Що повинно бути в гардеробі жінки після 45 років

  1. 1. Білі штани
  2. 2. Спідниця-міді
  3. 3. Джинси
  4. 4. Проста футболка
  5. 5. Пряма спідниця світлого / бежевого відтінку
  6. 6. Сарафан з запахом
  7. 7. Однотонний топ
  8. 8. Сукня-сорочка
  9. 9. Довгий кардиган
  10. 10. Приталене плаття на вихід
  11. 11. Класичний жакет
  12. 12. Босоніжки на зручному каблуці

Літо і рання осінь найкращий час в році, щоб довести оточуючим: жінка після 45 років - прекрасне

Літо і рання осінь найкращий час в році, щоб довести оточуючим: жінка після 45 років - прекрасне! Ми склали для вас невеликий список речей, які допоможуть залишатися жіночною та елегантною кожен день.

1. Білі штани

Незважаючи на відомий стереотип, що білий колір повнить, ми все одно закликаємо вас носити білі брюки довжиною до щиколотки. Вони відмінно сидять на жінках різного віку і форм. Чи згодні: білі штани не дуже практичні, але зате такі зручні, легкі і стильні!

2. Спідниця-міді

Ідеальна довжина спідниці для жінок, яким виповнилося 45 або більше - трохи нижче коліна. Придивіться до популярних зараз спідницям форми «дзвін»: такі фасони йдуть модницям будь-якого віку. Тільки пам'ятайте, що спідницю-міді потрібно носити з каблуками.

3. Джинси

Джинси можна носити в будь-який час року, в тому числі і влітку (тим більше з російської погодою). Знайти хороші джинси, коли вам вже не 20 років - завдання нелегке, але здійсненне. Шукайте класичні темно-сині моделі з середньою або високою посадкою. Краще приталені, що не обтягуючі, без зайвого декору і надмірних потертостей.

4. Проста футболка

Якщо футболка - то проста і світла (біла, ніжно-блакитна). Заборонені смішні малюнки і дивні написи. Футболка повинна бути якісна, з щільного бавовни, інакше образ здасться дешевим і неохайним.

5. Пряма спідниця світлого / бежевого відтінку

Звичайно, у вашому літньому гардеробі обов'язково повинна бути класична пряма спідниця. Чорний колір залишаємо для осені та зими, а влітку і навесні носимо світліші і теплі відтінки: бежевий, коричневий, кремовий, жовтий. Крім того, зверніть увагу на спідниці з неяскравим, злегка помітним принтом.

6. Сарафан з запахом

Яке ж літо без квіткового сукні? Нехай і у вас буде одне: з запахом, акцентом на талії і розкльошені спідницею. Принт повинен бути не великий, але і не дрібний: підійдуть квіти середнього розміру на ніжно-бузковому, блакитному або персиковому фоні. Вам потрібен романтичний і ошатний сарафан, а не сільське плаття.

7. Однотонний топ

Топ прямого крою з короткими рукавами і спокусливим вирізом підійде до абсолютно будь-якого низу: поєднуйте його з білими брюками, спідницею-міді, джинсами або навіть шортами. Додайте до образу босоніжки на підборах - і ви будете чарівні.

8. Сукня-сорочка

Ще одне літнє плаття, яке стилісти радять носити всім жінкам старше 45. Воно ідеально для літніх прогулянок, поїздок і навіть роботи. Універсальні кольори - білий або бежевий, і не забудьте про тонкий пояс, який підкреслить талію.

9. Довгий кардиган

Довгий кардиган витягує фігуру, приховує великі стегна і може служити альтернативою річному плаща. Просто зручна і потрібна річ.

10. Приталене плаття на вихід

Якщо ви збираєтеся в ресторан, на день народження до подруги або плануєте провести всю ніч на випускному дочки або сина, вам знадобиться красиве, ошатне, злегка приталені плаття. Ніжне мереживо, короткі рукава і оригінальні деталі в області талії підкреслять достоїнства фігури. Колір сукні вибирайте на свій смак: підійдуть будь-які чисті кольори від білого до темно-вишневого.

11. Класичний жакет

Елегантний блейзер - це must have і в 25, і в 45, і в 65 років, і взагалі завжди! Він не вийде з моди і не перестане бути самою універсальною річчю. Просто накиньте його на плечі, коли на вулиці подув вітер - і ваш образ чудовий.

12. Босоніжки на зручному каблуці

Повна відмова від каблуків - найстрашніший злочин проти моди і стилю (звичайно, ми не беремо до уваги ситуацію, коли носити підбори вам заборонив лікар). Ніхто не закликає вас бігати на двадцятисантиметрові шпильках: досить симпатичних босоніжок на стійкому каблуці висотою 5-7 сантиметрів. Якісні, з натуральної шкіри, дуже зручні, щоб можна було проходити цілий день. І що б не говорили злісні любительки кросівок і балеток, на підборах жінка відчуває себе в сто разів впевненіше

джерело: www.yapokupayu.ru

Новости