Що подарувати дівчині на 14 лютого: ідеї оригінальних і незвичайних подарунків для коханих на будь-який бюджет

  1. Постільна білизна з фотографією
  2. Ключ від серця
  3. Сертифікат в магазин косметики
  4. Стрибок з парашутом
  5. прикраси
  6. Годинники
  7. гаджет
  8. сумка
  9. Вечеря при свічках
  10. Плюшева іграшка
  11. Подушка-сердце
  12. пеньюар
  13. Фотосесія удвох
  14. Фільм про ваші стосунки
  15. Шкатулка з дерева
  16. Вірш або пісня власного твору
  17. шоколадна фігурка
  18. Солодкий набір «Смачна допомога»
  19. Букет з цукерок
  20. Кошик фруктів

Дівчата чекають будь-якого свята з нетерпінням, тому що це хороший привід подарувати близькій людині якийсь подарунок і отримати від нього натомість. День святого Валентина - особлива дата, яка передбачає романтику, якої жінкам так не вистачає в повсякденному житті. 14 Февраля вони чекають зізнань у любові, красивого і незвичайного прояви почуттів чоловіка, і розчарувати їх в цей день не можна.

Чим менше ординарности в подарунках, тим більше щастя в очах дівчини, бо вона відчуває, що це все не аби щось подарувати, а від душі, заради неї однієї стільки старань.

Постільна білизна з фотографією

Дівчата чекають будь-якого свята з нетерпінням, тому що це хороший привід подарувати близькій людині якийсь подарунок і отримати від нього натомість

Постільна білизна з вашими спільними фотографіями буде приємним сюрпризом

Постільна білизна - те, чим люди користуються щодня, від вибору малюнка нерідко залежить і настрій, з яким людина прокидається. Стандартні фабричні малюнки досить нудні, вони будуть привертати увагу тільки перший час. Сучасні технології дозволяють замовити постільну білизну з будь-яким обраним вами зображенням: це може бути просто фотографія (ваша або вашої обраниці) або колаж з різних побажань, які можна читати перед сном. Цей незвичайний подарунок особливо сподобається тим дівчатам, чоловіки яких часто їдуть у відрядження.

Ключ від серця

Найпростіший подарунок можна піднести так, що він стане найдорожчим

Дівчина повинна бути єдиною і неповторною для свого чоловіка, бути впевненою, що його серце належить тільки їй. Тому хорошим подарунком буде ключ від вашого серця. Виберіть красивий, може бути, навіть із старовинною в'яззю, красиво оформлений в рамочці під склом або в коробочці на подушечці. Цей сувенір дівчина буде зберігати так само дбайливо, як і вашу любов.

Сертифікат в магазин косметики

Жінка знає, що їй потрібно з косметики, надайте їй можливість купити це

Щоб залишатися завжди красивою і підкреслювати свої кращі риси, дівчата використовують косметику. Якщо ви не впевнені у виборі або не знаєте напевно, що саме користується дівчина і що їй необхідно, подаруйте її сертифікат. Свій подарунок краще вкласти в листівку або в конверт.

Стрибок з парашутом

Не кожен погодиться на таке екстремальне проведення часу

Якщо дівчина повністю вам довіряє своє життя і, не боячись, піде за вами куди завгодно, ви можете зробити їй незабутній подарунок - стрибок з парашутом. Це незабутні відчуття польоту, приголомшливі види і живі яскраві емоції. Взимку, звичайно, може бути холодно для такого заходу, але його можна перенести на весну, коли буде тепліше. Ви можете стрибнути разом з коханою, щоб їй не було так лячно, а можете залишитися внизу і чекати її з яким-небудь невеликим подарунком (наприклад, з букетом квітів), який стане своєрідним призом за її хоробрість.

прикраси

Стильні серьгілішь підкреслять індивідуальність вашої обраниці

В одній пісні співалося: «Кращі друзі дівчат - це діаманти». І дійсно, будь-яке прикраса здатне перетворити жінку, підкресливши її чарівні риси. Звичайно, діаманти дарувати може дозволити собі далеко не кожен чоловік, але є дуже милі і акуратні прикраси простіше, наприклад, поєднання срібла і фіаніту. При виборі прикраси варто враховувати такі фактори:

  • що більше воліє дівчина - золото або срібло;
  • обхват її шиї, зап'ястя або розмір пальців - в залежності від того, що ви хочете подарувати; якщо ви цього не знаєте і не хочете зіпсувати сюрприз своїми распросами, можна подарувати сережки.

Годинники

Жіночий годинник виглядають акуратно і стильно

Годинники - це дуже зручний, практичний і при цьому стильний аксесуар, який дозволяє підкреслити не тільки індивідуальний образ дівчини, але і красу її рук. При виборі подарунка необхідно грунтуватися на тому, що жінці буде зручно: електронний або кварцовий механізм, а, може бути, це ділова леді, у якої все повинно бути під контролем - їй підійдуть так звані розумні годинник, які синхронізується зі смартфоном, збирають інформацію про її здоров'я, повідомляють про важливі події, а ще їх можна використовувати для розмови по телефону.

гаджет

Гаджет можна підібрати на будь-який смак

Якщо ви вважаєте, що тільки чоловікам цікаві гаджети, то ви глибоко помиляєтеся. Правда, у жінок свій інтерес в цьому. Багатофункціональні пристрої можуть бути потрібні для роботи, серфінгу в інтернеті або для створення фото. Виходячи з цього і необхідно вибирати девайс. І при всіх його функціональних можливостях і технічних характеристиках, він повинен бути ще і красивим.

сумка

Жіноча сумка повинна бути місткою

Для жінки сумка - це щось святе і дуже важливе, тому що в ній зберігається вся життя. Крім гаманця і помади, тут чудесним чином вміщується гребінець, органайзер, прикраси, документи та інші речі. Тому одним з головних критеріїв при виборі сумочки є її місткість. Другим критерієм є зовнішній вигляд - аксесуар повинен бути красивим, добре поєднуватися хоча б з одягом з гардеробу вашої обраниці.

Хто в наш час не хоче трохи романтики, щоб відпочити від одноманітних буднів, рутини. Погодьтеся, що навіть чоловікам це необхідно, хоча б іноді, не кажучи вже про жінок. Тому хоча б кілька разів на рік романтичні подарунки будуть для них як ковток свіжого повітря.

Вечеря при свічках

Створіть теплу і затишну обстановку для вас двох

Коли говорять про романтику, в першу чергу приходить думка про вечерю: красиво прибраний стіл тільки з двома приладами, свічки, гарне червоне вино або шампанське, трохи вишукано приготованого м'яса і багато різних фруктів. Цього цілком достатньо, щоб забути про всі проблеми і провести час за приємною бесідою, пізнати один одного ще краще, навіть якщо ви вже давно живете разом. Прекрасним доповненням будуть букет квітів і легка приємна музика. Тільки обов'язково будьте в костюмі і попросіть свою кохану одягнутися красиво, а то домашній одяг зіпсує всю романтику.

Плюшева іграшка

М'яких іграшок багато не буває

Чим молодше жінка, тим сильніше вона любить всякі м'які іграшки. Подаруйте їй ведмедика, котика чи будь-яку іншу тваринку з сердечком в руках, і коли ви будете кудись їхати, ваша улюблена буде спати з цим подарунком. Вона зможе брати його з собою куди завгодно, якщо він буде невеликих розмірів, і кожен раз, взявши в руки цю іграшку, вона буде думати про вас.

Подушка-сердце

Котоподушка у вигляді серця

Альтернативний варіант плюшевої іграшки - м'яка декоративна подушка у вигляді серця. У магазині можна відшукати варіанти від традиційних червоних валентинок до оригінальних подушок з безлічі невеликих сердечок або, наприклад, з котів.

пеньюар

Витонченість і жіночність

Махровий халат - це так по-сімейному і по-домашньому. Так це затишно, так, в ньому тепло, але не все ж час укутуватися! Легкий пеньюар з тонким мереживом підкреслить красу і витонченість вашої обраниці. Враховуйте, що при виборі білизни потрібно знати відповідний розмір.

Фотосесія удвох

Фотограф збереже ваші почуття і емоції

Далеко не всі чоловіки люблять фотографуватися, для них це справжнісіньке муку. Якщо ви ставитеся до цієї категорії, і ваша дівчина про це знає, їй буде вдвічі приємніше, якщо ви заради неї погодьтеся постояти годину-другу перед фотографом, щоб зробити гарні знімки. Загальні фотографії відрізняються тим, що на них видно справжні емоції і почуття, які нерідко вислизають від погляду в звичайному житті, а хороший фотограф примудряється їх закарбувати. Саме тому спільні фотосесії так важливі для дівчат.

Фільм про ваші стосунки

При монтажі використовуйте різні ефекти і переходи

Хорошим подарунком буде невеличкий фільм (буквально на 3-5 хвилин), який покаже, як розвивалися ваші стосунки з найперших зустрічей до цього моменту. У фільмі найкраще використовувати ваші спільні фотографії, але якщо таких з якихось причин немає, можна взяти фотографії з інтернету тих місць, де ви разом гуляли, де вперше познайомилися, де поцілувалися - найбільш знакові події. У самому фільмі або в будь-якому фоторедакторі можна написати, що ж сталося на кожному конкретному знімку. Ви можете самі вести розповідь, записавши його на диктофон і додавши в відео, або просто встановити красиву фонову музику. Пройдуть роки, а ваша улюблена жінка буде переглядати цей фільм.

Шкатулка з дерева

Шкатулка своїми руками - дуже приємний подарунок дівчині

Оригінальну шкатулку з дерева можна придбати або змайструвати своїми руками. Для цього не потрібні особливі навички, а відповідний майстер-клас дуже просто знайти в інтернеті. Всередині необхідно покласти поролон або вату щільним шаром і закрити дно якийсь тканиною (шовком або атласом). На кришці зробіть аплікацію, використовуючи штучні квіти, стрази, стрічки і тканину. Тут величезний простір для творчості. Навіть якщо скринька вийде непоказною - повірте, вона буде найкращою для вашої дівчини, тому що ви зробили її самі.

Вірш або пісня власного твору

Спробуйте написати вірш для своєї обраниці

Звичайно, написати навіть чотири рядки про кохану дівчину - це дуже важка праця, який буде оцінений, вже повірте. Спробуйте скласти кілька рядків про свої почуття, про те, яка вона - ваша обраниця, що вам в ній шалено подобається. Написати все в риму дуже складно, але існує один дуже зручний жанр - білий вірш. Зовні це виглядає як вірш, але відсутня рима, є тільки ритм. А є ще один хороший варіант: вірш в прозі, в якій не потрібні ні рима, ні ритм, і пишеться, як звичайна проза, але відноситься цей твір до поезії.

Якщо ваша дівчина не рахує калорії, то зверніть увагу і на солодкі подаруночки

шоколадна фігурка

Подаруйте шоколадне серце в знак прояви своїх почуттів

Деякі кондитерські виготовляють цілі фігурки з шоколаду: серця, людей, тварин. Вони бувають порожніми всередині або з наповнювачем, наприклад, невеликими карамельками або шоколадом іншого виду. Приготувати таке, звичайно, складно, але можна замовити.

Солодкий набір «Смачна допомога»

Найкращі ліки - це ваша любов і солодке

У кожної жінки буває поганий настрій, невдачі на роботі, сварки з коханою людиною або просто якась стресова ситуація. На допомогу зазвичай приходять хороше, тістечка та подруги. Ось щоб таких ситуацій було поменше, будинку повинна бути одна чарівна баночка або коробочка з солодощами: мармеладом, печивом, шоколадними цукерками. Зараз у продажу доступні вже готові набори. Звичайно, ви можете зібрати його і самостійно, до того ж ви краще знаєте переваги своєї дівчини.

Букет з цукерок

І букети бувають їстівними

Букети можуть бути не тільки красивими, добре пахнуть, але і смачними. Тільки в них замість квітів використовуються різні шоколадні цукерки, які і є серединкою квіток, а пелюстки можна зробити зі звичайної гофрованого паперу. Зберіть букет і перев'яжіть його декоративною стрічкою, встановивши в кошик або коробку.

Кошик фруктів

Фрукти так необхідні взимку

Крім солодкого, дівчата люблять і фрукти. А адже взимку вони будуть ще потрібніше для підтримки імунітету і поповнення вітамінів. Цей буде подарунок з турботою про її здоров'я. Зберіть у великій кошику яблука, банани, апельсини, додайте до них ківі, папайю і інші екзотичні фрукти, прикріпіть стрічку, вкладіть листівку.

Намагайтеся радувати своїх близьких завжди, незважаючи на те, що ви в сварці, у вас проблеми на роботі і сьогодні немає ніякого свята. Даруйте радість і посмішку коханої людини частіше, адже жінкам так не вистачає уваги, турботи і ласки в звичайні дні. Секрет справжнього щастя, щирої радості в тому, щоб дарувати ці емоції іншої людини. Особливо це приємно, якщо адресат вашого «подарунка» - ваш обранець.

Новости