Що робити якщо натирає взуття: прості поради щодо усунення вагомою проблеми - 2018

На літньому сонці основна функція організму - охолодження, а охолоджувальною рідиною є піт. Ми потіємо, п'ємо і знову потіємо . якщо стовпчик термометра зашкалює за позначку 30 градусів, то кількість поту може зростати до 1,5 л за одну годину. А якщо людина при цьому активно працює, то з нього взагалі ллє, як з відра. Уявляєш, який потужний насос потрібен, щоб перекачувати такі обсяги рідини і правильно розподіляти її по організму? Ось чому влітку ми набрякає.

3 5 4

Основне навантаження лягає на серце і нирки, і не завжди ці органи виконують завдання на всі 100%, іноді вони трохи не допрацьовують, що призводить до набряків. Набряки - це скупчення рідини в м'яких тканинах. І найчастіша річна причина їх появи - це надмірне навантаження на нирки і серце прохолодними напоями.

І найчастіша річна причина їх появи - це   надмірне навантаження на нирки   і серце прохолодними напоями

Якщо у тебе є схильність до набряків , Не поспішай робити рішучі заходи. Можливо, досить буде трохи змінити звичний спосіб життя. Для початку потрібно відмовитися від взуття на високих підборах, тісних сандалій, здавлюють ногу, і від панчіх з тугими резинками.

Ці атрибути справжньої леді, на жаль, посилюють набряки. Якщо радикально змінювати звичний стиль не хочеться, старайся перевзуватися на роботі в більш зручні туфлі на невисокому каблучку (не більше 5-ти см), а елегантні шпильки надягати тільки "на вихід".

В ті дні, коли від модельного взуття відмовитися не виходить, роби собі масаж стоп і гомілок: масажуй ноги знизу вгору, по току лімфи. Тим самим ти стимулюєш її рух в судинах і капілярах.

Тим самим ти стимулюєш її рух в судинах і капілярах

Якщо причина натертих п'ят - НЕ розношена, тісне взуття - тобі знадобляться наступні поради.

Якщо взуття натирає п'яту, можна намазати задник з внутрішньої сторони шматочком мила або свічки. Це зменшить тертя. Май на увазі, що процедуру потрібно повторювати кілька разів на день до тих пір, поки взування не розносився .

для взуття з натуральної шкіри підійде ще один метод. Налий води в два щільних поліетиленові пакети і добре їх зав'яжи. Потім помісти пакети з водою в туфлі і постав на ніч у морозильну камеру. Замерзаючи, вода буде розширюватися, розтягуючи тим самим взуття.

Замерзаючи, вода буде розширюватися, розтягуючи тим самим взуття

Щоб розтягнути взуття, можеш придбати спеціальну піну-розтяжку або ж спрей-розтяжку. Ці кошти потрібно наносити на проблемні ділянки взуття і ходити в ній деякий час. Процедуру, як правило, необхідно повторювати кілька разів.

Якщо розігріти нове взуття зсередини гарячим феном, потім швидко побризкати спреєм для разнашіванія і надіти на ногу в товстому шкарпетці, а після охолодження повторити процедуру ще пару раз, то вийде розтягнути навіть незручні туфлі .

Також в магазині ти знайдеш спеціальні м'які смужки, що наклеюються до взуття зсередини. Вони захистять твої ноги від зайвого тертя. На допомогу прийдуть і спеціальні запяточнікі. Це невеликі силіконові подкладочке, які кріпляться до задника, в тих місцях, де взуття викликає дискомфорт, і не допускають появи мозолів.

Це невеликі силіконові подкладочке, які кріпляться до задника, в тих місцях, де взуття викликає дискомфорт, і не допускають появи мозолів

Уявляєш, який потужний насос потрібен, щоб перекачувати такі обсяги рідини і правильно розподіляти її по організму?

Новости