Що можна купити для новонародженого в подарунок

  1. Одяг
  2. памперси
  3. Постільні приналежності
  4. Засоби гігієни
  5. Іграшки та розвиваючі ігри
  6. Перша дитяча посуд
  7. Книга і багато іншого
  8. Подарунковий сертифікат або гроші
  9. Золоті або срібні подарунки

Дорогі мої друзі, сьогодні я починаю нову рубрику «Що подарувати»

Дорогі мої друзі, сьогодні я починаю нову рубрику «Що подарувати». Підштовхнуло мене до такого рішення кілька запитів, за якими заходили до мене на сайт, всі вони починалися з питання що подарувати. І все вели на мою статтю «Квіти в подарунок: букет або в горщиках» , Тоді і було прийнято рішення заглибитися в цю тему по-серйозніше, тим більше вона цікава людям.

І почати я її вирішила з самого початку, з народження малюків. Напевно, це найскладніший вибір подарунка, оскільки самому імениннику, крім мами, на даний момент, нічого не потрібно. А ось батькам потрібно, ой, як багато всього.

Так кому ж все-таки робити подарунок новонародженій дитині або його батькам, а може бути, всім? Давайте поговоримо на цю тему.

Насправді новонародженим хлопчикам і дівчаткам в подарунок можна купити найрізноманітніші речі: практичні, веселі, оригінальні, на даний момент або на перспективу, не дуже дорогі і дорогі, цінні, а може бути помітно. У будь-якому випадку такі подарунки будуть не просто вашим увагу, а підтримка нового життя і участь в маленькій долі.

Одяг

Традиційно прийнято дарувати одяг, для новонародженого хлопчика в блакитних тонах, новонародженій дівчинці в рожевих. Хоча сьогодні можна підібрати нейтральні кольори, які чудово підійдуть і хлопчикові і дівчинці.

Було б чудово, якщо все вбрання відповідало різному віку дитини, щоб у батьків не виникала ситуація, коли на перший місяць життя одяг дівати нікуди, а на наступні місяці нічого немає. Адже дитина дуже швидко росте, від трьох до п'яти сантиметрів в місяць, то, що вчора було великим, сьогодні маленьке, що давить і незручне. Повзунки, сорочечки, пінетки, різні костюмчики, в цей період потрібні в достатній кількості.

Але тут ще важливо врахувати час року, коли малюкові або малятку буде два, три або чотири місяці. Уявіть, ви подарували теплий костюмчик для дитини, що підросла, а саме в цей період буде літо. Восени він вже буде маленький. Подарунок просто на вітер.

А ще чудово буде те, якщо ви запитаєте у батьків, що дитині потрібно з одягу. Можливо, люблячі і безмірно щасливі бабусі і дідусі забезпечили своїх онуків всім необхідним на рік вперед. Думаю, сюрприз в даному випадку не найважливіша штука. Тут важлива практичність і фінансова підтримка. Адже може бути так, що в чомусь перебір, а чогось не вистачає.

Є мами, які не люблять коли її карапузові дарують одяг, тим самим позбавляючи її можливості вибрати самій. В цьому випадку доречний буде подарунковий сертифікат на покупки, але про нього ми поговоримо трохи пізніше.

памперси

Багато сучасних батьків використовують памперси з перших днів життя малюка, і спочатку може здатися, що це найкращий подарунок для новонародженого, чудова фінансова підтримка для батьків, але не поспішайте їх купувати.

Впевнена, будь-яка майбутня матуся вже вивчила всі марки памперсів, дізналася які хороші, а які ні. Вона визначилася з вибором марки для своєї дитини. І отримати в якості подарунка памперси, які їй не подобатися, буде не дуже правильно.

І отримати в якості подарунка памперси, які їй не подобатися, буде не дуже правильно

Але якщо все ж ви хочете подарувати памперси, тоді уточніть яка марка подобається мамі і купіть їх різних розмірів. Оригінально подати такий подарунок можна в вигляді торта, - ефектно, незвично і цікаво. Весела фотосесія біля такого подарунка гарантована.

Постільні приналежності

Дуже практичний подарунок постіль. Вони ніколи не будуть валятися десь там в шафі, а будуть затребувані по повній програмі. Дитяча постільна білизна часто пачкаеться і батькам буде зручно, коли у них буде кілька таких комплектів.

Набір рушників різного розміру теж буде вдалим подарунком. Ось тут можна скористатися традиційною колірною гамою, хлопчикам - блакитні, дівчаткам - рожеві. Можна підібрати рушники нейтральних кольорів.

Дитячі пледи, ковдри обов'язково потрібні на зміну для маленької дитини, тому вибираючи їх в подарунок, ви не прогадаєте.

Засоби гігієни

Ця категорія, напевно, найбільша для вибору, але далеко не все придатне в якості подарунка. Чудовим подарунком може бути набір банного приладдя, - гель для душу, шампунь, мило, мочалка. Все інше, газоотводние трубочки, спринцівки і так далі, залиште купувати батькам на свій розсуд.

Пляшечки і соски не з цієї категорії, але їх теж купувати не варто, тато з мамою виберуть самі.

Іграшки та розвиваючі ігри

Сьогодні виробники пропонують такий асортимент іграшок для самих маленьких, що очі просто розбігаються: брязкальця, музичні модулі, плаваючі іграшки, мобіль-карусель. Тут, як то кажуть, що на серце ляже, але є пару дуже важливих умов:

  1. Ніяких м'яких плюшевих іграшок, вони можуть викликати алергію.
  2. Матеріал, для виготовлення іграшок повинен бути безпечним, щоб не нашкодити маленькій людині.

Матеріал, для виготовлення іграшок повинен бути безпечним, щоб не нашкодити маленькій людині

Потрібними і корисними подарунками з цієї категорії можуть стати музичний, розвиваючий килимок і гімнастичний м'яч для розвитку моторики рук.

Перша дитяча посуд

Звичайно, перші два місяці вона не буде потрібна, але час летить швидко, і дуже скоро знадобитися. Набір першої дитячого посуду досить швидко знайде своє застосування, тому в якості подарунка вона буде дуже до речі. Головна умова залишається той же: якісний матеріал, з якого виготовляється посуд. Пам'ятайте, важливо, щоб ваш подарунок не нашкодив дитині.

Книга і багато іншого

Ось здається навіщо новонародженій дитині книга, ніби як подарунок не має сенсу, але це далеко не так. Для того щоб дитина добре розвивався з ним потрібно постійно розмовляти, а з тримісячного віку рекомендується вже починати читати йому дитячі книжки. Так що подаровані вами книги всього лише через два місяці оцінити по достоїнству.

Можна подарувати ще книгу для самих батьків по догляду за новонародженими дітьми, але підійти до цього питання потрібно скрупульозно. Інформація в ній повинна бути дійсно цінної та корисної.

Ходунки, стрибуни - зараз дуже багато сперечаються про шкоду цих дитячих пристосувань. Комусь вони подобаються, хтось категорично каже їм «Ні». Тому, щоб не потрапити в халепу, залиште цю покупку для батьків. Вони самі вирішать, треба їм все це чи ні.

Коляска, ліжечко найдорожчі подарунки, але якщо ви хочете порадувати молодих батьків саме таким вибором, тоді обов'язково врахуйте їх смак і побажання.

Коляска, ліжечко найдорожчі подарунки, але якщо ви хочете порадувати молодих батьків саме таким вибором, тоді обов'язково врахуйте їх смак і побажання

Якщо у молодої сім'ї є свій транспорт, подаруйте автокрісло для малюка. Безпека актуальна в будь-якому віці.

Щоб мама могла займатися своїми справами, а в потрібний момент завжди бути поруч, рація «Радіоняня» буде незамінною помічницею в будинку. Подарувати її, значить, створити для мами і малюка комфортні умови. Хороший подарунок, погодьтеся.

Глина для відбитка ручки або ніжки новонародженого - чудовий і пам'ятний подарунок. Не всі тата і мами будуть витрачатися на таку річ, розуміючи, що гроші потрібні зараз зовсім на інше. А ви подаруєте їм таку пам'ять.

Подарунковий сертифікат або гроші

Звичайно, можна просто подарувати батькам новонародженого хлопчика і новонародженої дівчинки гроші, тим самим дати можливість купити своїй дитині те, що їм хочеться. Вивчаючи це питання, гроші-подарунок, і переглянувши кілька форумів на цю тему, можу сказати, що відсотків сімдесят молодих мам вважають за краще, все-таки, як подарунок гроші.

Ще одним непоганим подарунком буде подарунковий сертифікат. Але перш ніж ви купите його в магазині, порівняйте ціни з іншими магазинами. Чи є сенс в цьому сертифікаті, коли в іншому магазині можна купити той же товар без сертифіката набагато дешевше. Таким подарунком ви просто змусите батьків витрачатися в дорогому магазині тільки, щоб не пропав сертифікат, або він, взагалі, може виявитися в забутті.

Золоті або срібні подарунки

Срібні ложечки або брязкальця це подарунок на найближче майбутнє. Що в ньому найцінніше? Матеріал, з якого виготовлені всі ці милі дрібнички, срібло. На ньому не живуть хвороботворні мікроби, але ж це так важливо для новонародженого.

Можна подарувати золоту шпильку. Деякі батьки люблять їх приколювати до одягу малюка від пристріту. Дівчинка, коли виросте, може використовувати його в якості прикраси свого вбрання.

Хорошим подарунком будуть хрестики, кулончики. Сьогодні дитячих ювелірних прикрас величезна кількість, на будь-який смак.

Ну що ж, думаю я перерахувала всі можливі варіанти подарунків, які можна купити і подарувати новонародженій дитині. Якщо у вас, дорогі мої друзі, є ще варіанти, можливо, дарували вам або підносили ви комусь, поділіться ними. Я буду рада вашу думку.

Я всім бажаю щастя, Наталя Мурга

Дорогі мої читачі, якщо Вам сподобалася стаття, залиште, будь ласка, свій відгук. Ваша думка дуже важлива для створення блогу Цікаві та корисним.

Подаруйте Вашим друзям можливість прочитати цю статтю теж. Все що для цього потрібно, натиснути на кнопки соціальних мереж і поділитися з ними інформацією.

Натискаючи кнопку "Відправити", я даю згоду на обробку особистих даних і приймаю політику конфіденційності

Так кому ж все-таки робити подарунок новонародженій дитині або його батькам, а може бути, всім?
Що в ньому найцінніше?

Новости