побачили все перераховане і трохи більше, може здатися, ніби подарувати їм абсолютно нічого. Ми впевнені в зворотному і на доказ того знайшли десять новорічних подарунків, які покладуть початок новим активним захопленням ваших друзів або стануть незамінними в уже існуючих.

Ми впевнені в зворотному і на доказ того знайшли десять новорічних подарунків, які покладуть початок новим активним захопленням ваших друзів або стануть незамінними в уже існуючих

Моноцикл CXM A8

В одному поганому французькому фільмі батьки головного героя постійно скуповували новинки техніки, які незабаром знімали з виробництва (на кшталт програвача Betamax або ідіотською Ломтерізки). Ми переконані, що моноцикл до таких не належить. Це компактний пристрій вийшло куди більш інтуїтивно керованим, ніж його попередник Segway, і вже придбало світову популярність, а виною тому - практичність на межі пороку. Модель A8 компанії CXM з корпусом із стійкого пластика важить менше 13 кг, без підзарядки проїжджає до 50 км зі швидкістю до 20 км / год і відрізняється високою стабілізацією. A8 - це відразу кілька подарунків в одному: він працює як Bluetooth-динамік, вміє заряджати телефон і планшет і з високою ймовірністю підкачає ікри. Якщо ціна моноцикла змушує ваше око смикатися, просто згадайте, скільки сьогодні коштує айфон.

Якщо ціна моноцикла змушує ваше око смикатися, просто згадайте, скільки сьогодні коштує айфон

Складаний самокат Micro Suspension

Офісні працівники, що розсікають по просторах Росії на самокатах, чомусь все ще ловлять на собі дикі погляди, але це питання сумний, він веде в нетрі політичні та культурні. Ми спробували розібратися хоча б в тому, яку модель самоката вибрати в подарунок одному з тих розсудливих, яким на ці дикі погляди наплювати. Радимо Micro Suspension: він дуже круто виглядає. Гаразд, це перший самокат Micro Mobility з амортизатором, а значить, ніякої втоми більше ніколи. Стійка дошка, надійне кріплення механізму гальмування, анодований метал. Загалом, він дуже круто виглядає. Загальна довжина самоката - 94 см, всі решта у Micro коротший, а деякі - і побюджетнее.

Стрибок з парашутом у тандемі

Добре знаючи одного і межі його зони комфорту, можна підштовхнути його до того, щоб в наступному році ці межі трохи розширити - наприклад, подарувавши сертифікат на стрибок з парашутом. Починати варто в тандемі з інструктором, який візьме під контроль техніку безпеки. За додаткову плату ськайдайвера сфотографують під час стрибка або видадуть в небо GoPro і змонтують відзнятий матеріал. Про враження від вільного падіння перед розкриттям парашута люди потім розповідають роками, так що, можливо, після першого стрибка ваш друг вже не зможе зупинитися (до того ж багато клубів роблять знижку на наступні сесії). Нагадуємо, що, перед тим як робити такий подарунок, важливо ознайомитися з інформацією про групи людей, які не допускаються до стрибків за віком або станом здоров'я.

Нагадуємо, що, перед тим як робити такий подарунок, важливо ознайомитися з інформацією про групи людей, які не допускаються до стрибків за віком або станом здоров'я

Політ в аеродинамічній трубі

Якщо стрибки з парашутом - це занадто жорстко, радимо вибрати в подарунок компромісний, але не менш вражаючий варіант, який порадує і новачків, і професійних скайдайверів, - політ в аеродинамічній трубі. Потік повітря, що б'є вгору зі швидкістю 200 км / год, піднімає людини в спеціальній екіпіровці на висоту триповерхового будинку і тримає там 1-3 хвилини. Приємний бонус в тому, що сертифікат можна «розтягнути» на кілька сесій за участю великої компанії. Так що, відправляючи друзів в аеротрубе, врахуйте ймовірність того, що в наступаючому році можете опинитися там разом з ними.

Так що, відправляючи друзів в аеротрубе, врахуйте ймовірність того, що в наступаючому році можете опинитися там разом з ними

Термокружка
Contigo West Loop

Шукаєте щось недороге, але сверхпрактічное в подарунок хронічного мандрівникові? Купіть людині нормальну термокружку. West Loop утримує тепло до 5 годин, а холод - до 12, так що стане в нагоді не тільки для зимових прогулянок. Технологія AUTOSEAL запобігає проливання і перебіг (замок відкривається натисненням невеликої кнопки). Дизайн ергономічний, обсяг значний - майже півлітра. Незамінна дрібниця для любителів красиво сходити в похід або як мінімум вигуляти собаку, попиваючи власноруч зварений кави.

Балансборд MP Diamond

Балансборд придумали для серферів і лижників, але сьогодні в будь-який незрозумілій ситуації на нього стають все - від сноубордистів і бодібілдерів до тренерів з йоги і танцівниць стриптизу. Крім розвитку координації, балансування на дошці прокачує м'язи ніг і преса пущі будь-який «планки», тренує увагу і непогано веселить. Головне - підібрати оптимальну форму дошки (ролик, як правило, йде в комплекті). Активним райдерам, любителям фітнесу, танцюристам і хокеїстам сміливо даруєте модель Diamond фірми MP: по-перше, це красиво, по-друге, невисокий момент інерції. Окремо радує можливість придбати бланкову дошку: з абразивом, якщо ваш приятель - мінімаліст, або без - якщо він любить все кастомними.

Окремо радує можливість придбати бланкову дошку: з абразивом, якщо ваш приятель - мінімаліст, або без - якщо він любить все кастомними

Абонемент на заняття на батуті

Стрибки на батуті справді страшно веселе заняття. Тільки не треба забувати, що це олімпійський вид спорту, який включає в себе кілька дисциплін, а зовсім не доля дітей, нудьгуючих на пляжі, поки їх безтурботні батьки загоряють без SPF. Стрибки на батуті розвивають вестибулярний апарат, покращують кровообіг, тренують всі групи м'язів, і так - батут в якості розваги здатний підняти рівень серотоніну так само високо, як самого стрибуна. Cмело даруєте друзям абонемент в батутними клуб, де спеціально навчені люди покажуть їм, як правильно дуріти з користю для здоров'я.

(За абонемент на 8 занять)

Маска для катання на сноуборді Oakley Flight Deck XM FW16

У кожної сноубордічеськой маски свій набір функцій, так що в арсеналі грамотного райдера їх забагато не буває. При цьому серед сноубордистів давно йдуть уповільнені брендові війни: одним подавай солідний Burton, інші всією душею за розслаблений Rip Curl, треті відстоюють право по-олдовая вриватися на DC. Щоб вже точно не прогадати з подарунком, радимо звернути увагу на всесвітньо відомого виробника оптики Oakley: на ринку з 1975 року, любимо за бездоганну якість і величезний вибір. Серед головних достоїнств лінійки Flight Deck - розкішний кут огляду, ідеальний колірний баланс, простий механізм зміни лінзи (до речі, друга йде в комплекті - щоб зовсім як в Call of Duty).

Водонепроникний MP3-плеєр Finis Duo Underwater

Finis - чарівні і відповідальні гіки з Каліфорнії. Бренд випускає повний спектр продукції для плавців - від ласт до колобашек для плавання. З усіх водонепроникних MP3-плеєрів світу можемо поручитися за бестселер Duo. Плеєр дає відмінне звучання без необхідності затикати вуха внутрішньоканальні навушниками, добре тримає заряд, працює на глибині до 3 метрів близько 30 хвилин без перерви. 4 Гб пам'яті - це 60 годин якої завгодно музики. Свято, яке завжди з тобою. Бадьорий брас під New Order, пара запливів кролем на спині під Ріанну, та хоч батерфляй з «Каспійським Вантажем» в навушниках - розважайся як хочеш, і ніхто тебе не осудить.

Бадьорий брас під New Order, пара запливів кролем на спині під Ріанну, та хоч батерфляй з «Каспійським Вантажем» в навушниках - розважайся як хочеш, і ніхто тебе не осудить

Фітнес-трекер Misfit Speedo Shine

Як все пристойні трекери, Speedo Shine з високою точністю фіксує дистанцію, пройдену пішки, бігом або на велосипеді, і рахує калорії, витрачені на тренуванні. На відміну від базових моделей марки, цей трекер призначений в тому числі для плавців: він водонепроникний на глибині до 50 метрів і вміє підраховувати кількість запливів. Супертонкий Speedo Shine не вимагає підзарядки і синхронізується з додатком Misfit для iOS і Android, за допомогою якого можна вести щоденник харчування, стежити за вагою, а якщо купити на додаток пристрій Misfit Beddit - то і формувати графік сну. У комплекті трекера два ремінця - чорний і білий. Загалом, якщо в якийсь момент вирішите залишити трекер собі, просто переходите до будь-якого іншого пункту цього списку.

фотографії: 1, 2, 3 via Shutterstock , micro-mobility.ru , cxm-russia.ru , brandprezent.ru , mpboards.ru , traektoria.ru , shopotam.ru , store.misfit.ru

Новости