Що таке Кешбек?

Ще якихось років 20 тому ми спокійно жили без інтернету, мобільних телефонів і, як не дивно, і гадки не мали про те, що таке акція. Ну не було тоді акцій, тоді був дефіцит. Зараз же в нашому лексиконі нові терміни з'являються зі швидкістю світла і це вже давно нікого не дивує. Головне - не заплутатися і зрозуміти, що до чого.

Саме таку допомогу ми і хочемо вам запропонувати. Для початку, давайте розберемося, що таке «Кешбек» і який таємний сенс несе в собі це дивне слово.

Кешбек (cashback) - це повернення частини суми, яку ви витратили на покупку в Мережі. Те, що на перший погляд може здатися чимось моторошно незрозумілим, насправді, дуже просто і логічно: продавець готовий вам платити, якщо ви приведете до нього ще одного покупця. Про акцію «приведи друга - отримай знижку», напевно, чули всі. Але хто сказав, що в якості одного ви не можете привести самого себе? Несподівано? Зовсім ні, просто для цього потрібно включити логіку. Ось це і є той самий загадковий Кешбек: можливість заробляти на самому собі. Як бачите, все дуже легко.

Smarty.Sale і чому саме він?

Хочете зрозуміти, що таке справжній кешбек - познайомтеся з сервісом Smarty.Sale .

По-перше, цей сервіс охоплює більше 500 магазинів, і повірте, більш наочний, і, найголовніше, більш відчутний для вашого гаманця приклад придумати просто неможливо.

По-друге, сервіс працює як з вітчизняними, так і з закордонними магазинами. Про те, що «у них там» можна купити дуже потрібні вам туфельки набагато дешевше, ніж в бутіку у вашого будинку, я думаю, зайвий раз розповідати не варто. А що ви скажете, якщо ви не просто купите товар дешевше, але ще й заробите на цьому абсолютно реальні гроші? Заманливо, чи не так, чи що?

Я вже мовчу про те, що список магазинів, які охоплює сервіс, постійно збільшується.

Скажіть, де ще ви стикалися з такою послугою? Єдине, що було до появи Smarty.Sale - це послуга порівняння ціни на товар в різних магазинах. Але це зовсім різні речі і ні про яке повернення частини витрачених коштів навіть мови не було.

Як це працює?

Те, що на перший погляд здається складним і заплутаним, насправді являє собою просту схему: ви входите на сайті Smarty.Sale, підтверджуєте обліковий запис, і вам ставиться доступною сторінка з переліком магазинів. Далі - ще простіше. Магазин платить сервісу за ваші покупки, а сервіс - платить вам.

Що купила і навіщо?

Ой, як часто ми задаємо собі це питання, прийшовши з магазину і розглядаючи пакети з покупками. Особливо розчулює, коли після довгих спроб згадати, куди були витрачені гроші, на нас сходить осяяння, і ми згадуємо, що ще зайшли з подружкою в кафе на п'ять хвилин і просиділи там півтори години. На відміну від реального магазину, в Smarty.Sale у вас буде повна звітність про вчинені вами покупках.

Зберігається ця звітність на сайті Smarty.Sale і оновлюється практично відразу ж після скоєння вами покупки. Але справедливості заради варто відзначити, що іноді звітність може оновлюватися від 30 хвилин до 30 днів, буває і таке. Кешбек вам нараховується до 90 днів, але в середньому цифра 30 днів, а ось якщо ви вирішили повернути куплений товар в магазин, про Кешбек можете забути: немає покупки - нема за що і кошти повертати.

Як перевести в готівку Кешбек?

Власне, це далеко не просте запитання і дійсно багатьох ставить в тупик. За товар ви заплатили зовсім реальними грошима з картки, а повернули вам по суті щось віртуальне. І що з цим робити далі? Але ж все дуже просто: ви можете отримати кошти на вашу банківську картку, не хочете на картку - отримуйте на Webmoney або QIWI-гаманець.

Крім того, ніхто не заважає вам повернені гроші банально кинути на свій мобільний рахунок або, в крайньому випадку, купити на них купони або промо-коди для наступних покупок. Одним словом, варіантів отримати зекономлені кошти більш ніж достатньо. Все що потрібно від вас - це визначитися з тим, який саме варіант отримання коштів найбільш зручний саме вам.

Де завантажити плагін і навіщо?

Завантажити плагін ви можете тут . А ось на питання «навіщо?» Так відразу й не відповіси. По-перше, саме цей плагін буде вам постійно нагадувати про можливості отримання Кешбек в разі здійснення покупки на сайтах магазинів-партнерів. По-друге, у вас з'явиться можливість отримувати Кешбек не тільки з ваших особистих покупок, але і з покупок, які вчинили ваші друзі. Іншими словами, тут працює принцип: чим більше ти привів друзів - тим більше заробив.

На що звернути увагу?

Ну і нарешті, коли ми остаточно розібралися в тому, що таке Кешбек і зрозуміли, що це зовсім не страшно і головне - зовсім не складно, потрібно запам'ятати ще кілька важливих деталей. Щоб не було неприємних сюрпризів у вигляді не спрацювала системи, запам'ятайте раз і назавжди: покупки потрібно здійснювати виключно в тій вкладці, яка відкрилася при переході з сайту Smarty.Sale. Якщо ви просто скопіювали посилання і відкриєте її в новій вкладці - ніякого Кешбек не буде.

І остання порада з особистого досвіду: коли будете шопіться, відключайте Adblock - сервіс буде працювати коректно і значно зменшитися ймовірність того, що щось піде не так.

Як бачите, все не просто, а дуже просто. Гарного вам настрою, вдалих покупок і великого Кешбек!

Але хто сказав, що в якості одного ви не можете привести самого себе?
Несподівано?
Sale і чому саме він?
А що ви скажете, якщо ви не просто купите товар дешевше, але ще й заробите на цьому абсолютно реальні гроші?
Заманливо, чи не так, чи що?
Скажіть, де ще ви стикалися з такою послугою?
Як це працює?
Що купила і навіщо?
Як перевести в готівку Кешбек?
І що з цим робити далі?

Новости