Що одягнути на корпоратив 2020 року, фото ідеї для офісу та ресторану

  1. Корпоратив в ресторані або кафе
  2. Корпоратив в офісі
  3. Вечірка в клубі / боулінгу / караоке
  4. Що надіти на офіційний корпоратив 2020
  5. Що надіти на новорічний корпоратив жінкам 40-50 років

Приємним фіналом довгого робочого року стає новорічний корпоратив

Приємним фіналом довгого робочого року стає новорічний корпоратив. Багато з нас готуються до нього ретельніше, ніж до самої новорічної ночі. Дуже важливо справити хороше враження на колег і начальство, адже це безпосередньо може позначитися на кар'єрі.

Правильно підібраний наряд цілком може може допомогти просунутися по кар'єрних сходах. Не вірите? Тоді саме час дізнатися, що надіти на корпоратив 2020 і перевірити теорію на практиці!

В цій статті:

Корпоратив в ресторані або кафе

Для походу в ресторан існує певний дрес-код. Він ідеально підходить для новорічного корпоративу, тому порушувати його не варто. Похід в ресторан з колегами прекрасний привід показати себе у всій красі: в красивому коктейльній сукні і туфлях на зухвалої шпильці.

Прекрасним вибором стане комплект з пишною спідниці і блузи або вечірнього топа. Це не тільки більш стильний і сучасний варіант, але ще і дуже практичний. Адже під час низки святкових вечірок, кожну річ можна комплектувати з іншим одягом, створюючи нові і нові образи.

Адже під час низки святкових вечірок, кожну річ можна комплектувати з іншим одягом, створюючи нові і нові образи

Для новорічного корпоративу ви цілком можете вибрати Вечірня сукня . Тільки враховуйте ступінь його «урочистості». Те, що доречно для заходу державного масштабу навряд чи буде доречно, нехай навіть і в самому шикарному ресторані. Ще не забувайте про правило одного акценту. Або плаття має глибоке декольте або відкриту спину, або високий виріз на Подолі. Для корпоративу це правило більше, ніж доречно!

Для корпоративу це правило більше, ніж доречно

Корпоратив в офісі

Що надіти на корпоратив в офісі? Якщо ваш колектив вирішив відзначити Новий рік в офісі , Це не привід прийти на нього в своєму повсякденному робочому комплекті. Правда, і вечірнє плаття буде мало доречно. Стильний комбінезон - ідеальне рішення для такого випадку.

Оригінальна котельне плаття також добре підійде для корпоративу в офісі. Воно може мати цікаву обробку, що привертають увагу деталі або принт. Не зловживайте декольте і довжиною міні, краще зверніть увагу колег на свій особистий унікальний стиль.

Костюм, брючний або зі спідницею - ще один непоганий варіант для заходу. Тільки вибирайте вечірній, святковий комплект. Доповніть костюм вечірнім топом з паєтками, блискучими туфлями або сумочкою.

Вечірка в клубі / боулінгу / караоке

Новорічний корпоратив в кафе, клубі, боулінгу або караоке вимагає відповідного закладу наряду. Для таких закладів підійдуть яскраві сміливі образи. Однак пам'ятайте, що веселитися ви будете в компанії своїх колег, начальства або підлеглих. Сміливість наряду повинна полягати в оригінальних дизайнерських або стилістичних рішеннях, ніяк не в відвертих міні і декольте.

Для новорічної вечірки в клубі або кафе прекрасно підійде плаття, топ або спідниця з паєтками. Нехай сяюча одяг буде максимально простого, але сучасного фасону. Чи не намагайтеся «молодитися», а й візуально додавати віку зайвими прикрасами теж не варто.

У чому піти на корпоратив в боулінг? Для походу в боулінг підійдуть стильні укорочені брюки і яскравий вечірній топ або блуза. Зі зрозумілих причин, не надягайте в боулінг міні. Багато жінок розуміють, що припустилися помилки у виборі вбрання, лише тоді, коли підходять до краю доріжки, щоб зробити перший кидок. Якщо все ж хочете надіти спідницю або плаття, зупиніться на пишній спідниці довжиною трохи нижче колін. Молодим дівчатам можна надіти модну спідницю з фатину.

Молодим дівчатам можна надіти модну спідницю з фатину

Для караоке підійде котельне плаття з оригінальним елементом, наприклад, асиметричними рукавами або різновеликих подолом. Якщо ви збираєтеся весь вечір блищати на сцені, або брати участь в корпоративному сценарії , Не варто вибирати занадто обтягуючі сукні з глибокими вирізами і декольте. Зверніть увагу на стильні брючні костюми з жакетами в чоловічому стилі. Одягнувши такий жакет на топ в білизняному стилі, і доповнивши образ човниками на підборах, ви підкреслите свою жіночність, що не оголивши жодної частини тіла.

Одягнувши такий жакет на топ в білизняному стилі, і доповнивши образ човниками на підборах, ви підкреслите свою жіночність, що не оголивши жодної частини тіла

Що надіти на офіційний корпоратив 2020

Великі корпорації нерідко влаштовують офіційні заходи з певним дрес-кодом. Швидше за все він буде озвучений або прописаний в запрошенні. Його-то і потрібно дотримуватися. Багато жінок так хвилюються перед таким корпоративів, що вибирають старомодні безформні сукні чорного кольору.

Проблема зовсім не в кольорі, важливо, щоб фасон підкреслював достоїнства вашої фігури і не виходив за рамки заданого дрес-коду. Зверніть увагу на плаття-футляр довжиною трохи нижче колін. Воно повинно бути з щільною, непрозорої тканини, тоді воно не буде підкреслювати вади фігури.

Воно повинно бути з щільною, непрозорої тканини, тоді воно не буде підкреслювати вади фігури

Якщо є необхідність, надіньте коригуючий білизна. Краще не надягати на офіційний захід штани, це один з небагатьох випадків, коли можна показати колегам свою жіночну сторону і відмінний смак.

Що надіти на новорічний корпоратив жінкам 40-50 років

Дамам елегантного віку важливо вибирати модні сучасні фасони. Це не означає, що потрібно намагатися виглядати молодше за рахунок коротких суконь або глибоких вирізів. Також варто відмовитися від безформних нарядів з трикотажу, суконь з плічками і анімалістичні принтів. Як же одягнутися на новорічний корпоратив? Вечірній комбінезон стане стильною заміною сукні. Вибирайте фасон по фігурі, але не надмірно облягаючий. Нехай штани будуть злегка вільними або розкльошені. Також для урочистого заходу можна вибрати модні брюки-палаццо. Доповнити їх можна вечірньої блузою або білою сорочкою. Другу, можна прикрасити стильної брошкою або кольє з великих натуральних каменів.

Якщо дозволяє фігура, можна вибрати коктейльне плаття-футляр довжини міді. Не бійтеся яскравих речей, наприклад, з паєтками. Блиск краще розташувати подалі від особи. Спідниця-олівець з паєтками буде ідеальним варіантом. Комплектуйте її з простим однотонним «верхом»: чорної блузою або білою сорочкою.

Крім того, що наряд повинен бути красивим і невичурние, він повинен бути зручним. Якщо ви відчуваєте себе ніяково на високих підборах і вузькій спідниці, краще не ризикувати і залишити такий вихід для зустрічі з подругами. Намагаючись справити враження на колег, завжди залишайтеся собою. Це найцінніша риса!

Не вірите?
У чому піти на корпоратив в боулінг?
Як же одягнутися на новорічний корпоратив?

Новости