Що подарувати на чавунне весілля (6 років)

  1. Подарунок на чавунне весілля від батьків
  2. Подарунки на чавунну річницю від друзів
  3. Що подарувати на чавунне весілля оригінальне
  4. Пам'ятні подарунки на 6-ту річницю весілля

Знак уваги на річницю чавунної весілля повинен відповідати традиціям. Тоді приємна подія запам'ятається на все життя. Можна подарувати будь-яку річ з чавуну. Якщо цікаво піднести презент, він зробить приємне враження. Перед покупкою подарунка враховуйте деякі нюанси: Знак уваги на річницю чавунної весілля повинен відповідати традиціям

  • Чавунним посудом господині користуються не часто. Інші вироби з чавуну поширені менше. Щоб зробити незабутній сюрприз можна замовити виготовлення пам'ятних монет у коваля. Авторські гроші стануть унікальним подарунком на 6 років спільного життя.
  • Поки винуватці торжества зайняті прийомом гостей, молодшим членам сім'ї нудно. Дітям необхідно щось подарувати, щоб відвернути увагу від святкування річниці. Бажаний презент всіх поколінь малюків - залізниця з вагончиками.
  • 6 років весілля - подія для обох подружжя. Перевагу краще віддати парному подарунку. Персональні знаки уваги чоловік і дружина нададуть одна одній самі.
  • Річниця весілля - привід виконати заповітну мрію. Накопичити гроші на покупку кухонного гарнітура, плазмової панелі, потужного комп'ютера можна далеко не завжди. Подаруйте бажану річ, і отримаєте слова подяки у відповідь.
  • Вибираючи подарунки до 6-ої річниці одруження, зверніть увагу на спортивні товари. Чавунні гантелі дружині і гирі чоловікові - цікава ідея. Кімнатний тренажер зі штангою теж підходить в якості презенту, адже в комплект входять знімні чавунні диски.
  • Букети або кошик квітів просто обов'язкові. Підходящим подарунком буде композиція з живих рослин, м'яких іграшок, повітряних куль. Якщо пара любить галасливі вечірки, можна замовити феєрверк.
  • Солодкий презент стане родзинкою святкового вечора. Річниця - привід замовити торт у вигляді чавунної батареї з написом: «6 років весілля», шоколадними фігурками молодят. Гарними подарунками є персональні набори цукерок, печива або меду.

Відповідний презент Ви оберете в списку універсальних варіантів. З нагоди чавунної весілля молодому подружжю можна подарувати:

З нагоди чавунної весілля молодому подружжю можна подарувати:

  • Комплект чавунних обручок.
  • Коробку вина, ящик коньяку або шампанського.
  • Чавунний чайник в комплекті з чайними чашками.
  • Сувеніри, виконані з чавуну.
  • розписані вручну статуетки і фігурки.
  • Чавунний скриньку або скриньку для дрібниць.
  • Чавунний посуд для приготування м'яса, птиці, овочів.
  • Диплом, нагородну статуетку, пов'язану з весіллям.
  • Чавунні інструменти для дачі або гаража.
  • Мангал для шашлику, набір шампурів.
  • Сертифікат на покупку в магазині взуття, одягу, побутової техніки.
  • Спільне подорож на море.
  • Похід на тайський масаж, відвідування спа-центру, сауни.
  • Квитки в нічний клуб, на концерт, театральну постановку.

Подарунок на чавунне весілля від батьків

Мами і тата, швидше за все, віддадуть перевагу зробити корисний подарунок. Нехай у дітей вже 6-я річниця одруження. Для представників старшого покоління подружжя як і раніше юні і потребують опіки. У зв'язку з чавунною весіллям батьки вправі подарувати все що завгодно. Від набору сковорідок до нового автомобіля.

Від набору сковорідок до нового автомобіля

Втім, з великою ймовірністю, родичі віддадуть перевагу подарунку у вигляді побутової техніки. До моменту святкування чавунного ювілею мала зноситися пральна і посудомийна машина, можна задуматися про покупку більш місткого холодильника або замінити звичайний пилосос на роботизований. Розглянемо докладніше, які ще презенти цікаві для покупки.

Розумний праска. У додатку на смартфоні господиня дізнається, яку температуру задати для різних видів тканин. Можливість дистанційного вимикання також є.

Гейзерна кавоварка. Приклад подарунка цінителям кави. У процесі приготування окріп піднімається під тиском пари і проходить через резервуар з меленими зернами.

Електрична м'ясорубка. Незамінна річ на кухні. Якщо встановити насадку для шинкування овочів, замінить ще й ручну тертку.

Тостер. Любителі підсмаженого хліба обожнюють такий подарунок. Користуватися пристроєм просто, а приготування сніданку займає кілька хвилин.

Мороженица. Холодний десерт вважається універсальним ласощами. Члени сім'ї отримають можливість готувати його в домашніх умовах.

Подарунки на чавунну річницю від друзів

6 років офіційного шлюбу - привід накрити стіл і запросити друзів. Зрозуміло, Вас захочуть привітати з річницею приємним подарунком. Вибрати його можна з урахуванням захоплень подружжя. Риболовля, спортивний туризм - привід піднести чавунний казанок. Каша або вуха, приготовані на природі, здадуться дуже смачними.

Не менш цікаві подарунки - ковані вироби з чавуну. Садова лавка, декоративні вазони для квітів, камінна решітка, лопаточка і кочерга для вугілля - то, що варто подарувати власникам заміського будинку. У зв'язку з весіллям не забороняється замовити і комплект літніх меблів. На терасі можна розмістити металеві стіл і стільці.

Парні футболки «King 01 / Queen 01». Стануть в нагоді для відпочинку на природі, поїздки на море, сімейної фотосесії. З першого погляду зрозуміло, що перед Вами сімейна пара.

Парні чохли для Iphone з Вашим зображенням. Для оформлення подарунка підійде яскраво-червоне серце, фото подружжя і взагалі, будь-яка картинка. Головне, щоб частини принта складалися в єдине ціле.

Лайтбокс «Яскравий кадр». Інтер'єрний світильник з сімейної фотографією. Малюнок підсвічується зсередини, через що виникає ефект обсягу.

Дата торжества з фотографій. Такі подарунки подобаються всім. Чоловікові і дружині, батькам, гостям. При замовленні головне не переплутати день, коли у друзів відбулося весілля.

Карта Ваших подорожей. Недорогий, але заслуговує на увагу презент. Чи стане деталлю інтер'єру і дозволить відзначати на схемі місця вчинені або планованих поїздок.

Що подарувати на чавунне весілля оригінальне

Чавунне весілля - знакова подія. Після 6 років шлюбу відносини подружжя часто починають псуватися. Щоб сімейне життя не дала тріщину, можна спробувати перевірений засіб: оригінальні подарунки. У тому числі нематеріальні. Річниця - привід організувати романтичну вечерю на даху хмарочоса, виїхати на уїк-енд за місто. Потрібно лише купити і вручити відповідний сертифікат.

Відчутні речі теж є класними подарунками. Незвичайним дзеркалом в чавунної рами, вішалкою в формі тварини, утятніце можна користуватися довгі роки. Ну а символом міцної сім'ї стане амбарний замок. Більший, ніж той, що був на весіллі.

Купюрніца «Візерунки». Шкатулка для зберігання банкнот. Якщо подружжя користуються банківськими картами, може використовуватися в якості скарбнички.

Картина голосу в рамці паспарту. Спочатку творці подарунка запропонують вимовити в мікрофон напутні фразу. Потім осциллограмму роздрукують на картоні і помістять в раму.

Постільна білизна «Sex». Оригінальний подружній комплект. Оформлення дає зрозуміти, що двоспальне ліжко призначена не тільки для солодкого сну.

Політ на повітряній кулі. Про подібні подарунки мріє будь-яка сімейна пара. Час під хмарами запам'ятається на все життя. Приємним доповненням стане романтична фотосесія.

Кінна прогулянка. Вихідний на свіжому повітрі. Безпосередньо катання на конях займає від одного до трьох годин.

Пам'ятні подарунки на 6-ту річницю весілля

На пам'ять можна піднести багато красивих речей з чавуну. Таким подарунком стануть троянди в спеціальному утримувачі. Викувати пару однакових не реально. Ще один ексклюзивний презент до річниці - фоторамка . Процес виготовлення не менш трудомісткий. Майстер навряд чи поділиться якимись тонкощами або секретами виробництва.

Важко повірити, але чавун можна використовувати як матеріал для прикрас. Замислившись про пам'ятному подарунку, загляньте в ковальську майстерню. За Вашим ескізом тут виготовлять парні підвіски з монограмами подружжя, розкажуть яким чином за ними доглядати. Якщо є бажання імітувати антикварну річ, метал нескладно штучно зістарити.

Статуетка за фото родини «Царевич-королевича». У випадку з цим презентом потрібно портретна схожість. Хіба що костюми у чоловіка і дружини будуть немов у персонажів улюблених казок.

Тарілка «Твоя / моя половина». Пам'ятні подарунки образи та зберігають протягом життя. Щоб річ НЕ припадала пилом в комоді, передбачена підставка з натурального дерева. Уникайте контакту виробу на видному місці.

Набір для горілки «Ведмідь». Графин і 2 стопки з кришталю. Декоровані напиленням високопробного срібла, що передбачає використовувати комплект в урочистих випадках.

Книга «Омар Хайям. Рубайят ». Варто подарувати шанувальникам ексклюзивних видань. Втім, знавців світової літератури порадує не тільки шкіряна палітурка, а й зміст.

Порцеляновий дзвіночок «Вічна любов». Милий пам'ятний сувенір. Основою композиції є пара лебедів, шиї яких утворюють серце.

Новости