Соціоніка. Джек Лондон | Соціотип Джек Лондон | Логіко-інтуїтивний екстраверт



Джек Лондон Логіко-Інтуїтивний Екстраверт

Згідно типології соціоніки Джек Лондон належить до третьої квадри . Базова функція Джека - ділова логіка. Люди цього типу сприймають все навколо себе як якийсь ресурс - інформаційний, людський, тимчасовою. Вони бачать технології, за якими що-небудь може бути зроблено, розуміють, який метод може бути найбільш ефективним в конкретний момент часу. Люди цього типу не можуть сидіти склавши руки, вони весь час повинні бути чимось зайняті. Діяльність для них - це і є життя.

Джек не тільки бачить, як і що робити, але і тонко відчуває момент. Він завжди потрапляє в струмінь, завжди встигає, відчуває, яка діяльність є найактуальнішою на даний момент. Він добре відстежує тенденції, прогнозує ситуації, особливо в області бізнесу або сфери своєї діяльності. За це відповідає творча функція Джека - інтуїція часу.

На людях Джек намагається виглядати веселим і емоційною людиною, часто із задоволенням виступають на публіці, і, завдяки своїй екстраверсії, можуть дійсно привернути увагу натовпу. Джек напевно знає абсолютно нові і не побиті смішні історії, які сподобаються його слухачам. Це відбувається завдяки тому, що рольова функція Джека - етика емоцій.

Больова функція Джека - сенсорика відчуттів. Для Джека, як і для Гамлета складно стежити за своїм здоров'ям. Нерідко люди цього типу так глибоко йдуть в роботу, що забувають і їсти і пити. Вони вдячні тим, хто ненав'язливо візьме турботу про їхнє здоров'я. Часто вони дійсно погано почувають своє тіло. "Я до 27 років носив черевики 42го розміру, і думав що так і треба. А потім дружина сказала мені - так у тебе ж 44й!"

Джек із задоволенням знаходиться в компанії важливих і вихованих людей, любить знаки уваги і поваги. Для нього важливо, щоб його любили і говорили йому про це, щоб ним захоплювалися і пишалися ним. За це відповідає суггестивная етика відносин.

Активаційна функція Джека - силова сенсорика. Люди цього типу поважають статус і престиж, вони люблять все значне і масштабне, люблять, щоб оцінювали їх успіхи. Для Джека важливі і гроші, і коштовності, і хороший автомобіль.

У конфліктній ситуації у Джека включається обмежувальна функція - структурна логіка. Люди цього типу починають пояснювати, як що робити правильно, прискіпливо випитують, чому було зроблено саме так, або розповідають, довго і в подробицях, навіщо потрібно поступати так, а не інакше. Протистояти такому достатку логічних доказів буває просто неможливо.

Джек відмінно бачить поле можливостей, оцінює потенціал об'єктів, але намагається не надто акцентувати на цьому увагу. Джек не любитель порожніх фантазій, відірваних від реальності. За це відповідає фонова інтуїція можливостей.


Новости