Що подарувати молодій мамі?

Народження дитини - особлива подія в житті кожної жінки

Народження дитини - особлива подія в житті кожної жінки. Друзі та рідні, які вітають родину з поповненням, зазвичай дарують безліч подарунків малюкові, забуваючи, що мамі в цей час як ніколи потрібні турбота і увага. Ми вибрали самі милі і символічні подарунки, які порадують кожну матусю!

Кулон SOKOLOV 035111 Кулон SOKOLOV 035111

Дитячі гаджети, іграшки та аксесуари для малюка - це, безумовно, потрібні і корисні подарунки, але вони більше адресовані дитині, ніж мамі. Якщо ви хочете привітати вашу родичку, подругу або колегу з народженням дитини, приготуйте подарунок особисто для неї. Така увага буде дуже приємним!

Кулон SOKOLOV 035117 з фианитом Кулон SOKOLOV 035117 з фианитом

В цьому випадку краще вкладення коштів - це прикраси. Вони можуть бути дорогими і передаватися у спадок або ж більш скромними, але дуже милими і символічними. Якщо ваш бюджет не обмежений, зробіть ставку на діаманти або ювелірні прикраси з перлами - це безпрограшний варіант. Такі аксесуари не втратять свою цінність навіть через багато років. Втім, ціна подарунка ніяк не впливає на його цінність, головне - щоб він був піднесемо з душею!

Золоте кільце SOKOLOV 017240 з фианитом Золоте кільце SOKOLOV 017240 з фианитом

Багато дівчат, стаючи мамами, дуже пишаються своїм становищем і всіляко підкреслюють новий статус, наприклад, за допомогою аксесуарів. Відмінний варіант подарунка мамі - символічні ювелірні вироби.

Кулон SOKOLOV 1030539 з діамантом / Кулон SOKOLOV 1030537 з діамантом Кулон SOKOLOV 1030539 з діамантом / Кулон SOKOLOV 1030537 з діамантом

Це можуть бути мініатюрні кулони з золота або срібла у вигляді відбитків ніжок малюка, витонченої коляски або слова "мама". Але найпопулярнішими серед мам вважаються підвіски в формі фігурок хлопчика і дівчинки, часто прикрашені камінням відповідних кольорів. Їх можна носити на довгому ланцюжку на шиї або ж вішати на браслет.

Кулон SOKOLOV 035176 Кулон SOKOLOV 035176

Чудовим доповненням до підвіски стануть сережки. Вони можуть бути виконані у вигляді милих дитячих аксесуарів або фігурок різної статі, містити символи кохання - наприклад, сережки-серце - або ж мати будь-який інший дизайн. Головне - знати, які прикраси в цілому воліє дівчина.

Кулон КЮЗ Дельта S031188 з фианитом Кулон КЮЗ Дельта S031188 з фианитом

А от кільце на народження - особливий подарунок! Вгадати з розмір завжди непросто, тому такий презент молодій мамі повинен дарувати не хто інший, як новоспечений тато! Привітайте кохану і подякуйте її за найкращий подарунок у житті - сина або дочку.

Сувенірна срібна ложечка SOKOLOV 91230059 Сувенірна срібна ложечка SOKOLOV 91230059

На Русі ще з давніх часів існувала традиція дарувати немовлятам срібні ложечки. У той час срібло вважалося символом благополуччя і достатку, тому такий подарунок був дуже актуальний для молодих сімей. Крім того, вже тоді люди дізналися про дезінфікуючих властивості цього металу, який використовувався для знезараження води і першої дорослої їжі малюка.

Кулон SOKOLOV 035110 з фианитом Кулон SOKOLOV 035110 з фианитом

Що б ви не вибрали, такий подарунок назавжди запам'ятається дівчині і буде нагадувати їй про найприємніших події і моменти!

Новости