Що надіти на виписку з пологового будинку

Новонароджене щастя до виписки готово. Ви з чоловіком завбачливо купили конверт, шапочку, все необхідне приладдя. А чи подумала ти про себе? Що надіти мамі на виписку, щоб потім було не соромно показувати фотографії друзям і родичам? Новонароджене щастя до виписки готово

По-перше, на тобі повинно бути зручне білизну. Зрозуміло, воно виключає обтягуючі наряди. Та й малоймовірно, що до моменту виписки з пологового будинку твоя фігура оберст ту ж форму, що і до вагітності. Саме тому варто віддати перевагу трикотажним речам або одязі під пояс.

По-друге, одяг на виписку повинна бути випрана і ретельно відпрасована гарячою праскою. Імунітет твого карапуза поки ще не готовий зустрітися з мікрофлорою магазину, тому подбай про його безпеки.

Якщо виписка припала на холодну пору року, рекомендується добре утеплитися. Твій організм ослаблений, а хворіти тобі ні в якому разі не можна. Не зневажай теплим вільним пуховиків, шапкою і зручною теплим взуттям.

Не зневажай теплим вільним пуховиків, шапкою і зручною теплим взуттям

Що стосується взуття на підборах, то думки лікарів розійшлися. Одні твердять, що вони категорично протипоказані. Тоді як інші відзначають, що якщо пологи пройшли легко, і немає ніяких серйозних протипоказань, то невисокий каблук цілком допустимо.

Читай також: Як вибрати післяпологовий бандаж

Джерело: mama.ua

А чи подумала ти про себе?
Що надіти мамі на виписку, щоб потім було не соромно показувати фотографії друзям і родичам?

Новости