Що я думаю про професії бухгалтера

Думаю, бухгалтер дуже важлива професія в нашому суспільстві. Я вважаю, що молоді люди помиляються, називаючи професію бухгалтера нудною. Я хочу довести, що ця професія не є нудною і не корисною.

Бухгалтерія - це робота, якою займаються люди з вищою освітою. Ці люди розбираються у багатьох сферах: менеджменті, економіці, фінансовому аналізі, в роботі за комп'ютером.

Ця професія вимагає знання іноземних мов, для того щоб працювати в різних компаніях. Людей, які говорять, що ця професія нудна, я не розумію. Вона вимагає зосередженості і концентрації. Бухгалтери піддані ризику з точки зору фінансових махінацій з боку керівництва. Вони є відповідальними особами при здійсненні будь-яких фінансових операцій: переказу грошових коштів, перерахування коштів інвентаризації тощо. Бухгалтер несе юридичну і кримінальну відповідальність за підписання різних документів, щодо здійснення фінансових операцій (після безпосереднього наказу вищого керівництва). Велика частина кримінальних і юридичних правопорушень бухгалтерів пов'язана з їх неуважністю і некомпетентністю в підписанні вищевказаних документів.

Для порівняння хочу взяти двох своїх близьких людей - це моя тітка Ольга Василівна та її дочка Катерина. Вони обидві працюють бухгалтерами, але вони дуже різні за характером.

Моя тітка працює бухгалтером двадцять п'ять років. Вона дуже врівноважена людина, який перед тим як щось зробити думає двічі. Вона дуже вихована і розумна. Іноді мені здається, що вона взагалі не відпочиває, так як майже завжди знаходиться на роботі. Але, незважаючи на це вона знаходить час для своєї родини і для своєї собаки Міранди, яку вона просто обожнює.

Її дочка Катя дуже не схожа на неї, хоча вона теж працює в цій сфері. Катя дуже активна людина і любить екстремальний відпочинок. Щоліта їздить подорожувати в невідому для неї країну, бере з кожної поїздки щось нове для себе. А особливо любить вивчати кулінарію різних народів світу. Взимку обожнює кататися на лижах і сноуборді. Любить наші рідні Карпати. У повсякденному житті любить спілкуватися з невідомими для неї людьми. Хоч і не забуває, не дивлячись на свою активне життя, про свою професію бухгалтера.

Цим порівнянням двох людей я хочу сказати, що, незважаючи на однакову професію, всі ми різні. Якби я не знав цих двох людей, то міг би подумати що ця професія нудна. Але коли вони мені розповідають, що у них відбувається на роботі, я розумію як все це не просто. Потрібно мати дуже сильну нервову систему, для того щоб справлятися із завданнями які на них покладені.

Від своєї тітки я дізнався про дивовижну жінку-бухгалтера Елізабет Арден. Вона побудувала косметичну імперію, пройшовши шлях від простої селянки до успішної бізнес-леді. Її історія показує, що ніколи не потрібно зупинятися в своєму житті, навіть коли ми робимо якісь безглузді помилки. Всі ми люди, всі ми різні і повинні шукати свій шлях у житті. Потрібно використовувати всі шанси, щоб не шкодувати про витрачений час в старості.

Елізабет Арден росла в простій багатодітній селянській родині. У шість років вона залишилася без матері. Стоячи за прилавком і продаючи овочі, вона бачила красивих, багатих жінок, які приходили на ринок за всілякими покупками. Вона мріяла про те, що коли-небудь стане впливовою, багатою і незалежною жінкою.

Згодом вона працювала в сільській лікарні. Ця професія допомогла їй зробити остаточний вибір щодо свого майбутнього. Елізабет зібрала речі, зайняла у батька кілька доларів, і відправилася в Нью-Йорк. Там вона побачила велику кількість автомобілів, реклами і розкішних жінок, які зацікавили її найбільше, адже Арден розраховувала зробити свій бізнес за допомогою цих жінок. Перший її досвід роботи був в салоні «Еліонор» на низькооплачуваній посаді бухгалтера. Намагаючись добитися успіху саме в косметології, вона умовляє директора дати їй дозвіл на навчання техніці косметичних процедур, якими славився салон. За рік практики жінка досконало оволоділа технікою масажу, догляду за шкірою та манікюру. Коли вона зрозуміла, що переросла за своїми можливостями цей салон, то пішла з нього.

Заробивши грошей, Елізабет вирішує відкрити свій власний перший салон в Вашингтоні. Справи у жінки йшли дуже добре. Вона робила акцент на рекламу і знижки, які залучали клієнтів. Подорожуючи по Європі, Елізабет намагалася всіляко вивчати потреби інших жінок, їх переваги в макіяжі (тіні, підводка і туш для вій), в догляді за собою. Вона прагнула охопити всі аромати тих часів і привести екземпляри з собою. Так само промишляла шпигунством в салонах своїх клієнтів.

Елізабет поступово йшла до своєї косметичної імперії. Вона відкрила власну лабораторію, а до 1925 року вже мала салони в Бостоні, Детройті, Вашингтоні, Чикаго. Вона часто дивувалася, наскільки легко досягти бажаного, якщо по-справжньому цього хотіти.

Далі Елізабет розширила мережу своїх салонів в Європі, опанувала перукарнях мистецтво, і приступила до випуску парфумерії. Кілька ароматів було створено зі знаменитими людьми, наприклад, такими, як Карл Лагерфельд.

Після смерті Елізабет залишила багатомільйонну імперію, яка включала 17 компаній і 40 салонів по всьому світу. І до цього дня, її фірма залишається лідером в індустрії косметики.

Ця видатна особистість багатьох надихає своєю цілеспрямованістю, відважністю в справі. Елізабет стала успішною жінкою (з простої селянки), яку поважали, і якою захоплювалися мільйони людей. Першою її роботою була робота бухгалтером, яка надихнула її на подальший розвиток.

Я захоплююся кожною професією в нашому світі, і вважаю, що без професії немає людини. Професія показує нам, наскільки людина розвинений, ніж він захоплюється. У нашій країні багато професій, тому не потрібно поспішати з прийняттям рішення, а добре все обміркувати, і вирішити, чим ти хочеш займатися в своєму житті.

Рибачук М. І.

Інші матеріали по темі:
свій бізнес , мистецтво , робота бухгалтером , активний , досвід роботи , професія бухгалтер , відкрити , потреби , посади , переклад , директор , професія , відпочинок , бухгалтерія , відповідальність , документів , працює , переваги , бізнес , бухгалтера , навчання , робота , кількість , наприклад , людина , бухгалтер , що

Статті з розділу: Факти про бухгалтера

Інші статті по темі:

Бухгалтер - це діагноз?

Бухгалтер - розумова праця. Якої дієти для розуму слід дотримуватися?

Бухгалтер - підходяща робота для чоловіка 40 років?

Бухгалтер - творча професія?

Бухгалтер - підходяща робота для чоловіка в 40 років


Нас знаходять: Професії курси, & # 1082; & # 1072; & # 1082; & # 1072; & # 1103; & # 1087; & # 1 088; & # 1 086; & # 1092; & # 1077; & # 1089; & # 1089; & # 1080; & # 1103; & # +1074; & # одна тисяча вісімдесят дев'ять; & # 1077; & # 1075; & # 1083; & # тисячі сімдесят-два; & # Тисяча вісімдесят шість; & # 1095; & # 1077;


Якої дієти для розуму слід дотримуватися?
Бухгалтер - підходяща робота для чоловіка 40 років?
Бухгалтер - творча професія?

Новости