Сонячне затемнення 2018 - що не можна робити - гороскоп для кожного знака зодіаку

Астролог розповіла, що можна і що не можна робити в період затемнення. Астролог розповіла, що можна і що не можна робити в період затемнення

Ілюстрація REUTERS

13 липня відбудеться сонячне затемнення. Його вплив в першу чергу відчують ті, хто народився в період з 10 по 16 липня, а також люди, народжені під знаком Козерога.

Для цих людей це буде період змін, і не варто цьому опиратися, а користуватися можливостями, які в зв'язку з цим будуть відкриватися, передає " Главред "Слова астролога Анжели Перл.

Сонячне затемнення відкриває період трансформації, який триватиме два роки і кардинально змінить життя кожного знака.

Овен. У цей період у вас може з'явитися новий член родини. Для цього знака також висока ймовірність продати / купити нерухомість, переїхати в інше місце або навіть країну.

Телець. Період затемнення пройде у вас під знаком навчання. Якщо ви давно планували отримати нові знання або навички, то зараз для цього найкращий час. У вас може помінятися коло знайомств, пов'язаний з частими поїздками.

Читайте також Місячний календар на липень 2018 року: що і коли краще робити, а чого слід уникати

Близнюки. Сонячне затемнення вплине в першу чергу на ваші фінанси.Ваші грошові можливості будуть поліпшуватися або погіршуватися. Збільшення доходів може бути пов'язано як з новою роботою, так і виплатами або спадщиною.

Рак. Ваше життя буде кардинально змінюватися в найближчі два роки. Висока ймовірність переїзду, відкриття бізнесу, зміни сімейного стану, народження ребенка.То є зміни відбудуться з усіх важливих в житті напрямками.

Лев. Вас чекає переоцінка цінностей і внутрішні зміни. Для вас це буде цикл завершення минулого, розставляння крапок над "і". Також висока ймовірність переїзду або народження дитини.

Діва. Настав час для втілення вашої давньої мрії, пора активно діяти в цьому напрямку. Особливо успішними будуть справи, пов'язані з інтернет-діяльністю. Також вас чекають зміни в стосунках з друзями - як хороші, так і погані.

Ваги. Затемнення відкриває для вас нові перспективи в роботі. Вас можуть підвищити, підняти зарплату. Те саме може зробити привабливу пропозицію або ви можете кардинально змінити сферу діяльності.

Скорпіон. У період після затемнення ви можете відкрити бізнес, почати навчання або знайти роботу за кордоном. Також може зрушити з мертвої точки судову справу, рішення по якому ви давно чекали. У наступні два роки ви будете більше подорожувати.

Читайте також Астролог попередив про тиждень негативу: як не потрапити в біду

Стрілець. Затемнення вплине в першу чергу на фінанси.Большая ймовірність отримати спадок або успішно інвестувати гроші. У найближчі два роки також висока ймовірність народження дитини.

Козеріг. На перший план вийдуть відносини з сім'єю, друзями, колегами. Висока ймовірність конфліктних ситуацій. Ви приймете важливе рішення - про одруження або розлучення, зміну бізнес-партнера і т.д. Не варто приймати важливих рішень 13 липня, наслідки будуть плачевними.

Водолій. У вас висока ймовірність змінити роботу або напрямок діяльності. Це хороший період, щоб позбутися від шкідливих звичок, зайнятися спортом і почати вести здоровий спосіб життя. В іншому випадку - хвороб не уникнути.

Риби. Це хороший період для зачаття. Вас чекають нові відносини, які будуть щасливими. Ви нарешті зможете присвятити себе хобі, яке надалі може стати основним джерелом доходів.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що в цілому в липні буде три негативних періоду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости