Що вибрати, секонд хенд оригінал або сортування секонд хенд?

  1. Види одягу.
  2. Звідки береться одяг секонд хенд?
  3. Сортування секонд хенд товару проходить на спеціальних фабриках.
  4. Як почати бізнес секонд хенд і не прогадати з вибором товару?
  5. Статистика оригіналу приблизно така.

Види одягу.

Весь одяг секонд хенд поділяється на два типи, одяг відібрана за якістю і типом - сортована або одяг в первозданному вигляді, зібрана від людей- не сортований, оригінальний збір . Давайте розберемося в цих термінах.

Звідки береться одяг секонд хенд?

Збірка оригінальна одягу - це одяг, яка була зібрана волонтерського організаціями з подальшою метою реалізувати дану одяг. Існують два види збору такого одягу, одяг, яка збирається по домівках людей, це називається домашнім збором оригінал . Одяг, яка збирається по спеціально відведеним урн і контейнерів в торгових центрах, це називається контейнерним збором . І в тій і в тій категорії збору може потрапляти як відмінна, новий одяг, так і одяг не придатна для повторного продажу.

Статистика приблизно однакова і відсоток відходу стабільний, одяг не сортується, потрапляє далі на обробку і надходить у продаж у вигляді «як є».

Сортування секонд хенд товару проходить на спеціальних фабриках.

сортований одяг - це вже готовий товар для подальшого продажу. Як правило, ви вже знаєте, що купуєте, відібрана одяг або по сезону або з гендерної приналежності або ж за якістю.

Як почати бізнес секонд хенд і не прогадати з вибором товару?

Різниця сортованого одягу від не сортований в вартості і наповненні. Не можна сказати, що не сортований оригінал краще сортування люкс або крем, завдяки низькій вартості. Кожна категорія має свою специфіку.

Кожна категорія має свою специфіку

Для початку вам самим слід визначити необхідний товар для вашого магазину. Який одяг найбільше хочуть купувати ваші клієнти, яка цінова політика? Якщо вам потрібен весь асортимент, починаючи від домашнього вжитку і закінчуючи книгами, капелюхами, нижньому білизною і біжутерією і все це в невеликому обсязі, слід звернути увагу на оригінал.

Якщо вам потрібен весь асортимент, починаючи від   домашнього вжитку   і закінчуючи книгами, капелюхами,   нижньому білизною   і   біжутерією   і все це в невеликому обсязі, слід звернути увагу на   оригінал

Але так само враховуйте, є категорії одягу які постійно користуються попитом, вони будуть забезпечувати вас оборотом і постійно покупатися в перші дні. це дитяча хороший одяг , жіноча яскравий одяг, чоловіча одяг.

це   дитяча хороший одяг   ,   жіноча   яскравий одяг,   чоловіча   одяг

А тепер уявіть, ви взяли 1 тонну оригіналу, цей товар ви розклали по своїм прилавків і вішалок, він у продажу. Ви в перші два дні хвацько продаєте 20% поставки, це 200 кг. Ви радієте такому обороту.

Ви радієте такому обороту

Але що насправді?

Статистика оригіналу приблизно така.

20-30% одяг не продаваність або ж сміття, з решти 70% ви маєте відсотків 10-20% яскравого і цікавого товару. При цьому всьому на 100% загального міксу доводиться приблизно 25% дитячого, 25-30 чоловічого, 45-50% жіночого товару. Виходить ви продали цікаві позиції, це склало 20%, потім у вас ще будуть докуповувати чоловіче і дитяче, це дефіцитні товари їх беруть завжди, частина вже пішла в сміття, а жіноче і побут можуть у вас «зависнути». Нехай «завіснувшій» товар це буде 20% поставки.

Що ви робите далі? Якщо у вас вийшло окупитися з перших 20-25% продажів, решта ви взяли в плюс (ваші наступні 30% проданого товару), частина залишилася, ви робите нову закупівлю. Після п'яти закупівель у вас збереться на складі приблизно 1000-1200 кг товару.

Є у вас місце для зберігання? Чи буде у вас потрібний оборот клієнтів для такого товару? Адже ці залишки завжди потрібно розбавляти цікавим товаром, а ризик залишитися на складі з залишками які нікому не цікаві, хоч і не погані - великий. Але це орієнтовні розрахунки.

Якщо ви бачите велику прохідність в вашому магазині, ви бачите і пенсіонерів і дітей і чоловіків з жінками, молодь, вам потрібно багато різного товару - беріть оригінал.

Тримайте оборот товару і у вас не буде проблем.

Тримайте оборот товару і у вас не буде проблем

Відсутні позиції можете добирати сортувати товаром. Тому для невеликих магазинів рекомендуємо брати секонд хенд сортування люкс 1 сорт або крем, екстра , Який можна завжди добрати в потрібній кількості.

Тому для невеликих магазинів рекомендуємо брати секонд хенд   сортування люкс 1 сорт або крем, екстра   , Який можна завжди добрати в потрібній кількості

Так, такий одяг має вище вартість ніж оригінал, але ви на 100% знаєте, що ви берете те, що від вас вимагають ваші клієнти. А для тих, кому потрібно багато позицій сортованого одягу та дешевше, є мікси . Мікси одягу це той же оригінал, тільки там весь одяг може бути і чоловічий та жіночий та дитячий, але при цьому вона буде відібрана за якістю, чи не буде сміття і супутніх товарів (одяг буде без зносу - як нова (крем) або, же з невеликим зносом, придатна для носіння (екстра, люкс) або 1 і 2 сорту, із зносом).

Мікси одягу це той же оригінал, тільки там весь одяг може бути і чоловічий та жіночий та дитячий, але при цьому вона буде відібрана за якістю, чи не буде сміття і супутніх товарів (одяг буде без зносу - як нова   (крем)   або, же з невеликим зносом, придатна для носіння   (екстра, люкс)   або 1 і 2 сорту, із зносом)

Тільки в сукупності з огляду на всі нюанси вас, чекає успіх, «читайте» свою аудиторію, плануйте оборот, розписуйте статистику продажів товару, думайте.

Ми рекомендуємо вам ознайомитися з іншими статтями в нашому блозі, ми зацікавлені у вашому успіху.

З будь-яких питань, по товару або організації, зв'язуйтеся з нашими менеджерами .

Будемо раді допомогти вам і вашому бізнесу.

Звідки береться одяг секонд хенд?
Як почати бізнес секонд хенд і не прогадати з вибором товару?
Звідки береться одяг секонд хенд?
Як почати бізнес секонд хенд і не прогадати з вибором товару?
Але що насправді?
Що ви робите далі?

Новости