Що таке skype

Що це таке Skype?
Skype являє собою додаток, яке перетворює персональний комп'ютер в телефон. Skype використовує Voice Over Internet Protocol (VoIP) технологій, яка перетворює голосові сигнали в потоки даних, які передаються по Інтернет і перетвориться назад в аудіо за допомогою комп'ютера одержувача. Хоча Skype не є єдиною компанією, яка пропонує VoIP-послуг для споживачів, вона функціонує на p2p моделі, а не як централізована додатки.

З P2P моделі користувачів завантажувати частини програмне забезпечення, яке дозволяє комп'ютерам спілкуватися безпосередньо один з іншого, без необхідності проходити через центральне розташування. Це децентралізованої моделі дозволяє Skype функціонувати як надійний, розподілений засіб для зв'язку.

Послуга дозволяє зв'язку між Skype обладнаних пристроями, який є безкоштовним, або між Skype пристроєм і звичайним телефоном на відносно скромні зборів. Skype пропонує такі функції, як голосова пошта і переадресація виклику, і обслуговування, також тепер підтримує відеозв'язок.

Хто працює skype?
Кількість рахунків Skype оцінюється у 250 000 000 по всьому світу, і обслуговування бачить використання на 10 мільйонів або більше одночасних користувачів. Де їх установ дозволить йому, багато хто з цих Інтернет-користувачі вчених і дослідників, залишатися на зв'язку з колегами по всьому світу. Тому що це безкоштовно (або недорогих) і легко отримати доступ, Skype зробив свій шлях на комп'ютери студентів, викладачів і співробітників необхідності налагодити зв'язки з цим межі їх зони покликання.

У деяких установах, Skype подкаст доповнює зусилля, дозволяючи студентам і викладачам легко зробити цифровий запис телефонних розмов. Деякі з них Skype також використовується як простий спосіб отримати студенти в контакті з підручником авторами або предмета експертів, сприяння з чуток зв'язку які поглиблюють взаємодію студентів з вмістом.

Як це працює
Як це працює?
користувачі можуть завантажити skype безкоштовний додаток, створення розподіленої мережі комп'ютерів під управлінням служби. Кожна машина в мережі акцій обов'язки обробки та поширення даних. Skype Додаток не повинно бути встановлено на комп'ютері, однако. Він може працювати з флеш-накопичувача USB Flash, що дозволяє користувачам підключати флеш-диск в будь-якого підключеного до Інтернету комп'ютера і негайно мати доступ до послуги.

З телефонів USB, користувачі можуть говорити на Skype за допомогою звичайного телефонного пристрою, Skype і обладнані Wi-Fi телефони дозволяють користувачам підключитися до Skype, де б вони службі є Wi-Fi доступ, без необхідності мати комп'ютер. Тому що воно не залежить від центрального сервера, Skype доступний тих пір, поки окремі вузли працюють.

Skype пропонує для пошуку довідник від користувачів Skype, а також функцій, включаючи конференц-зв'язок, передачі файлів, чат і попереджень.
Крім безкоштовних дзвінків зі Skype на Skype користувачі можуть купувати преміум послуги, такі як SkypeOut і SkypeIn. SkypeOut дозволяє користувачам дзвонити будь-який звичайний телефон від Skype обладнаний комп'ютером.

клієнти
SkypeOut, які використовують або заплатити за пакет, який забезпечує необмежений дзвінки в межах географічної області, наприклад, у Сполучених Штатах і Канади, або вони платять щохвилинної оплати, що в більшості випадків значно менше, ніж зіставні з телефону звинувачення перевізників.

З SkypeIn, користувачі платять за звичайний номер телефону що будь-яка людина зі звичайного телефону можна використовувати для виклику Skype користувачеві. Skype також пов'язує в с низкою інших програм, таких як MySpace і eBay (який купив Skype в 2005 році). Користувачі eBay Skype можна встановити попередження, повідомити їх, коли хтось заявки на їх предмети або коли хтось перекуповує їх в аукціоні, і вони можуть спілкуватися через Skype з іншими покупцями і продавцями eBay.

MySpace користувачі можуть додавати інструменти для Skype сторінку свого профілю і використовувати вони з'єднуються один з одним
MySpace користувачі можуть додавати інструменти для Skype сторінку свого профілю і використовувати вони з'єднуються один з одним.
Чому це так важливо?
У багатьох місцях, нові технології зробили стаціонарний телефон служби майже застарілими. Пошук стаціонарний телефон на всіх, не кажучи вже один з великої відстані, це виклик на деяких університетських містечках. У деяких частинах світу, традиційні інфраструктури телефонної було ніколи повністю не розроблені або контролюється монополіями.

Стільникові телефони рішення деяких з цих питань, але охоплення є далеко не загальним, за ціною, як і раніше викликає занепокоєння. У більшості випадків, Skype забезпечує доступ до голосового зв'язку і відео для фракції
про те, що інших варіантів вартості. Телефонні розмови часто краще до обміну електронною поштою, Skype і дає доступ до телефону люди, які не могли б бути в змозі дозволити собі це інакше, особливо в разі міжнародних телефонних дзвінків. Хоча це технології використання, не є новими, Skype приносить їх в недоступному для майже будь-якого, минаючи канали IT службу підтримки.

Хоча це технології використання, не є новими, Skype приносить їх в недоступному для майже будь-якого, минаючи канали IT службу підтримки

Це дозволяє більш часті контакти між колегами, співробітниками, і друзів і дозволу з'єднань з тими, ймовірно, не буде в зв'язок через звичайні телефонні системи. Skype також зберігає традиційні телефон коштує: при купівлі низки SkypeIn, користувачі можуть вибрати код, хтось в Нью-Йорку, наприклад, могли б є SkypeIn числа з кодом міста Атланти, і будь-який який називає це число з Атланти не доведеться платити міжміського звинувачення.
Які мінуси skype?
Якість звуку Skype не настільки послідовним і надійним, що і стаціонарний або мобільний телефон. Skype також піднімає ряд заклопотаність з приводу безпеки і споживання ресурсів. Тому що
про те, як Skype функцій, ніякої комп'ютера з додатком можуть бути використані для дзвінків реле користувачів інших. Через побоювання, що Skype комп'ютерів на території кампуса стане такою «супер-» і використовувати для великих обсягів пропускної здатності, кількість коледжах і університетах заборонили Skype. Деякі установи також зазначив, що Skype вимагає ліцензії користувачам надавати доступ до локальної мережі, що, мовляв, кампус-користувачі не уповноважений робити.

Skype вимагає доступу до певної мережі порти і багато мережеві адміністратори знаходяться в складному становищі допускається рух транспортних текти в і з мережі таким чином. Університетські мережі, які містять значну кількість конфіденційної інформації, є постійною мішенню хакерів, і для багатьох, Skype ще один шлях для цифрових зло. Крім того, як і в багатьох додатків P2P, Skype користувачам ефективно анонімним, і це відсутність підзвітності може бути тривожною.


Де це відбувається?
Що стосується про пропускну здатність і безпеки будуть вирішені, більш користувачі матимуть доступ до Skype, і обслуговування буде продовжувати додавати нові функції, поліпшення якості, і пов'язати з іншими додатками. Skype показали, що люди зацікавлені не тільки в безкоштовних дзвінків але і готові платити за послуги, які коштують недорого у порівнянні з альтернативами.

Таким чином, Skype може передбачити Еволюція голосового зв'язку і відео, скориставшись силою в Інтернеті. У міру того, бездротовий доступ до Інтернету підходи повсюдність, Skype стає законною конкурента на мобільні телефони, і це може мати величезний вплив на зв'язок пейзажу. У той же час, продавці вводять нових пристроїв Skype, деякі з яких працюють як стаціонарні і Wi-Fi телефонів. В один прекрасний день люди можуть дзвонити по телефону або мають відеоконференції, не знаючи (або догляд), як цей зв'язок відбувається.
Які наслідки для викладання і навчання?

Надаючи легкий, недорогий спосіб спілкування з людей у ​​всьому світі, Skype відкриває двері для широкого кола діяльності, які можуть поліпшити взаємодію студента і розумінням.

Взаємодія з людьми з інших держав, країн і континентах допомагає студентам зрозуміти культурні відмінності, дізнатися про історію та соціальних норм, а також тонке налаштування іноземною мовою навички. Навчання стає все більш справжнім, оскільки воно розширює межі стінах класу, а також можливість мати телефон виклику або відео-чату з хтось на іншому боці земної кулі може зробити вивчення оживають.

Недорогий, широко доступним інструмент, як Skype також закликає викладачів і студентів експериментувати з новими техніками та їх фіксації. Для відстані освіту, Skype пропонує простий спосіб для студентів і розрізнених Інструктори брати участь в синхронної зв'язку.

Хто працює skype?
Як це працює?
Чому це так важливо?
Які мінуси skype?
Де це відбувається?
Які наслідки для викладання і навчання?

Новости