Що купувати в «Чорну п'ятницю» в США, і як доставляти покупки в Україну

  1. Чому Америка?
  2. Що купувати?
  3. Що пропонує Unitrade Express в період розпродажів 25-28 листопада?

23 Ноября, 2016, 10:00

8813

Небувалі знижки, до 90%, на всі групи товарів та доставка покупок з США тепер доступні в Україні! І лише від 12 гривень за посилку!

Всім відома формула американських інтернет-покупок: «величезний асортимент товарів за низькими цінами і з великою знижкою» в кінці листопада набирає просто немислимий оборот.

Інтернет-майданчики і магазини відкривають свої двері, обіцяючи товар зі знижкою до 90%. Хочеш новий телефон? Вперед! Протерлися старі добрі Converse? Не біда! Хапай все і не забудь про модні джинси, новий сноуборд і, звичайно, подарунок для коханої матусі! Таких цін більше вже не буде!

Додайте до цього особлива пропозиція по доставці від Unitrade Express , І ви повністю готові до грандіозного свята розпродажів.

З 25 листопада, з тієї самої Black Friday, і до кіберпонеділком -28 листопада, почнеться онлайн-розпродаж світового масштабу! Подарунки рідним на новорічні свята, довгоочікувані покупки собі коханим і товари для комерційних цілей - ніяких обмежень, ніяких правил. Тільки маленькі хитрощі для своїх!

Отже, якщо ви зібралися з головою зануритися в довгоочікувану Black Friday, наберіться терпіння і заздалегідь (а не в останній день!) Підготуйте список бажаних покупок. Це збільшить шанс вихопити товар перед носом у решти покупців за найкращою ціною.

У дні розпродажів рахунок йде на секунди. Особливо це правило стосується онлайн-магазинів.

Чому Америка?

  • Відкритий доступ до товарів, які не мають змоги купити в Україні.
  • Справжня якість: товар, виготовлений для США, разюче відрізняється від будь-якого доступного на полицях наших ТЦ.
  • Ціна, яка в Америці значно нижче вартості в Україні і ще не встигла обрости націнками ланцюжка перекупників. Покупки стають в 2-3 рази дешевше!

У підсумку ви купуєте брендові товари, які з урахуванням доставки в Україну , Будуть коштувати в 2-3 рази нижче, ніж в будь-якому вітчизняному торговому центрі!

Що купувати?

Так все, що хочете. Якщо судити за величиною знижок, то обов'язково беріть сезонний товар. А ще електроніку: новинки ринку і «вчорашні» девайси. З появою нового флагмана, попередні моделі, практично при тій же функціональності, значно дешевшають.

І звичайно не варто забувати про аукціони, таких як Ebay, де той же iPhone можна купити всього за $ 200-300.

Крім того, зверніть увагу на косметику, парфумерію і прикраси. За вагою та габаритами такі покупки найбільш вигідні при доставці в Україну.

Замовити товар - це півсправи, ще потрібно вигідно його доставити в Україну. І тут не обійтися без Unitrade Express. Цей сервіс покупки товарів за кордоном дбайливо доставить все обновки всього за 8-10 днів. І якщо захочете, прямо до вас додому. При цьому вартість доставки стартує від 12 гривень за посилку *!

Що пропонує Unitrade Express в період розпродажів 25-28 листопада?

  • Доставку товарів з будь-яких магазинів США всього від 12 грн *! Смішні гроші за відсутність кордонів в шопінг! Ніяких переплат в місцевих торгових центрах, ніяких сумнівів в оригінальності товарів. І при цьому ціна доставки зі США - менше, ніж по Україні.
  • Швидку доставку з США в Україну - всього 8-10 днів з моменту оформлення замовлення до його отримання в Україні!
  • Тільки 25 листопада - цілодобовий викуп товарів. У будь-який час і в будь-якому онлайн-магазині США менеджери сервісу візьмуть і оплатять ваше замовлення, не давши втратити максимальну знижку. Є негласне правило - максимальні знижки вранці і їх поступовий спад до вечора.
  • Послугу «mail forwarding» - ви можете викуповувати товари самостійно і користуватися послугами складу Unitrade Express в США для відправки своїх посилок в Україну.

Unitrade Express забезпечує повний супровід покупки - від пошуку товару до доставки його в Україну, консультує, а представництва компанії працюють в Україні і США.

Скрасьте свій осінній шопінг відмінною компанією Unitrade Express! Вдалих покупок!

Начать покупки

* Тариф за 100 г вантажу

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Чому Америка?
Що купувати?
Що пропонує Unitrade Express в період розпродажів 25-28 листопада?
Хочеш новий телефон?
Протерлися старі добрі Converse?
Чому Америка?
Що купувати?
Що пропонує Unitrade Express в період розпродажів 25-28 листопада?

Новости