Що вдягнути? Одяг для жінок з повненькими руками. Обговорення на LiveInternet

Evdoksya всі записи автора

Що вдягнути? Це одвічне питання, яке турбує жінок. Деякі жінки можуть одужувати, але ця проблема ніколи не зачіпає їх руки, у інших, навпаки, в розмірі збільшуються не тільки талія і стегна, але також руки. Достатньо всього лише трохи поправитися і все відчуття, що вас надули як кулька. Щоб приховати повноту рук необхідно використовувати маленькі хитрощі в одязі, що дозволить не тільки приховати повноту рук, але і за рахунок цього в цілому виглядати стрункіше.

1. Блузки. При покупці блузки перевірте рукав на наявність еластичної гумки збирає рукав в ліхтарик. Якщо така є і рукав коротше ніж три чверті, повісьте таку блузку на місця. Якщо гумка збирає рукав на кисті і тканину досить легка, струмує по руці, а не настовбурчується, то все в порядку.

Уникайте блузок і кофтинок без рукавів, але з високим горлом. Це підходить тільки для дуже худих рук без найменших округлостей. Для трішки повних рук такі блузки та кофти - справжня катастрофа.

Вам підійдуть блузки з легкої ніжної тканини з летять рукавами, розкльошені рукавами і т.п. Блуза класичного крою, швидше за все, нічого не зіпсує за умови, що рука не буде тісно облягати верхню частину вашої руки.

2. Сорочки. Ідеально буде сидіти сорочка класичного чоловічого крою. Але врахуйте, рукав при цьому не повинен щільно облягати руку.

3. Майки. Від них не потрібно відмовлятися. Виключіть майки з крихітним рукавчиків, який і коротким рукавом то не назвеш, тому що він злегка починає прикривати руку. Такий рукав нагадує перевернуту чашку. Він позначає саму товсту частину руки, найбільш проблемну зону, прибрати жирок з якої досить важко. Найкраще вам підійдуть майки з довгим рукавом або рукавом на три чверті з тканини не щільно облягає тіло. Це або чисто бавовняна тканина, або бавовна, змішаний з синтетикою. Майка повинна відмінно сидіти, але не затягувати все опуклості в тугий корсет. Коли рукав тугий і обтягуючий руки виглядають як сардельки, погодьтеся це некрасиво.

Що робити, коли дуже жарко, запитаєте ви? Підбирайте майки з вирізом мис і бретельками (назвемо їх так) шириною 5-7 см. Така майка без рукавів буде візуально витягати тулуб, так само зніме акцент з великих грудей. Майка з тонкими бретельками вам не підійде.

4. Жакети і піджаки. У них ви повинні відчувати себе комфортно, ніщо не повинно тиснути, ніщо не повинно заважати витягати руки вперед або вгору. Рукав не повинен щільно облягати руку. Не повинно бути присутнім підкладок під плечі, рукавів «ліхтарик» і «реглан». Буде просто здорово, якщо ви знайдете злегка розкльошені рукав.

5. Светри. Так ви можете їх носити, тільки нитки не повинні бути пухнастими і в'язка не повинна бути великою. Це буде потовщувати. Рукав - або довгий, або на три чверті. Все інше в крої светри повинно відповідати іншим особливостям вашої фігури.

6. Платье. Чи не підійде плаття на тонких бретельках, з безліччю тонких бретелей (а-ля спагеті) і взагалі без рукавів. Якщо, звичайно, у вас просто немає іншого виходу, скористайтеся тим же радою, що і в майках щодо сукні без рукавів. В ідеалі ваше плаття повинно мати довгий або четвертний розкльошені рукав з легкої струмує тканини. Малюнок на тканині може бути дрібним або середньої величини, або взагалі бути відсутнім.

Можна скористатися хитрістю для суконь без рукавів, якою користувалися дами минулого, а саме; накидкою, паланкіном або просто тонким шовковим шарфиком.

6. Прикраси. Браслети на зап'ясті. Чим тонше буде браслет, тим краще. Аксесуар повинен використовуватися з метою залучення уваги до самого тонкому ділянці вашої руки.

Що робити, коли дуже жарко, запитаєте ви?

Новости