Що подарувати лікаря жінку та чоловіка на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, виписку з пологового будинку, День лікаря? Який подарунок можна купити лікаря в інтернет магазині Аліекспресс?

  1. Подарунки для лікарів інтернет магазині Аліекспресс: каталог
  2. Що подарувати лікаря жінці на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  3. Що подарувати лікаря чоловікові в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  4. Що подарувати лікаря дівчині на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  5. Що подарувати лікаря хлопцю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  6. Що подарувати лікаря при виписці з пологового будинку?
  7. Що подарувати лікаря в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  8. Що подарувати головному лікарю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  9. Що краще подарувати зубного, дитячого лікаря, хірурга, гінеколога?
  10. Який коньяк краще купити в подарунок лікаря, які цукерки?
  11. Чи можна лікарю подарувати гроші?

Готуємо подарунки лікарям: класичні та креативні подарунки для улюблених лікарів.

Зміст статті

  • Подарунки для лікарів інтернет магазині Аліекспресс: каталог
  • Що подарувати лікаря жінці на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що подарувати лікаря чоловікові в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що подарувати лікаря дівчині на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що подарувати лікаря хлопцю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що подарувати лікаря при виписці з пологового будинку?
  • Що подарувати лікаря в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що подарувати головному лікарю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
  • Що краще подарувати зубного, дитячого лікаря, хірурга, гінеколога?
  • Який коньяк краще купити в подарунок лікаря, які цукерки?
  • Чи можна лікарю подарувати гроші?

Лікарі. Хтось вважає, що дарувати їм взагалі нічого не потрібно, так як вони отримують зарплату, а інші навпаки, починають дружити з лікарями і запрошують навіть на свята. І що тут дивного? Ми часто розповідаємо лікарям найпотаємніше про здоров'я, переживаннях, і багато іншого.

Саме ці люди допомагають нам впоратися з недугами і переживаннями, подовжити та покращити наше життя. Ми вважаємо що лікарі, з якими ми постійно спілкуємося, застужівают презенти не менш, ніж подруги і друзі. Ця стаття присвячена підбору незвичайних і класичних подарунків для коханих докторів.

Готуємо подарунки лікарям: класичні та креативні подарунки для улюблених лікарів

Подарунки для лікарів

Подарунки для лікарів інтернет магазині Аліекспресс: каталог

Перш ніж визначити які подарунки краще за все підібрати того чи іншого лікаря варто визначити стиль життя людини, куди і для якого використання можуть знадобитися речі.

Перш ніж визначити які подарунки краще за все підібрати того чи іншого лікаря варто визначити стиль життя людини, куди і для якого використання можуть знадобитися речі

Цікавий набір подарунок лікаря

  • Кабінет. Це саме те місце де лікар проводити основну частину свого життя і при цьому ви там часто буваєте і точно можете визначити, що може вписатися в інтер'єр кабінету;
  • Будинок. Лікарі такі ж люди, як і всі і напевно по достоїнству оцінять цікаві і корисні речі для дому та затишку;
  • Авто. Наявність авто дозволяє підібрати цікаві сувеніри, текстиль і гаджети для авто;

Також подарунки значно відрізнятимуться залежно від віку лікаря, його захоплень і наскільки близько ви спілкуєтеся з доктором. У цьому розділі ми пропонуємо класичні рішення для лікарів.

Організатор нового покоління. Більше ніяких підставок під папір і ручки. Стильний органайзер розрахований на зберігання планшета, телефону, пульта, серветок і, звичайно ж, залишений мінімум для 1-2 ручок і канцелярських дрібниць. на Аліекспресс безліч цікавих моделей за доступними цінами і знайти їх можна по засланні .

Чудовий подарунок лікаря - органайзер з акваріумом

Оригінальна ручка. Може пройти скільки завгодно часу, але розкішні пір'яні ручки ніколи не вийдуть з моди. До того ж лікарі все ще продовжують багато писати в картках пацієнтів, виписуючи рецепти і багато іншого. Розкішні моделі ручок тут .

Розкішні моделі ручок   тут

Щоденник в шкіряній палітурці - класичний подарунок, яка не залежиться на полиці, особливо у терапевта постійно їздить по викликах. Класику і оригінальні рішення можна знайти, перейшовши за цим засланні .

Класику і оригінальні рішення можна знайти, перейшовши за цим   засланні

Що подарувати лікаря жінці на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Вище ми говорили напрямки, в яких можна вибирати подарунки, а тепер ми конкретизуємо ці напрямки більш детально. Пластикові кари замінили звичні купюри у багатьох, а кілька десятків пластикових карт є практично у кожної жінки. Стильна візитниця припаде до смаку вашому доктору і стане незамінним супутником на довгі роки. Знайти безліч стильних і класичних визитниц можна по засланні .

Знайти безліч стильних і класичних визитниц можна по   засланні

Візитниця - відмінна ідея подарунка лікаря жінці

Жінки люблять прикрашати простір навколо себе. Презент у вигляді статуетки з фігурою доктора або символу медицини знайде гідне місце на столі у вашого доктора. Матеріал статуетки може бути абсолютно різним: фарфор, метал, пластик, акрил та інші. Безліч статуеток можна знайти на Аліекпресс .

Статуетка - цінний презент на довгі роки

Жінка лікар також і господиня в своєму будинку. Набір бамбукових або бавовняних рушників практичний і гідних подарунок коханій доктору. Розкішна вишивка на бордюрі рушники задає святкове, розкішне напрямок. Знайти безліч наборів рушників за доступними цінами можна тут .

Бамбукові рушники - яскравий подарунок доктору

Що подарувати лікаря чоловікові в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Чоловікові доктору також можна підібрати стильний, розкішний і презентабельний подарунок. Для недорогого, але цікавого запам'ятовується подарунка можна підібрати на Аліекпресс запонки.

Це може бути як класика, так і стильні молодіжні рішення. Для найсміливіших пропонуються варіанти з стетоскопами, годинами, серцями і зубками для стоматологів. Знайти безліч ексклюзивний і пам'ятних моделей запонок ви зможете по засланні .

Запонки - завжди актуальний подарунок чоловікові

Вибираючи дорогий подарунок чоловікові лікаря, зверніть увагу на аксесуари в машину. Це можуть бути автомагнітоли, GPS-прилади та аксесуари, антирадари, автомобільні ПК і багато іншого що можна знайти за посиланням на Аліекспресс .

Техніка в машину - відмінний подарунок лікаря чоловікові

Ще один варіант презентабельного подарунка чоловікові лікаря - наручний годинник. Китайський ринок в особі порталу Аліекспресс представляє дивовижний асортимент, з яким можна ознайомитися за засланні .

Наручний годинник - класичний чоловічий подарунок

Що подарувати лікаря дівчині на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Ви лікуєтеся у лікаря дівчата і хочете подарувати некласичний подарунок, який припаде їй до смаку? Тоді не даруйте класичних подарунків, навпаки, виберіть щось нестандартне, при цьому те, що однозначно сподобатися молодій дівчині.

Яскравий і цікавий органайзер для офісу або будинку. Або ж шкатулку для прикрас. Незвичайні і цікаві рішення однозначно справлять враження на вашого доктора. Знайти безліч привабливих органайзеров можна по засланні .

Пластиковий органайзер для косметики - модний подарунок

Кабінет молодого доктора зазвичай витриманий в єдиному стилі, подивіться, чим можна його доповнити, і виберіть подарунок на Аліекспресс . Яскрава картина, чарівні годинник, а може бути і цікава лампа Аладдіна або дивовижна ваза. Все це і багато іншого ви можете підібрати по засланні .

Ідеї ​​подарунків лікарям - декор для дому та офісу

Що подарувати лікаря хлопцю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Молоді лікарі хлопці дотримуються класичного стилю на роботі, і активні, спортивні поза нею. Ми пропонуємо підібрати яскраві, ефектні подарунки. Знаєте, що лікар цікавиться сходом? Курильниця з Буддою буде регулярно запалюватися будинку, і радувати власника пахощами. Красномовний подарунок в східному стилі за доступною ціною можна знайти тут .

Красномовний подарунок в східному стилі за доступною ціною можна знайти   тут

Курильниця з Буддою

Більше вибору курильниц ви знайдете по засланні .

Помітили, що лікар любить техніку? Подаруйте годинник у формі мотоцикла або іншого авто. Великий вибір тематичних годин для дому та офісу по засланні .

Великий вибір тематичних годин для дому та офісу по   засланні

Подарунок лікаря хлопцю - годинник мотоцикл

Що подарувати лікаря при виписці з пологового будинку?

Лікарі в пологових будинках не тільки проходять з нами найважливіший момент життя - пологи, але і дають перші необхідні поради по догляду за немовлям, рекомендації для швидкого і ефективного відновлення матері і т.д.

Хочеться віддячити доктора за такий важливий внесок в наше життя. Класичні конверти з грошима сьогодні сприймаються як хабарі і не приймаються найчастіше докторами, тому заздалегідь слід подумати і підібрати стоїть подарунок.

Модульні картини - свіжий погляд на мистецтво в офісах і для будинку. Залежно від інтер'єру кабінету картини можуть бути з квітковим малюнком, з красивими містами світу і просто з абстракцією. Величезний асортимент модульних картин можна знайти по засланні .

Величезний асортимент модульних картин можна знайти по   засланні

Модульні картини - пам'ятний подарунок лікаря

Подаруйте лікаря затишний подарунок - м'який і комфортний плед додому або в машину. Асортимент пледів на Аліекспресс здивує найвибагливішого клієнта: велюрові, вовняні, бавовняні, флісові, з мікрофібри і акрилу. Всі моделі і забарвлення по засланні .

І, звичайно ж, милі статуетки і фігурки для кабінету в пологовому відділенні. Тематика статуетки може бути як вагітність, так і перші дні народження нової людини. Знайти унікальні скульптури їх різних матеріалів можна по засланні .

Знайти унікальні скульптури їх різних матеріалів можна по   засланні

Статуетка немовля - подарунок лікаря на виписку з пологового будинку

Що подарувати лікаря в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Лікуючий лікар - людина, з яким нас найчастіше зводить життя один раз і назавжди. Ми знаємо людей, які лікуватися у одного і того ж лікаря роками. Швидше за все, ви вже добре знаєте захоплення і смаки доктора і можете самостійно підібрати необхідну річ. Але ми все ж підготували кілька варіантів для натхнення.

Великі черги і самовіддача часто призводять до того, що ковток гарячого чаю лікар може собі дозволити виключно на перерві. Подаруйте своєму лікареві термочашку - подбайте про те, щоб на його столі завжди був гарячий напій. Хороший асортимент термочашек є на Аліекспресс .

Термочашка в машину - корисний подарунок лікаря

Лікарі втомлюються не тільки фізично, а й психологічно. Настільний фонтан або струмок допоможе розслабитися і швидко відновити втрачені сили. Зверніть увагу на музичні моделі зі світловими ефектами. Знайти безліч моделей можна по засланні .

Настільний фонтан - подарунок-релакс для лікаря

Що подарувати головному лікарю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Регулярне лікування в відділеннях, складні випадки і багато іншого і ви вже регулярно спілкуєтеся не тільки зі своїм лікуючим лікарем, але і з головлікарем. У свята, на Дні Народження і в момент повного одужання виникає бажання віддячити головлікаря за турботу і працю який він кожен день присвячує своїм пацієнтам. Це може бути оригінальний декор-полку для квітів в античному стилі.

Це може бути оригінальний   декор-полку   для квітів в античному стилі

Горщик Angel знайде своє місце в будь-якому інтер'єрі

Також хорошим подарунком стануть настінні дизайнерські часті з різнокольоровими дерев'яними кулями замість цифр. Оригінальне рішення робить цю модель годинника головним акцентом в інтер'єрі.

Дизайнерський годинник - стильний подарунок гравврачу

Безліч інших годин за демократичними цінами можна знайти за цим засланні .

Що краще подарувати зубного, дитячого лікаря, хірурга, гінеколога?

Профільні лікарі цінуються нами не менше ніж терапевти. Але що ж подарувати цим фахівцям в свята? По-перше, не варто забувати, що вони такі ж люди, як і ми з такими ж потребами і бажаннями про будинок і затишку. Яскравим презентом виступить дизайнерська подушка з незвичайним принтом. Або ж подушка з 3D дизайном. Величезний асортимент різноманітних подушок можна знайти по засланні .

Чи не можемо залишити без уваги, на подушки-зубки ідеально підходять стоматологам. Веселі подушки можна замовити тут .

Подушка зуби - креативний подарунок стоматолога

Жінці доктору можна презентувати комплект якісного постільної білизни. Широкий вибір найрізноманітніших розмірів, забарвлень і матеріалів представлені на Аліекспресс . Знайти чималий асортимент можна по засланні .

Комплект постільної білизни - подарунок жінці лікаря

Який коньяк краще купити в подарунок лікаря, які цукерки?

Класичний презент лікаря - алкоголь і цукерки. Незважаючи на те, що у лікарів збирається, значні колекції таких презентів популярність на них не падає. Виникає питання, який коньяк вибрати? На це питання немає однозначної відповіді, але ми рекомендуємо вибирати коньяки преміум класу з оригінальними смаками ягід, шоколаду, кориці і так далі.

На це питання немає однозначної відповіді, але ми рекомендуємо вибирати коньяки преміум класу з оригінальними смаками ягід, шоколаду, кориці і так далі

Креативний подарунок лікаря

Вибираючи цукерки нашкодили, рекомендуємо дотримуватися класичних варіантів. Вибираючи коробку, зверніть увагу на вагу цукерок, так як нерідко у значної коробці буде всього десяток цукерок.

До цього набору можна додати букет квітів або горщик з екзотичною квіткою в кабінет.

Чи можна лікарю подарувати гроші?

Дійсно, конверт з грошима є стандартним презентом лікаря. Але в даний час такі презенти нерідко сприймаються хабарами і не рекомендуються. Якщо ви дійсно хочете від душі подякувати доктора - виберіть йому гідний подарунок річ.

Якщо ви дійсно хочете від душі подякувати доктора - виберіть йому гідний подарунок річ

Чи можна лікарю подарувати гроші?

Сподіваємося, наша стаття допомогла з вибором і надихнула придбати нестандартний подарунок коханій лікаря. Даруйте подарунки і позитивні емоції, адже це прекрастно!

Що подарувати лікаря чоловікові в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
Що подарувати лікаря дівчині на знак вдячності, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
Що подарувати лікаря хлопцю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
Що подарувати лікаря при виписці з пологового будинку?
Що подарувати лікаря в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
Що подарувати головному лікарю в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?
Що краще подарувати зубного, дитячого лікаря, хірурга, гінеколога?
Який коньяк краще купити в подарунок лікаря, які цукерки?
Чи можна лікарю подарувати гроші?
Що подарувати лікаря чоловікові в подяку, на День народження, свято, Новий рік, День лікаря?

Новости