Що вибрати - Smart Baby Watch або фітнес-браслет

  1. Використання Smart Baby Watch в різних пристроях
  2. Відстеження фізичної активності
  3. Трохи про якість

При виборі розумного пристрою важливо визначитися з тим, які функції воно буде виконувати. Є безліч параметрів, які дадуть відповідь на питання, чим відрізняється фітнес-браслет від смарт-годин для дітей, але найважливіше - це призначення гаджетів. Smart Baby Watch розроблені для маленьких людей і їх батьків, в них вкладено функції, які покликані забезпечувати безпеку дитини і контроль дорослими його поведінки. Фітнес-браслет - це можливість стежити за фізичною активністю і підтримувати стан здоров'я.

При виборі пристрою орієнтуйтеся на свої потреби:

  • якщо вам потрібно в першу чергу забезпечити батьківський контроль, вибирайте Smart Baby Watch ;
  • для того щоб стежити за своїм здоров'ям і втекти від гіподинамії, буде потрібно фітнес-браслет;
  • якщо потрібно поєднати опції, придбайте Smart Baby Watch з додатковими функціями, які відстежують роботу організму малюка. В даний час виробники пропонують різні моделі з функціями фітнес-трекера: пульсометр, підрахунок кроків, спостереження за якістю сну.

В принципі, можна навіть не замислюватися, що краще для дитини: смарт-годинник або фітнес-браслет, а просто придбати дитячі Smart Watch з необхідними функціями. Деякі можливості в розумних пристроях повторюються, але вони працюють так, щоб відповідати цілям, для яких вони призначені.

Використання Smart Baby Watch в різних пристроях

GPS-трекер на фітнес-браслеті дозволяє визначати фізичне навантаження, яку організм отримує протягом дня. В Smart Watch для малюків можливості геолокації використовуються для інших цілей. За допомогою GPS батьки отримують:

  • дані про місцезнаходження дитини;
  • сигнал, якщо малюк залишає встановлену зону;
  • інформацію про переміщення власника дитячих годин протягом дня.

Це не має нічого спільного зі спортом і здоров'ям, але дозволяє контролювати поведінку дитини і стежити за його безпекою. Напевно, використання можливостей Smart Baby Watch найкраще відповідає на питання, що купити фітнес-браслет або смарт-годинник для дитини.

Відстеження фізичної активності

Це, напевно, головний показник, який відповідає на питання про те, чим відрізняються смарт-годинник від фітнес-браслетів. Дитячі смарт-годинник має деякі функції для відстеження фізичної активності: пульсометр, лічильник пройдених кроків, водонепроникність при плавання - ось, мабуть, все. Такого набору достатньо, щоб відстежувати звичайну активність, але не спортсменам.

Браслети для підтримки гарної форми прораховують кількість пройдених кілометрів, витрачений на тренування час, баланс спожитих і витрачених калорій. Існують моделі для плавання. Навряд чи всі ці функції необхідні, щоб забезпечити безпеку дитині. До речі, професійним спортсменам їх теж недостатньо. Вони, скоріше, для звичайних людей, які хочуть стежити за своїм здоров'ям, і жінок, що бажають схуднути.

Трохи про якість

Багато хто задається питанням, що вибрати - Smart Baby Watch або фітнес-браслет - через сумніви про надійність пристроїв, призначених для дітей. Тут не варто турбуватися. Свого часу був жарт, що найбільш складним тестів на міцність піддаються не круті автомобілі, а триколісні велосипеди для самих маленьких. Надійні виробники дитячих годин розуміють, що їх пристрої будуть експлуатувати в тяжкому режимі (падіння, удари і т. П.), Тому випускають міцні моделі. Так що потрібно думати не про те, що придбати - смарт-годинник або фітнес-браслет - малюкові, а шукати продукцію добре зарекомендували себе брендів. Це єдине, що може гарантувати довговічну і надійну службу пристроїв.

Можна довго відповідати на питання, яка різниця між смарт-годинами і фітнес-браслетами. Особливо якщо вибрати конкретні пристрої і розглядати їх функціонал. Але головне - це призначення. Якщо вам потрібно надійне пристрій для батьківського контролю над малюком, то вибирайте дитячі Smart Watch. Там, де необхідно стежити за здоров'ям підлітка і дорослої людини, придбайте браслети, які допомагають підтримувати хорошу форму, відстежувати якість і кількість рухів.

Новости