Що сьогодні чекає українців: погода і гороскоп на 16 жовтня

  1. АВТОРИ:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

16 жовтня 2012 8:00 Переглядів: 16 жовтня 2012 8:00 Переглядів:   В Україні прогнозується комфортна погода

В Україні прогнозується комфортна погода. Фото з сайту samuylova.moikrug.ru.

В Україну повертається тепла погода - це завжди характерно після першого різкого похолодання восени, кажуть синоптики. З сьогоднішнього дня обіцяють "бабине літо". За даними Укргідрометцентру, до кінця тижня температура повітря в столиці не опуститься нижче +18 (максимум обіцяють +20), по всій країні буде + 14- + 19, а на півдні і в Криму - навіть + 20- 28.

Незважаючи на це, українцям не варто забувати про парасольках, каже заступник голови Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко: майже у всіх областях прогнозують короткочасні дощі та туман вранці. "А вже з понеділка (22 жовтня) почнеться похолодання, на півночі і сході вночі можуть бути морози. Температура там впаде до + 2 + 8 градусів вдень, морози можуть бути до -4 градусів. Тепло протримається довше в Закарпатті та на півдні" , - говорить синоптик. Сайт Gismeteo.UA обіцяє теж обіцяє теплу і дощову погоду, але, за їхніми даними, стовпчик термометра в середньому по Україні не підніметься вище +18.

ПРИКМЕТА ДНЯ

Перший сніг за сорок днів до зими випадає, і у минулі часи в цей день нерідко бував перший сніг.

Астрологічний ПРОГНОЗ

Овен. Вам необхідно всі свої сили направити на рішення відомого вам питання. В іншому випадку його рішення ризикує затягнутися надовго.

Телець. Не дозволяйте себе обдурити. Уважно придивляйтеся до того, що відбувається і ретельно перевіряйте всю дійшла до вас інформацію.

Близнюки. Ви зможете підібрати необхідні слова, але ось слухача знайти буде непросто. Якщо вдасться - проблема, де і з ким провести вечір, буде вирішена.

Рак. Одягайтеся по погоді і стежте за прогнозом. Не покладайтеся на інтуїцію, сьогодні вона вас підведе. Будьте уважні і обережні.

Лев. Сьогодні у вас буде дуже багато вільного часу. Підготуйтеся, в іншому випадку задоволення ви від такого подарунка долі не отримаєте.

Діва. Ви зовсім не зобов'язані вступати в чужу гру, навіть якщо вас про це настійно просять. Займіться краще власними справами.

Ваги. Натхнення не дасть вам спокійно провести нинішній день. Якщо ви впораєтеся, то створите шедевр. Так що приступайте негайно.

Скорпіон. Перш ніж починати гру, необхідно досконально вивчити правила. Якщо ви цього не зробите, то наслідки можуть виявитися вельми сумними.

Стрілець. Надто вже багато негативної енергії у вас накопичилося. Займіться приємною справою, що не вимагає особливих фізичних навантажень.

Козеріг. Для досягнення своєї мрії потрібно діяти, а не сидіти склавши руки. Почніть з малого, далі - розберетеся з ситуації.

Водолій. Сьогодні для того щоб вас почули, доведеться кричати. А можна провести день в тиші і насолодитися спокоєм, адже це така рідкість.

Риби. Не скупіться на похвалу, особливо колегам, навіть якщо вони не дуже їх заслуговують. Побачите, працювати люди будуть набагато краще.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Що сьогодні чекає українців: погода і гороскоп на 16 жовтня". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОРИ:

Шіховец Олена, Олександра Захарова

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости