Що подарувати Терезам: чоловікові, жінці, дитині на День Народження?

  1. Даруємо подарунок чоловікові Терезам
  2. Підбираємо подарунок для жінки ваг
  3. Подарунки дітям-ваг на День Народження

Підбираючи подарунок на день народження, ми стикаємося з непростою справою - вибором сюрпризу. Для цього необхідно відвідати багато магазинів, підрахувати свої витрати, пережити сумніви в тому чи сподобається подарунок. До того ж це все треба робити терміново, і немає багато часу на його обдумування.

В цьому випадку вам знадобиться ознайомлення з тим, що вважають за краще ті чи інші люди виходячи з знаків Зодіаку. Отже, що подарувати ваг на День Народження?

Даруємо подарунок чоловікові Терезам

Основне для Терезів сама наявність подарунка від коханої людини. Тому вибираючи, що подарувати чоловікові ваги можна зупинитися на якомусь сюрприз. Чоловіки цього знака люблять якісь несподіванки і тонко розуміють, коли вибір подарунка дійсно був обдуманим. Їм постійно треба знати, що їх люблять і цінують.

Ні в якому разі не треба питати, що їм подарувати. Прийняти самостійне рішення для чоловіків-Терезів дуже складно. У взаємовідносинах з представниками цього знака це треба враховувати. І намагатися самостійно приймати рішення щодо вибору подарунка.

Для Терезів має значення барвиста упаковка і вміння ефектно піднести подарунок. Для цього знак існують дві категорії подарунків: оригінальні і традиційні.

Подарунок чоловікові ваги, який відрізняється оригінальністю це: Подарунок чоловікові ваги, який відрізняється оригінальністю це:

  • відеокамера або будь-який інший товар для проведення домашніх зйомок. Він дуже любить проводити аматорські зйомки, може навіть створити невеликий фільм з якимось сюжетом.
  • будь-яка техніка, яка може стати в нагоді в будинку. Від кавомолки до інструменту і «болгарки».
  • путівка на відпочинок.
  • автомобільні аксесуари. Ваги-чоловіки люблять швидку їзду, тому може стати в нагоді антирадар.
  • чоловікам цього знака подобаються різного роду статуетки, вазочки і інші предмети інтер'єру. Особливо чоловік буде радий мармуровим скульптурки.
  • хорошим подарунком може бути затиск для грошей. Терези люблять стильні аксесуари.

Чоловіки цього знака люблять активний відпочинок. Навіть путівку на відпочинок потрібно купувати з найбільшою кількістю екскурсій.

Традиційними подарунками є:

Будь-який подарунок для чоловіка-ваг буде нагадуванням про те, хто його подарував. Робити покупку потрібно в хорошому настрої, щоб подарунок радував того кому він дарується.

Підбираємо подарунок для жінки ваг

Перед тим, як вибрати, що подарувати жінці ваги, треба трохи ближче познайомитися з представницями цього знака.

Головна риса характеру - чарівність. Жінка цього знаку притягують кожного чоловіка. З нею приємно спілкуватися, вона адаптується в будь-якому колективі. У будинку у представниць цього знака панує чистота і порядок, а також неповторний затишок. Ваги дуже люблять готувати і віддають перевагу класичним і перевірені рецепти.

Вибираючи подарунок треба враховувати всі перераховані риси характеру і перевагу Терезів.

Хороший подарунок жінці ваги - одяг. Цей подарунок краще вибирати разом. Одяг Ваги підбирають особливо ретельно.

Жінкам подобаються кофтинки і сукні - бажано з натуральних тканин Жінкам подобаються кофтинки і сукні - бажано з натуральних тканин. Стиль одягу переважно романтичний. При виборі взуття жінки віддають перевагу моделям на середньому каблуці. Що стосується кольору - то підійдуть речі коричневого і бежевого відтінків, рожево-фіолетових тонів.

Як і всі жінки, Терези люблять отримувати в подарунок косметику і парфумерію. З парфумерії найбільше воліють духи. З приводу духів Терези люблять експерименти. Вони використовують їх кожен день і дуже раді, коли отримують якусь новинку з приємним запахом. Із задоволенням користуються Ваги кремами. Жінки цього знака ретельно доглядають за шкірою обличчя і тіла. Ідеальним подарунком для них буде комплекс по догляду за тілом. У складі повинна бути маска і скраб. Можна подарувати і масажне масло. З косметики краще дарувати тіні і губну помаду.

Улюблені квіти для Терезів - жоржини і хризантеми. Терези люблять не тільки зрізані квіти, але із задоволенням приймуть квіти в горщиках. Вони люблять доглядати за кімнатними рослинами. В оформленні букетів головне не перестаратися з оформленням.

Краще подарувати простий букетик.

Що стосується відпочинку і подорожей, то жінки-ваги люблять відпочивати в своєму будинку, максимум на дачі. Якщо ж дарувати тур, то з мінімальною кількістю екскурсій, щоб Ваги могли насолоджуватися відпочинком в спокійній обстановці. Для Терезів головне щоб поблизу був водойму або басейн.

Хорошим подарунком буде набір прикрас. Воліють Ваги сережки та браслети. Так як носять вони прикраси цілу добу, засувки на сережках повинні бути якісними. Улюблений камінь - сапфір. Чим ретельніше ви будете підбирати прикраси, тим більше подарунок сподобається Терезам.

Із задоволенням Ваги візьмуть як подарунок абонемент на відвідування СПА-салону. Терезам потрібно періодично відпочивати і розслаблятися. СПА-процедури для цього підійдуть як не можна краще.

Дуже люблять Ваги речі, які створюють затишок в домі. Це може бути охайна ажурна скатертину на стіл, комплект штор. Штори вони поділяють на літні і зимові, тому зайвого комплекту у Терезів не буває.

З великої кухонної техніки Ваги найбільше зрадіють плиті. Плита повинна бути обладнана за останнім словом техніки: з електророзпалом, грилем, хорошим духовою шафою. Можна подарувати дрібну кухонну техніку для випічки.

Жінки-терези люблять розмовляти по телефону. Тому якісний смартфон буде хорошим сюрпризом.

Варто звернути увагу на хобі Терезів. Одним з хобі можуть бути домашні вихованці. Вони люблять займатися собачками і кішками. Ваги дуже розбірливі в породах, тому самостійно тварина ви не підберете. Зате можна подарувати аксесуари для домашніх тварин - нашийник, різні мисочки, кошики для сну.

Подарунки дітям-ваг на День Народження

Дитина знаку Терези досить спокійний. Він не сильно набридає батькам своїми безпричинними капризами. Може самостійно гратися улюбленими іграшками.

У школі у дітей-Терезів виявляються творчі здібності, тому їх люблять вчителя. Діти активно беруть участь в творчих конкурсах, змаганнях. У більшості з них схильність до гуманітарних наук. Але діти цього знака часто піддаються чужому впливу і не можуть самостійно прийняти якесь важливе рішення. Тому для батьків головне навчити дитину робити свій власний вибір.

Щоб знати, що подарувати дитині ваги потрібно поспостерігати за його нахилами. Діти-ваги дуже люблять музику і з задоволенням можуть займатися на музичних інструментах і співати. Маленьким діткам можна дарувати іграшкові музичні інструменти.

Вони допоможуть розвивати слух Вони допоможуть розвивати слух. Іграшковими інструментами можуть бути скрипка, баян, барабан. Більш дорослим дітям можна подарувати справжній музичний інструмент. Хороший подарунок дитині-ваги це скрипка або піаніно.

Дівчатка-ваги із задоволенням граються ляльками. Нова барвиста лялька, яка може ходити і говорити дуже порадує дитини.
Люблять діти-ваги приймати в подарунок взуття та одяг. Взуття краще вибирати з товстою підошвою і посиленим носком. Діти хоч і спокійні, але люблять що-небудь попинать. Те ж стосується і брюк. Діти люблять повзати на колінах, тому в цьому місці штани будуть протиратися. Дівчаткам можна подарувати різні шпильки, стрічки, резиночки для волосся.

Терезам, особливо дівчатам подобається робота візажиста або модельєра. З дитинства можна дарувати їм подарунки, які розвивають якості необхідні для цих професій. Це можуть бути маленькі манекени з волоссям. Дитина може вчитися моделювати зачіски.

Діти Ваги також добре малюють. Для розвитку даної якості можна подарувати акварельні фарби і альбом. Хорошим подарунком буде мольберт. На ньому можна малювати з двох сторін крейдою, фломастерами, кріпити папір магнітиками. Висоту мольберта можна регулювати.

Отже, що подарувати ваг на День Народження?

Новости