Що носити взимку: замшеві чоботи без каблука

  1. Матеріал замша: властивості, особливості
  2. Рекомендації по догляду
  3. матеріал підкладки
  4. Висота халяви - короткі або довгі?

Щорічно, з настанням осінньо - зимового періоду, тисячі жінок задаються природним питанням: якими ж чобітками порадувати свої ніжки в цей раз Щорічно, з настанням осінньо - зимового періоду, тисячі жінок задаються природним питанням: якими ж чобітками порадувати свої ніжки в цей раз?

Що вибрати: гладку шкіру або замшу? Натуральний матеріал або його штучний аналог? Елегантні чоботи на високих підборах або практичні чобітки на плоскій підошві для зручних і тривалих прогулянок?

Сьогодні ми допоміг визначитися з вибором тим представницям прекрасної статі, які віддають перевагу взуттю із замші і без каблука. Для мене огляд даного класу взуття не випадковий і переплітається з особистим інтересом, тому що зараз я перебуваю якраз в пошуку саме такої моделі.

Матеріал замша: властивості, особливості

В першу чергу, давайте розберемося з матеріалом замшею. Що ми знаємо про неї, крім того, що вона вважається вкрай вибагливою в догляді?

Замша відноситься до виду так званих ворсових шкір, вироблених спеціальними дубильними хімікатами, що дозволяють зберегти традиційний для нас зовнішній, так милує око, вигляд. Основні властивості замші: тягучість, еластичність і пористість. У цих властивостях укладені як плюси, так і мінуси даного матеріалу. Пропоную розглянути кожне окремо:

  • Тягучість.
    В результаті жирового дублення або, простіше кажучи, замшеванія, шкіра набуває тягучість. Для нас, як споживачів, в цьому є істотний недолік, так як змінився в результаті тиску або розтягування матеріал, повернути в початковий стан практично невозможно.Но тут же є і плюс: якщо раптом ви закохалися з першого погляду в чобітки, але вашого розміру немає , а ці злегка підтискають - ви можете вирішити проблему завдяки такій властивості замші як тягучість! Однак завжди, при виборі покупки, враховуйте, що даний матеріал схильний до деформації при неправильному використанні.
  • Еластичність.
    Завдяки цій властивості ми маємо чудову можливість оцінити такі якості замші як м'якість і бархатистість. Еластичність дозволяє нашій взуття довго зберігати «товарний» вигляд за рахунок того, що значно знижує ймовірність руйнування матеріалу. Ваші чобітки, зроблені з високоякісного матеріалу, довго будуть радувати вас своєю пружністю і розкішним видом.
  • Пористість.
    Це найцікавіше і спірне з практичної точки зору, якість даного матеріалу! Виходячи із законів фізики, ми прекрасно розуміємо, що пористість замші створює хорошу повітропроникність, а, отже, і водопроникність, чого так не люблять покупателі.Однако, тут я встану на захист даного виду шкіри і висунемо два аргументи: по-перше, не дивлячись на свою швидку і хорошу вбираність, замша має властивість набухати, тобто більше, ніж це можливо, вона не вбере. До того ж зараз, на ринку товарів для взуття, в надлишку пропонують водовідштовхувальні кошти і, вибравши якісний продукт, питання з намоканням замші може бути вирішене на раз-два.Во-друге, завдяки такій якості замші як пористість, ми можемо насолоджуватися по- справжньому красивим і насиченим кольором замші, адже саме пористість відповідає за проникнення фарби в найглибші шари дерми.

Так що, шановні пані, підійшовши до питання вибору матеріалу, ви вже знаєте з якими недоліками і перевагами замші, вам доведеться зіткнутися. Сподіваюся, невеликі труднощі, перераховані мною, не змусять вас відмовитися від вибору чобітків з цього матеріалу!

Рекомендації по догляду

На додаток до вищесказаного, хочеться дати кілька рекомендацій по догляду за даним видом шкіри, щоб вона якомога довше залишалася нової і красивою На додаток до вищесказаного, хочеться дати кілька рекомендацій по догляду за даним видом шкіри, щоб вона якомога довше залишалася нової і красивою.

Перед тим, як вийти в своєму придбанні на вулицю, обов'язково ретельно обробіть чоботи водовідштовхувальним спреєм. Адже недарма кажуть, що профілактика - краще лікування. Так і з улюбленим взуттям: витративши небагато часу на обробку, ви захистите свої чобітки не тільки від зайвої вологи і бруду, а й від хімічних реагентів, якими так рясно удобрюють наші дороги.

Запам'ятайте, що даний матеріал не дуже жалує вологу, тому не забувайте сушити ваші чоботи і протирати сухою, чистою ганчіркою.

Важливий момент:

Якщо раптом трапилося так, що ви сильно забруднили вашу взуття, скористайтеся старим, але дуже дієвим способом реанімації: потримайте чобітки над парою, а потім щіточкою видаліть залишки бруду.

І не забувайте їх сушити!

матеріал підкладки

Отже, ми розібралися з зовнішнім матеріалом чобіт, тепер постає наступне питання: яка підкладка буде всередині нашого взуття Отже, ми розібралися з зовнішнім матеріалом чобіт, тепер постає наступне питання: яка підкладка буде всередині нашого взуття.

Питання досить важливий, тому що він відіграє визначальну роль в тому, будуть це осінні замшеві чоботи без каблука або зимові.

Якщо вибір падає на користь осінньої пари, тоді, як правило, підкладка буде з трикотажного матеріалу і в принципі питання вичерпано.

Складніше йде справа з зимовим взуттям, так як тут варіантів матеріалу набагато більше. Розглянемо, що пропонують нам виробники:

  1. Штучне хутро - найдешевший матеріал, виконаний на текстильній основі. Основний недолік - низька термозахист, в морозну погоду може зіграти з вами злий жарт. Однак відмінно підійде вам, якщо ви любите часто міняти свій образ і вам не доводиться проводити багато часу на холоді.
  2. Вовняний хутро так само виготовляється за технологією штучного хутра, але з високим відсотковим додаванням хутра до 80%, що говорить про гідної конкуренції натурального хутра.
  3. Натуральне хутро реклами не потребує. Всі знають, що він є найбільш вдалим варіантом для суворих російський зим: і ніжки гарантовано не замерзнуть і про особисту гігієну піклується не доведеться.

Кожна жінка вирішує для себе якийсь матеріал для підкладки вибрати виходячи зі своїх потреб і матеріальної можливості. Думаю, що в гардеробі кожної представниці прекрасної половини людства знайдеться взуття на всі випадки життя!

Висота халяви - короткі або довгі?

Нам залишилося розглянути останню характеристику обираних чобіт - це висота голінище Нам залишилося розглянути останню характеристику обираних чобіт - це висота голінище.

Висота може бути різною в залежності від особистих уподобань, ми ж розглянемо три основних види: високі чоботи, чоботи - ботфорти і короткі чоботи.

Високі чоботи є оптимальним варіантом як для осені, так і для зими. Думаю, що не помилюся, сказавши, що це найпопулярніший у жінок вид чобіт. Обумовлено це в першу чергу практичністю, а в другу, звичайно красою і елегантністю даної моделі так вигідно підкреслює всі достоїнства і приховують недоліки ніг.

Крім того високі чобітки можна носити стосовно практично будь-якого одягу: як з класичними брюками, так і зі стильними джинсами, не кажучи вже про сукнях і спідницях. Протипоказань у даній моделі немає і бути не може.

Чоботи - ботфорти зовсім недавно увійшли в наше життя, завоювавши серця багатьох цінительок високої моди. Вони вище, ніж стандартні високі чоботи і закривають колінні чашечки. Незважаючи на те, що ми вибираємо собі виключно взуття без каблука, дана модель заслуговує пильної уваги, так як відмінно виглядає і додає в образ жінки екстравагантність і винятковість.

Зверніть увагу:

Чоботи ботфорти відмінно підходять для молодих дівчат, які люблять привертати до себе підвищену увагу.

Навряд чи вони підійдуть для всієї вашої повсякденному одязі, в даному випадку треба мати внутрішню чуйкой, щоб відмінно поєднувати ботфорти з вашим гардеробом.

Короткі чоботи відмінно підходять для тих дам, кого природа нагородила виключно красивими ніжками. Для осені даний варіант підходить ідеально: і не жарко і не холодно. Їх також можна носити і з брюками і з спідницями, як під низ, так і на випуск. Зручні, короткі замшеві чоботи без каблука додадуть родзинку в ваш повсякденний образ.

Підводячи підсумки нашого з вами маленького огляду по замшевого взуття без каблука, ми можемо з усією відповідальністю заявити, що дізналися багато цінної і практично значимої інформації як то:

  • що таке замша і до яких особливостей даного матеріалу треба бути готовим
  • яку внутрішню підкладку пропонує нам виробник і яка підходить саме вам
  • яка висота чобіт є для вас оптимальною

Краса жіночих ніг здавна приваблювала чоловіків і викликала заздрість у суперниць жіночої статі, тому підходите до питання придбання замшевих чобіт без каблука з розумом, щоб вони були не тільки красивими, але і відповідали всім іншим вашим особистим критеріям! Любіть ваші ніжки, любіть себе!

Дивіться подання моделі замшевих чобіт у відеосюжеті:

Щорічно, з настанням осінньо - зимового періоду, тисячі жінок задаються природним питанням: якими ж чобітками порадувати свої ніжки в цей раз?
Що вибрати: гладку шкіру або замшу?
Натуральний матеріал або його штучний аналог?
Елегантні чоботи на високих підборах або практичні чобітки на плоскій підошві для зручних і тривалих прогулянок?
Що ми знаємо про неї, крім того, що вона вважається вкрай вибагливою в догляді?
Висота халяви - короткі або довгі?

Новости