Що подарувати дитині на Новий рік?

  1. скейтборд
  2. Роликові ковзани
  3. ковзани
  4. самокат
  5. сертифікат

Ось і настала та сама пора року, коли з неба падають блискучі білі пластівці, всюди сяють різними кольорами різдвяні вогні і пахне новорічним настроєм. Для будь-якої людини таке свято, як Новий рік, дозволяє на час зануритися в минуле, проаналізувати прожиті 365 днів і просто добре провести час у колі близьких.

Новий рік - це ялинка, мандарини, олів'є, привітання від президента і, звичайно ж, подарунки! Кожен з нас любить отримувати і дарувати подарунки, а в Новий рік це особливо приємно. Всім мамам і татам радісно дивитися, як їх дитина рано новорічним ранком розпаковує подарунки під ялинкою та стрибає від задоволення.

Хоч для багатьох людей проблема вибору подарунка дитині - завдання дуже складне, команда наших фахівців точно знає: подарунок повинен бути корисний, довговічний і цікавий! У цій статті ми запропонуємо кілька варіантів в якості подарунка дитині, і Ви можете бути впевнені, що будь-який із запропонованих варіантів на всі 100% сподобається дитині!

скейтборд

Дошка з коліщатками? Ні, це щось більше, ніж просто дерев'яна дошка і 4 маленьких колеса. Скейтборд - це емоції, гарний настрій, та ще й засіб пересування по місту.

Скейтборд бувають дерев'яні і пластикові, великі і маленькі, різних кольорів і дизайнів. Найпопулярніші на сьогоднішні день скейтборд і Лонгборди Juicy Susi від німецького виробника.

Як Ви бачите, ці скейти доступні у всіх існуючих кольорах і стилях. Вони мають довговічні підшипники, всі деталі міцно тримаються, нічого не хитається і не скрипить. Це міцна конструкція, яка буде «жити» дуже довго.

Це міцна конструкція, яка буде «жити» дуже довго

Скейтборд підходять дітям, підліткам, хлопчикам і дівчаткам. Вони можуть стати частиною стилю або поліпшити імідж, прищеплюють любов до спорту і активного способу життя, і, найголовніше, є дуже хорошим розвагою. Купити такий яскравий і якісний скейтборд в Мінську не важко, адже в нашому каталозі Ви знайдете великий вибір стильних моделей в якості подарунка своїй дитині.

Купити такий яскравий і якісний   скейтборд в Мінську   не важко, адже в нашому каталозі Ви знайдете великий вибір стильних моделей в якості подарунка своїй дитині

Роликові ковзани

Ну який дитина, або навіть дорослий, не любить кататися на роликах?

Ролики - це така річ, яка містить в собі і сміх, і радість, і спорт.

Кататися на роликах по-справжньому весело і захоплююче, а про користь ми - фахівці з навчання катанню дітей і дорослих - можемо Вам розповідати нескінченно. Це і зміцнює статуру, і допомагає вести активний спосіб життя, і покращує настрій, і допомагає знайти нових друзів.

Деяких дітей їх перші, куплені батьками, ролики привели до великого спорту, і тепер вони виступають на міжнародних змаганнях з ролікобежному і ковзанярського видів спорту. Ми виховуємо молодих чемпіонів і не з чуток знаємо, що роликові ковзани - сила.

Про користь роликів Ви можете прочитати в інших статтях на нашому сайті, а поки просто повірте - не було такого випадку, щоб дитина був незадоволений новим роликам.

ковзани

ковзани

Зимовий варіант роликів. Ковзани, також як і ролики, приносять багато щастя і здоров'я, але все-таки є між ними істотна відмінність - на ковзанах можна кататися тільки на спеціально відведених місцях, тобто льодових аренах і ковзанках і в основному взимку.

Здавалося б, навіщо купувати дитині ковзани, якщо він зможе кататися тільки один сезон, а через рік нога виросте?

Проблема вирішувана. Дитячі розсувні ковзани мають особливість збільшуватися в розмірі разом з ногою дитини, і це просто чудово. У нашому магазині ковзани збільшуються на 4-6 розмірів і можуть служити не один рік! Одного разу купивши дитині ковзани, Ви подаруєте йому можливість кататися на льоду протягом 2-4 років, і Вам не доведеться щороку витрачатися на нову пару ковзанів.

А для самих маленьких є спеціальні ковзани з двома лезами замість одного, щоб вчитися робити перші кроки на льоду, і снігоходи для швидкого переміщення по снігу.

самокат

самокат

Такий двоколісний залізний кінь ідеально підходить в якості подарунка дитині або підлітку: добре розвиває координацію, покращує реакцію і увагу, підтримує фізичну форму.

До речі, в останні роки самокатами користуються не тільки діти, а й підлітки. Вони роблять на них різні трюки - своєрідний скейтбординг, тільки на самокаті.

Самокат - це не та страшна річ, що ми звикли бачити ще 7-10 років тому.

Сучасні дорослі і дитячі самокати настільки багатофункціональні і цікаві, що їх беруть навіть дорослі.

На самокатах з діаметром колеса 200 мм, дуже зручно їздити на роботу (природно влітку), а також просто прогулюватися по парку. Середня швидкість "самокатера" 20-30 км / ч. Цього цілком вистачає, щоб їздити в магазин, на роботу, для прогулянки на свіжому повітрі, замість пробіжки або, наприклад, для того, щоб добиратися до школи.

Цього цілком вистачає, щоб їздити в магазин, на роботу, для прогулянки на свіжому повітрі, замість пробіжки або, наприклад, для того, щоб добиратися до школи

сертифікат

Якщо жоден із запропонованих варіантів Вам не підходить, то ми можемо запропонувати Вам сертифікати на навчання катанню на роликах дітей і дорослих в сімейних і індивідуальних групах. Емоції і нові вміння - як ні що інше добре підходять в якості оригінального подарунка.

Ви можете подарувати сеанс катання на роликах своїм друзям або навчання катанню дітям.

Ви можете подарувати сеанс катання на роликах своїм друзям або навчання катанню дітям

Всі представлені товари є в наявності у нас в каталозі! Наші менеджери допоможуть Вам вибрати ідеальний подарунок для дитини будь-якого віку.

Дзвоніть за телефонами: +375 (29) 1-641-888 і +375 (33) 3-641-880.

Час роботи магазину-офісу за адресою вул. Карла-Лібкнехта 127: понеділок - субота: 11:00 - 20:00; неділя вихідний.

Здавалося б, навіщо купувати дитині ковзани, якщо він зможе кататися тільки один сезон, а через рік нога виросте?

Новости