Softline підвела підсумки року - Новини Білоруського IT Ринку - TECHLABS.BY

6 квітня 2010 року Softline провела прес-конференцію, присвячену підсумкам року, а також подальшим планам компанії, повідомляє Electroname . Як вважає керівництво Softline, криза не завадила компанії зберегти лідируючі позиції на IT-ринку Білорусі.

"Ми ростемо не тільки кількісно, але і якісно. За останній рік штат співробітників виріс в рази, а приріст кількості клієнтів становить 20-25% щорічно. Стратегічні напрямки, на яких будуть зосереджені зусилля компанії в 2010 році - це розвиток консалтингових послуг, Навчального центру Softline і, звичайно ж, сприяння розвитку ринку інформаційних технологій в Білорусі ", - зазначив Андрій Овсейко, керуючий директор Softline в Східній Європі. Майже половина обороту в бізнесі Softline пов'язано з продуктами Microsoft (50% - рішення для великих підприємств, 50% - для середніх і малих підприємств). Примітно, що компанія має найвищі статуси партнерства з корпорацією: Microsoft Large Account Reseller (для роботи з великим корпоративним бізнесом) і Microsoft Gold Certified Partner (вищий рівень технологічної компетенції).

Співпраця з організаціями Білорусі просувалося досить успішно, серед великих клієнтів Softline виявилися "АСБ Беларусбанк", Фонд соцзахисту, "Бєлвнєшекономбанк", ІП "Велком" і ін. Консалтингове напрямок Softline Consulting Services, яке працює з 2009 року, передбачає повний спектр послуг зі створення , обстеження, розвитку і технічної підтримки ІТ-систем, а також управління ліцензіями на ПЗ у великих клієнтів. В рамках цього напрямку завершений проект з проектування та розгортання Active Directory 2003/2008, а також проект з розгортання поштової системи Exchange 2007 для банківського середовища.

До важливих досягнень компанії належить і те, що в кінці минулого року відкрилося регіональне представництво в Бресті, який очолює Віталій шевеленку. Це вже четверте представництво Softline в Білорусі (у компанії, крім мінського представництва, є ще офіси в Гомелі і Вітебську). Новий офіс зараз активно працює, регіональні клієнти компанії можуть вибрати тут ПО, а також отримати кваліфіковану допомогу з ліцензування, навчання і IT-консалтингу.

Інтернет-магазин Allsoft.by, створений для зручності взаємодії з представниками малого бізнесу і приватними особами, продемонстрував хороші результати: тут приймається більше 300 замовлень щомісяця. Для того, щоб покупцям стало простіше звертатися до його допомоги тут були впроваджені різні способи оплати (банківський платіж, WebPay, EasyPay і iPay).

Успішно працював протягом року і навчальний центр Softline, який володіє статусами сертифікованого навчального центру Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions), Symantec (Authorized Training Center Symantec), Citrix (Authorized Learning Center Citrix), Check Point (Authorized Training Center Check Point), Autodesk (Authorized Training Center Autodesk) і "Лабораторія Касперського". Тут працюють кваліфіковані співробітники, чия компетенція підтверджена сертифікатами самих виробників ПЗ: Citrix Certified Instructor, Microsoft Certified Trainer, Adobe Certified Instructor і т.п.

І, звичайно ж, компанія в минулому році продовжила активно брати участь в IT-виставках і конференціях і проводити безкоштовні семінари, які Softline регулярно організовує разом з провідними світовими і російськими виробниками ПО. Як підрахували представники Softline, за 8 років роботи було проведено вже понад 150 заходів за участю таких компаній, як Microsoft, Citrix, Symantec, ABBYY, "Лабораторія Касперського".

Новости