Що одягати жінкам з великими грудьми?

  1. Поради стилістів: що одягати жінкам з великими грудьми?

Завжди було так: блондинки хотіли бути брюнетками, а жінки з маленькими грудьми - хотіли мати великі груди. Нам завжди хочеться того, чого немає у нас, але є у інших. Але, як би там не було і ті, і інші жінки часом можуть відчувати дискомфорт через те, що вони вважають недоліком, що хочуть прикрити або навпаки, що хочуть підкреслити.

Поради стилістів: що одягати жінкам з великими грудьми?

1. Вибирайте правильні сукні

Сукні, які зможуть зібрати вашу фігуру і зробити стрункішою. Жінкам з великими грудьми дуже йдуть моделі суконь із завищеною талією, так як вони ідеально підкреслюють всі достоїнства і при цьому врівноважують фігуру. І навпаки, класичні сукні А-силуету можуть в разі з не маленькими грудьми виявити і інші недоліки фігури.

2 2. V-виріз - ідеальний варіант

Якщо ви бажаєте підкреслити красу форм, то вибирайте одяг: сукні, блузки, топи з таким виразом. Вони не тільки гармонійно виглядають для жінок з великими грудьми, але і можуть також скорегувати форму обличчя, візуально кругле обличчя буде виглядати овальним.

3 3. Розмір бретелей - важливий

Якщо ви зібралися купити плаття на бретелях або навіть топ, то зверніть увагу на те, якої товщини дані бретелі. Ні в якому разі не купуйте блузи і сукні на тонких бретелях. Для жінок з повними грудьми - це неприпустимо через те, що бретелі не здатні витримати вагу, а також з-за естетичних міркувань.

Зверніть увагу на фото вище Зверніть увагу на фото вище. З ліва на право, на першому фото жінка в сукні з тоненькими бретелями і жінка, крайня з права, з товстими. Що виглядає краще, а що виглядає трохи комічно?

4. Платье або топ і спідниця?

У разі, якщо перед вами стоїть вибір, що купити або одягнути, так як у вас великі груди, завжди віддавайте перевагу сукні, а не роздільним комплектів. Це через те, що сукні здатні своєї однотонністю або навіть малюнком збалансувати верхню і нижню частину тулуба, що не під силу зробити білому топу і чорних штанів або спідниці, як приклад.

5 5. Байкерська куртка-косуха може стати вашим другом

Часто жінки з великими грудьми вважають за краще уникати цієї речі в своєму гардеробі. Так як їм здається, що передня частина, яка застібається на блискавку, може в застебнутому вигляді виглядати як стіл перед обличчям. У цьому є частка правди, як і правда в тому, що є можливість носити її растегнутой, вибравши відповідний розмір, а також фактуру і тканину.

6 6. Аксесуари можуть зробити все

У тому числі підкреслити великі груди або ж навпаки - відвернути від неї увагу. Залежно від ваших бажань, якщо ви хочете відволікти увагу від грудей - вибирайте короткий кольє і навпаки, якщо вам необхідно підкреслити розмір грудей, вибирайте кольє, яке буде закінчуватися в улоговинці.

7 7. Вибирайте правильні куртки і блейзери

У моді бомбер - це знають всі, але для жінок з великими грудьми така модель куртки не підходить, так як вона робить верхню частину тулуба схожу на м'яч. Щоб цього уникнути, вибирайте жакети, піджаки і куртки, які мають подовжений силует і закінчуються хоча б на талії.

На фото вище, ви можете спостерігати приклад того, як може виглядати   неправильно підібраний розмір і форма жакета на жінках з пишними грудьми На фото вище, ви можете спостерігати приклад того, як може виглядати неправильно підібраний розмір і форма жакета на жінках з пишними грудьми .

І тут - зовсім протилежний ефект І тут - зовсім протилежний ефект. Так як блейзер підібраний правильно. Він відповідає розміру моделі, а також має трохи подовжений фасон. Різниця очевидна.

І, мабуть, найголовніша рекомендація: сприймайте себе такою, якою ви є. Те, що в очах одних буде виглядати недоліком, в очах інших - гідність. Ви не може об'єднати цих людей, але ви можете знайти гармонію в собі.



Варто також почитати:


Поради стилістів: що одягати жінкам з великими грудьми?
Поради стилістів: що одягати жінкам з великими грудьми?
Що виглядає краще, а що виглядає трохи комічно?
4. Платье або топ і спідниця?

Новости