Щоденник Judyu: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Нарешті, зовнішня поверхня являє собою шар із захистом від подряпин. Ось чому вони такі дорогі ..

Німецьке підприємство Uvex з 1926 року займається виготовленням і продажем засобів захисту для виробництва Uvex safety group, засобів захисту для спорту Uvex sports group, окремо для зимових видів спорту і велосипеда ALPINA (див. Далі), а також сонцезахисних окулярів FILTRAL.

Всі комплекти NICA поставляються з мішечком з мікрофібри і жорстким футляром.

Маски для зимових видів спорту і гірського велосипеда представлені 36 моделями, в т.ч. 8 моделей (OTG) для носіння поверх коригуючих окулярів. Технології для NTX лінз трохи інші: Camel / Cameleon, Snow Tiger, Chroma Kids, Zebra light і Zebra (з cat.2 в cat.4 за 28 секунд).

З пояснюють таблицями можна ознайомитися тут.

Зупинимося на Uvex sports group. 80% всього асортименту UVEX виготовляється на власній фабриці в Німеччині в місті Фюрт, де зосереджені як багаторічний досвід виробництва, так і новітні інноваційні розробки. В окулярах і масках Uvex застосовуються такі фірмові технології: decentered lens technology (відсутність оптичних спотворень), variomatic (автоматичне тонування лінзи при зміні умов освітлення), polavision (захист від відблисків і віддзеркалень), supravision (покриття від запотівання), vario-pola ( дві лінзи з різними фільтрами складаються в одну), direct frame ventilation (вентильована оправа), litemirror (18-слойнойное покриття для розсіювання інфрачервоних променів), interchangeable lens (магнітна система швидкої заміни лінз), adaptable lens technology і інші.

1. SPORTECH (8 моделей): Lhotse, Cinetik, Eyemax, Ice 8000, S'Cape, S'Print, S'Track, Wild.

Всі лінзи сонцезахисних окулярів SPY виконані за вищими оптичним стандартам, захищаючи очі на 100% від UVA, UVB і UVC випромінювань. Упевнена стратегічна ставка Spy на технологію ілюстрована великими досягненнями в області оптичних нововведень таких як ARC (r) Prismatic Polycarbonate lenses і Delta Photochromic lenses.

Купити продукція UVEX можна за доступними цінами в мережі Спортмастер і магазині Спортмарафон. Наприклад, найпростіша модель Flash для бігу та велосипеду обійдеться всього в 960-1200 рублів! У дочки є дитяча модель 501 Red cat.3.

Комерційні тріумфи Briko пов'язані з перемогами атлетів на змаганнях.

В асортименті 24 кольору лінз зі светопропусканием від 8 до 100%?

Вся продукція зроблена в Італії. Купити окуляри Salice можна в магазинах КАНТ, 100% СПОРТУ і в багатьох інших. Ціни від 600 (модель 57G) до 6,0 тис. Рублів (модель 008ITAP).

Купити можна в магазинах Сплав і у офіційного дистриб'ютора в РФ - компанії Другий Фронт.

Купити можна в багатьох спортивних магазинах.

Сподобалася модель Neurotoxin 2.0 з колекції NICA. Легкі, в агресивному стилі, з оправою з гуми Tactilite і змінними лінзами різних кольорів. Вентиляційні отвори у верхніх кутах лінз запобігають запотівання.

Окуляри зроблені із застосуванням фірмових технологій лінз і оправ. Сьогодні в асортименті 51 модель очок для катання на лижах і велосипеді, відпочинку на воді, ігри в гольф.

Мабуть, один з найвідоміших в світі виробників спортивних очок і масок. Французька компанія Julbo з 1888 року виробляє сонцезахисні, коригувальні сонцезахисні і коригувальні окуляри, маски і шоломи для зимових видів спорту. Асортимент для Європи і США трохи відрізняється, тому зупинимося на Європі, де теж не все зрозуміло з першого разу.

В асортименті сонцезахисних окулярів 26 моделей, в т.ч. 9 гірськолижних, 10 для велосипеда і 7 серії casual. Маски представлені серіями Adult (12 моделей), Adult OTG (4 моделі), Adult CRX (7 моделей), а також Kids, Kids OTG і Kids CRX.

Відомий виробник "тактичного" спорядження та екіпіровки. Звичайно ж в 5.11 не залишили без уваги і очі.

Для зберігання та безпечного транспортування окуляри забезпечуються жорстким або м'яким тканинним (мікрофібра) чохлом, тому що подряпини псують покриття і заважають правильному сприйняттю. Деякі компанії випускають водовідштовхувальні і протівозапотевающіе кошти для обробки лінз.

Коригувальні (рецептурні) сонцезахисні окуляри представлені 29 моделями серії RX Trem: з лінзами NTX і новими полікарбонатними лінзами (з 2012 року) Spectron 3/4 і Polarized 3.

Оправи сучасних спортивних очок виготовляють з ефірів целюлози (ацетат і пропінат целюлози), поліамідів (Trogamid, Cristamid, Grilamid TR-90 (винахід швейцарської компанії EMS-Grivory), вуглеволокна, оптіла, кевлара. З метою підвищення комфортності і більш надійної фіксації для перенісся і наконечників дужок широко використовуються каучук і силікон. Важливо зауважити, що в жаркий день найбільше під окулярами потіє перенісся, тому до вибору власника оправи на носі варто поставитися з усією серйозністю. Дуже зручно, коли кінці дужок мають отвори для зашейного шнурка або гумки. А, наприклад, в новій моделі Julbo Tensing Flight обидві дужки взагалі можна швидко замінити на гумку.

При вазі 59 грам, ця модель має оправу з високоякісного пластику (гнучкого навіть при низьких температурах) і змінне дзеркальну лінзу з покриттям hydrophobic і anti-fog. Маска популярна у біатлоністів.

Фірмові технології Oakley: High Definition Optics (HDO), матеріал лінз Plutonite, покриття лінз Iridium, HD Polarized, Impact Protection (захист), Lens Tints, 6 варіантів зміни лінз (замків) Switchlock, OTD Sport Specific progressive lenses, OTD Edge і інші .

Фірмова технологія Tecna робить лінзу тришарової і створена спеціально для експлуатації в місцях з підвищеною яскравістю (гори і море). Лінзи з технологією RWP поєднує в собі відразу чотири властивості, лінзи Salice CRX доступні в помаранчевому, сірому і коричневому кольорах, а нова лінза Quattro розроблена спеціально для дуже яскравого сонця і гір.

Купити окуляри Alpina можна в мережі магазинів КАНТ - офіційного дистриб'ютора на території РФ. Ціни від 1,3 (дитячі) / 2,3 (дорослі) до 9,4 тис. Рублів (модель PERFORMANCE TWIST FOUR SHIELD VL +).

Julbo використовує такі фірмові технології для NXT лінз сонцезахисних окулярів: Cameleon (гори і пустелі), Falcon (повсякденне використання і водіння), Octopus (вітрильний спорт і водні види спорту), Zebra і Zebra light (біг і велосипед). Перші три відносяться в фотохромним (NTS або BWS) і поляризаційним (PPF), інші дві - до фотохромним (SHR і NTS). Лінзи з мінерального скла є тільки у випадку моделі Explorer (J326722) для гір, більшість же зроблені з полікарбонату (Spectron 3/3 + / 4) і матеріалу NXT. Однак все лінзи Julbo мають 1 оптичний клас і гарантують 100% захист від UV-A / B / C променів.

Сьогодні Polaroid Eyewear входить до складу італійської групи Safilo і в своєму розпорядженні кращі в світі технологіями виробництва лінз і інших оптичних виробів.

Історія компанії Briko почалася в Мілані в 1985 році, коли був випущений віск для лижної збірної Італії. З 1993 року бренд Briko здобув світову популярність, зарекомендувавши себе як виробник якісної спортивної екіпіровки. З інноваційними ідеями, через кілька років були створені 4 лінії виробництва: віск і інструменти, окуляри, шоломи і спортивний одяг.

Офіційний дистриб'ютор в Росії - компанія Велоолімп.

Бренд Swisseye був заснований в Німеччині в 1996 році. Всі спортивні окуляри виробляються у відповідності зі строгими нормами безпеки EN ISO 12312-1: 2013, мають 1 оптичний клас зі 100% UV-A / B / C захистом. Компанія добре зарекомендувала себе як виробник захисних і спортивних очок. Лінійка очок для потреб військових і сил безпеки розроблена з урахуванням того, щоб забезпечувати власнику комфорт і безпеку в особливих умовах: на службі або на стрільбищі.

Компанія Bolle заснована в 1888 році у французькому місті Oyonnax, але свої перші сонцезахисні окуляри випустила в 1936 році, в 1946 році з'явилися окуляри з нейлону, а перша маска для зимових видів спорту з'явилися в 1960 роках. З 2001 року входить в американську Bushnell Corporation, яка з 2015 року належить Vista Outdoor.

1. Балістичні сонцезахисні наступних серії: Rollbar Series, Credence, CDI Series, CDI MAX, 5B Series, REMEMBER 9.11.

4. XSF RANGE (EXTRA SMALL FIT): Dude, Idyll, S'kate і S'Break.

(Крім виробників очок і масок для плавання)

Відома німецька сімейна компанія, з 1989 року виробляє спортивні шоломи та окуляри. Сьогодні вся продукція виробляється на заводі в румунському містечку Satu Mare.

Окуляри і маски дорогі, тому продаються не у всіх спортивних магазинах.

У Росії є офіційний дистриб'ютор.

2. SPORTACTIVE (11 моделей): Angkor, Changpa, Haka, LAM, Laligura, Lupka, Maori, S'Sential, S'Teem, Utopy, Whisper.

Всі спортивні окуляри представлені 15 моделями, кожна з яких має від трьох до семи кольорів оправ і лінз. Зручний вибір за параметрами, ціни від 40 до 160 євро.

Що важливо, так це наявність великої дитячої серії.

Зроблено у Франції. В цілому, продукція бренду з високою якістю і такими ж цінами;)

Офіційний дистриб'ютор в РФ - компанія Sportcast, тому окуляри можна купити в багатьох спортивних магазинах (КАНТ, День Бабака та ін. + Альпіндустрія).

Всі моделі сонцезахисних окулярів діляться на чотири групи:

Бренд Under Armour був заснований в 1996 році молодим спортсменом на ім'я Кевін Планк (Kevin Plank), а вже в 1998 році відкрилася штаб-квартира і склад в Балтіморі. Сьогодні Under Armour є впізнаваним виробником спортивного одягу, взуття та аксесуарів.

Маски для зимових видів спорту і гірського велосипеда представлені в серіях: ADULTS (11 моделей), JUNIOR (3 моделі), MOUNTAIN BIKE (2 моделі).

2. Балістичні захисні окуляри: Сross Series і ICE Series.

Бренд Alpina входить в UVEX GROUP і з 1980 року пропонує великий вибір засобів захисту голови і очей для любителів і професіоналів зимових видів спорту і велосипедистів. Технології в окулярах Alpina: OPTIMIZED AIRFLOW, TWIST FIT NOSE, ADJUSTABLE INCLINATION (регульовані дужки оправ), MULTILENS (три змінні лінзи), TWIST FIX (замок зміни лінз), VARIOFLEX (изменеие світлопропускання), QUATTROFLEX (проти відблисків і віддзеркалень), FOGSTOP (внутрішнє покриття від запотівання), CERAMIC MIRROR і інші.

Кожна пара очок проходить перевірку після випуску з конвеєра. Сьогодні Salice входить в англійську компанію Manby International Sportswear.

Все окуляри входять в дві групи: Sportsglasses і Fashionglasses. Нас цікавить перша, яка складається з наступних категорії: S-Line з 17 моделей (одна велика лінза), в Pro Line 13 моделей (одна лінза і полегшена конструкція оправи), в категорії Performance 23 моделі (різні по дизайну і конструкції оправи), в категорії Junior / Kids - 47 моделей (кумедні дитячі оправи з дужками і потиличної гумкою), в категорії Skitour / Glacier - 14 моделей для максимального захисту на засніжених висотах. Ще є багато масок для катання на гірських лижах, сноубордах і снігоходах!

Тут як і з окулярами - для моделі з однією назвою є різні варіації за кольором оправ і використовуваним лінз (див. Артикули).

Сонцезахисні окуляри для різних видів активності представлені в категоріях: Mountain (10 моделей), Nautic (5), Trail running & MTB (13), Travel (8), Junior (19) і Collector (2). Всього 57 моделей і майже у всіх є різні варіанти забарвлень і категорії лінз, тобто одна і та ж модель (за назвою) може мати кілька варіантів виконання (колір оправи + різні лінзи). Врахуйте це при покупці - порівнюйте артикул на офіційному сайті і у продавця! Наприклад, бюджетна "гірська" модель Tensing (на фото зліва на початку огляду) має 6 артикулів: три з лінзами Spectron 3+ і три (такі ж забарвлення оправ) з лінзами Spectron 4.



ЗАKAZATЬ МOЖHО НА ОFІЦІАЛЬНОМ МАГАЗИНІ САЙTЕ

Окуляри з лінзами з мінерального оптичного скла мають перевагу при корекції зору (до певної міри) і добре захищають очі від UV-випромінювання, але схильні до руйнування і, в деяких випадках, становлять небезпеку для очей (автор особисто знайомий з двома випадками пошкодження ока склом) . Тому всі спортивні окуляри (і маски) роблять з лінзами з полікарбонату (наприклад, Airwear від компанії Essilor), мономера Columbia Resin №39 (CR-39), особливо міцні полімеру Trivex (остання розробка - NXT lens) і ін. (Скло або полімер ?). Спортивні окуляри часто випускаються зі змінними лінзами різних кольорів для різних умов освітлення і характеру роботи. Причина в тому, що такий набір лінз зручніше і дешевше, ніж кілька пар окулярів. Крім того, лінзи можна швидко замінити, якщо вони зіпсуються або загубляться.

Вдалий сайт тільки в плюс. Купити можна в магазинах Тріал-Спорт або тут.

Також є моделі окулярів (і все маски), які мають одну велику лінзу, але частіше за все роблять дві - окремо для правого і лівого ока.

Приклад - окуляри Sinner Firebug (2,5 тис.р.) мають три пари змінних лінз: прозорі (clear), помаранчеві (orange) і темні (pc smoke) із захистом cat. 0-1-3, відповідно. Помаранчеві лінзи зручні для бігу і їзди на велосипеді, прозорі для роботи в лісі і стрільби з рогатки, темні для пляжу і міста.

У характеристиці очок іноді можна зустріти "Base: 6". З малюнка нижче зрозуміло, що це таке.

Ознайомитися з цінами в РФ можна тут.

CEBE - культова міжнародна компанія (є брендом американської Vista Outdoor), заснована в 1892 році у Франції. В даний час CEBE представляє на ринку повний діапазон гірськолижних очок, шоломів і сонцезахисної оптики. Технології в окулярах CEBE: оправи Xtralight з нейлону TR90, Xtrawide vision, Interchangeable lenses, Photochromic lenses і інші.

3. Балістичні маски: Military / Tactical, Wildland Fire, Structural Fire, Airsoft.

Компанія Salice була заснована в 1919 році в Італії Вітальяно Саліче. Займається виробництвом гірськолижних очок, гірськолижних масок, велосипедних і сонцезахисних окулярів. Так само компанія займається виробництвом велосипедних і гірськолижних шоломів. Марка Salice стала однією з найпопулярніших серед європейських спортсменів. Завод Salice є одним з найбільш обладнаних і сучасних в світі, а продукція сертифікована відповідно до стандартів якості ISO 9001, який компанія отримала ще в 1999 році.

Широко відомий в колі велосипедистів виробник велоодягу, велокомпонентов і аксесуарів. Звичайно, є і спортивні окуляри, виділені в дві колекції: Performance і Casual. В першу входять моделі WINNER PH і WINNER, SELECT PH і SELECT, OPTIVIEW PH і OPTIVIEW, KIDS, IMPRESS, IMPACT PH і IMPACT, IMPULSE TEAM, IMPULSE PH SMALL і IMPULSE SMALL, IMPULSE PH і IMPULSE, ELEMENT, ADAPT SPECIAL EDITION, ADAPT PH і ADAPT, ARRIVER.

Остерігайтеся підробки, купуйте тільки в великих салонах оптики або магазинах Спортмастер.

Моделі з індексом PH в назві автоматично змінюють світлопропускну здатність в залежності від умов освітлення. Фірмова технологія - міцна оправа з гнучкого матеріалу Grilamid TR90. У комплект деяких моделей входять дві змінні лінзи: прозора і жовта, що дає свободу вибору в будь-якій ситуації.

У центрі знаходиться поляризаційний світлофільтр. До нього по обидва боки приклеєні поглиначі всіх шкідливих УФ променів. Наступний шар, також з обох сторін, призначений для амортизації: завдяки йому лінзи виходять легкими, гнучкими і стійкими до ударного навантаження.

У серію Polarized входять 5 моделей: Ascend, Shear, Climb, CAVU Full Frame, Burner Full Frame. У серію Non-Polarized входять 10 моделей.

Це американська компанія, яка виробляє балістичні окуляри для військових США і правоохоронних органів з 1986 року, а через рік - і для цивільного використання. Фахівці Wiley X уважно стежать за новими тенденціями в області військових захисних технологій і використовують свої знання і досвід у виробництві та удосконаленні своєї продукції. Сьогодні у них шикарний асортимент очок для всілякої діяльності: MOTORCYCLE (21 модель), HUNTING & SHOOTING (9 моделей), OUTDOOR (23 моделі), TACTICAL (12 моделей), INDUSTRIAL (19 моделей), FISHING & WATER SPORTS (22 моделі) і BLACK OPS COLLECTION (16 моделей).

Колекція ONE складається з 66 моделей очок для повсякденного використання з поляризаційними лінзами вартістю від $ 17 до $ 40.

Всі сонцезахисні окуляри представлені різними моделями для видів спорту і фізичної активності: 15 моделей Baseball, 7 моделей Golf, 8 моделей Lifestyle, 9 моделей Running, 14 моделей Fishing, 11 моделей Outdoor. Або по використовуваних технологіях: Polarized, Storm, AmourSight, ArmourFusion, Lifestyle. Разом - 64 симпатичних, але малодоступних в РФ моделі очок.

Все окуляри і маски діляться на три великі групи:

ESS (Eye Safety Systems, Inc.) створена в США і з 1998 року створює передові засоби захисту очей для військових, правоохоронних органів, пожежних та рятувальних підрозділів та стрілецького спорту. ESS є єдиним уповноваженим постачальником очок для корпусу морської піхоти США. З 2007 року є дочірньою компанією Oakley.

На європейському сайті вся продукція представлена ​​в чотирьох групах: сонцезахисні окуляри, окуляри Sport protective, спортивні маски і шоломи для чоловіків, жінок і дітей.

На офіційному сайті є великий, але малоінформативне каталог в форматі PDF.

В каталозі є 36 сонцезахисних моделей для чоловіків і 30 моделей для жінок. А також гірськолижні маски, навушники, сумки, футболки і бейсболки.

У РФ купити складно, та в принципі ..

Колекція Casual складається з моделі STREET з поляризованими лінзами і моделі RAPID з полікарбонатовимі лінзами.

Компанія 3М є світовим лідером в розробці і виробництві засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), які відрізняються високою ефективністю і комфортом. У pdf каталозі докладно розписані класичні окуляри Classic Line, відкриті і закриті окуляри серії Комфорт, лінія Преміум, серія спеціальних окулярів. Різні лінзи мають різне покриття: дзеркальне, проти запотівання, подряпин.

Балістичні окуляри 5.11 спроектовані спільно з WILEY X Eyewear і призначені для захисту очей від поразки різними предметами (осколками, дробом, сміттям), які можуть летіти з великою швидкістю. Сертифікація по стандартах EN 166 (+ F) і ANSI Z87.1 2010. Всі окуляри мають спортивний дизайн і мають міцну пластикову оправу, а деякі моделі йдуть зі змінними лінзами в комплекті.

"Всього" 35 моделей, з яких 2 моделі рекомендовані для гір, 25 для велосипеда, 19 для бігу, 19 для водних видів, тобто моделі в своїй більшості є універсальними, що тільки радує. Купити можна в магазинах Тріал-Спорт.

Американська компанія, вже понад чверть століття виробляє спортивні сонцезахисні окуляри і маски високої якості з довічною гарантією від дефектів виготовлення. Є дві великі колекції.

Oakley - відомий американський бренд, сьогодні належить італійській компанії Luxottica, виробник спортивних очок, а також спортивного взуття і аксесуарів. Компанія була заснована в 1975 році професійним мотокросменів Джимом Джанардом.

Офіційний дистриб'ютор в РФ - компанія Траса. Купити можна в магазинах Сплав.

Відмінний і недорогий (до 1,1 тис.р) вибір для механічної роботи (наприклад, в лісі) і активної діяльності, при якій є небезпека травмування органів зору. Продаються в магазинах спецодягу.

Всі сонцезахисні окуляри Uvex діляться на дві великі групи: Sports eyewear і Lifestyle eyewear. Перша складається з 61 моделі очок і масок (без урахування забарвлень лінз і оправ) для заняттям різними видами спорту. Друга включає 12 моделей для міста і пляжу.

Polaroid - американська компанія, з 1937 року займається виробництвом фототехніки і побутової електроніки. Найбільш широко відома як розробник і виробник фотокомплектів одноступенного фотопроцесу, а також фотоапаратів для зйомки на ці комплекти. Перша пара окулярів під маркою Polaroid була продана вже в кінці 1930-х років. На початку 2000-х Polaroid починає використовувати унікальну технологію Thermofusion і захищає її торговою маркою. Створені і випущені на ринок поляризаційні лінзи преміум-класу UltraSight.

Продукція Bolle-Safety на окремому сайті представлена ​​4 лініями: захисні окуляри і маски, маски для зварювання, окуляри для корекції зору (RX) і тактичні. Дуже серйозний підхід і великий асортимент засобів для надійного захисту очей абсолютно у всіх сфера діяльності людини. Bravo!

Маски для зимових видів спорту представлені 50 моделями (без урахування кольорів) і діляться за розмірами S / M / L, а також на OTG (поверх коригуючих окулярів) і Junior & Kids.

В каталозі очок для чоловіків кілька серій: стильна Lifestyle (49 моделей), спортивна Performance (13 моделей + колірні рішення), окремої Elite Tactical, Fishing RX і аксесуари, в т.ч. змінні лінзи.

Каталог Swisseye в 2015 році включає в себе наступні серії: Sports glasses (20 моделей), Sports glasses Bifo - E-biker (4 моделі), Sport glasses for glazing (16 моделей), Sport fashion glasses (5 моделей), Kids sport glasses (3 моделі). Стильно і функціонально.

3. JUNIOR (10 моделей): Baloo, Chouka, Flipper, Gecko, Kanga, Koala, S'Kimo, S'picy, Scrat, Simba.

Компанія Sinner (з англ. - "грішник", ги-ги) з'явилася в Голландії в 1996 році. Сьогодні відома як виробник доступних за ціною спортивних очок, масок і шоломів, сумок, рукавичок для літніх і зимових видів спорту.

Отже, заходимо на офіційний сайт, переходимо по меню "mens / women> sunglasses" і потрапляємо в величезне різноманіття моделей очок для спорту і відпочинку. Вибору за параметрами немає, тільки за видами спорту або серіями: PRIZM, Polarized, Sport, Lifestyle, Active, Wire Frame, Special Edition, Asia Fit, Youth Sunglasses, а також змінні лінзи, дужки і аксесуари для догляду і зберігання.

Вибору за параметрами немає, тільки за видами спорту або серіями: PRIZM, Polarized, Sport, Lifestyle, Active, Wire Frame, Special Edition, Asia Fit, Youth Sunglasses, а також змінні лінзи, дужки і аксесуари для догляду і зберігання

Для зимових видів пропонуються 11 моделей масок в різному кольоровому виконанні та фірмовими лінзами від 70 до 210 євро.

Подивимося на лінію Sport (ще є Polaroid Plus, Contemporary, So-Chic, Active, дитяча та молодіжна). У цій лінії 88 моделей для чоловіків і жінок в пластиковій оправі з поляризаційними лінзами UltraSight з технологією Thermofusion. Це спеціально розроблений інноваційний процес виробництва лінз, завдяки якому вбудований в лінзу поляризаційний шар надійно захищений. Лінзи UltraSight складаються з дев'яти функціональних елементів (шарів).

Відповідають стандартам ГОСТ Р 12.4.230.1 2007 і ТР ТЗ 019/2011.

Колекція Optic Nerve складається з 52 моделей, в тому числі 31 модель Polarized, 13 моделей Interchangeable і 4 моделі Photochromatic вартістю від $ 50 до $ 110. А також 9 моделей масок: 5 моделей з двома змінними та 4 моделі з фіксованими лінзами. Ціни від $ 60 до $ 130.

Цей американський бренд потрапив в огляд абсолютно випадково, але раз потрапив, значить треба дещо розповісти)) У них є навіть група ВКонтакте з якої можна дізнатися, що SPY Optic - культова марка оптики для просунутої молоді та любителів екстриму.

Всі сонцезахисні окуляри і маски представлені для трьох видів спорту: кінного, велоспорту і зимових видів спорту. Це такі моделі: SX-61 Bicolor і SX-61, SX-30, SX-21, SX-20 Photomatic і SX-20 Polarisiert, Profile. Всього 16 моделей очок. Але є і маски: FX 70 Vautron, FX 70 Carbonic, Snow Pilot Vautron, High Fly Carbonic, FX 50 Carbonic, AX - 20 PC, Spirit Vautron, Spirit Carbonic. Остання особливо сподобалася (на фото внизу праворуч).

Сьогодні Smith входить до складу італійської групи Safilo. Інновації: лінзи Chromapop Polarized і NXT Photochromic, лінзи зі скла Techlite і Carbonic з водо- і жіроотталківающім покриттям, технологія зміни лінзи PivLock, носові упори Megol і ін.

Компанія Smith Optics була заснована стоматологом Bob Smith в штаті Айдахо (США) в 1965 році. Все почалося з винаходу першого в світі маски для гірських лиж з "теплової лінзи і дихаючої вентильованого піни". Сьогодні це великий виробник коригувальних і сонцезахисних окулярів, масок, шоломів і аксесуарів для різних видів спорту та відпочинку.

Солідний бренд з відмінними пропозиціями. Відмінні on-line каталоги на різних мовах.

В асортименті 24 кольору лінз зі светопропусканием від 8 до 100%?
Скло або полімер ?

Новости