Сонцезахисні окуляри для водіння автомобіля взимку

  1. Serengeti MAESTRALE 24h Le Mans Limited Edition
  2. Ray-Ban RB4184 (з фотохромними лінзами)
  3. Julbo 359 TRACKS
  4. Smith Optics SERPICO
  5. Ray-Ban RB3025 Aviator
  6. Univo SP155 (з поляризаційними лінзами)
  7. Vuarnet VL1604 CABLE CAR
  8. MINIMA Sport-6 FM 41
  9. Savannah S8122

Існує стереотип, що сонцезахисні окуляри для водіння автомобіля потрібно носити тільки влітку або навесні, коли на вулиці світить яскраве сонце

Існує стереотип, що сонцезахисні окуляри для водіння автомобіля потрібно носити тільки влітку або навесні, коли на вулиці світить яскраве сонце. Однак він є помилковим.

Внаслідок низько стоїть над горизонтом сонця і снігу, що іскриться, що відображає його промені, наші очі піддаються неймовірною навантаженні. Людське око влаштований таким чином, що він завжди буде реагувати на всі зовнішні подразники. Наприклад, при яскравому сонячному світлі зіниці звужуються, людина мружиться і незабаром очі починають боліти, а оглядовість знижується. Це, в свою чергу, може привести до негативних наслідків на дорозі.

У зимову пору, особливо в північних районах, де багато снігу, й це позначається сонячні промені засліплюють водія і можуть завдати шкоди очам, аж до опіку сітківки.

Тому завжди слід мати під рукою сонцезахисні окуляри з якісними лінзами. Про те, які сонцезахисні лінзи рекомендовано вибирати, ми розповідали в нашій статті .

Зверніть увагу на ТОП-10 сонцезахисних окулярів з поляризаційними лінзами, які допоможуть впоратися водіям з труднощами зимової дороги і полегшать водіння.

Serengeti MAESTRALE 24h Le Mans Limited Edition

Сонцезахисні окуляри   Serengeti MAESTRALE 24h Le Mans Limited Edition   дуже зручні для водіння автомобіля взимку
Сонцезахисні окуляри Serengeti MAESTRALE 24h Le Mans Limited Edition дуже зручні для водіння автомобіля взимку. Легка оправа обтічної форми створює оптимальний комфорт і покращує видимість на дорозі, а поляризаційні лінзи легко справляються з сонячними відблисками.

Дана модель була спеціально створена для автомобільних гонок, але вона також прекрасно підходить для поїздки на гірськолижний курорт і для морської прогулянки.

Ray-Ban RB4184 (з фотохромними лінзами)

Сонцезахисні окуляри Ray-Ban RB4184 за вашим рецептом допоможуть створити оптимальну видимість в будь-яку погоду
Сонцезахисні окуляри Ray-Ban RB4184 за вашим рецептом допоможуть створити оптимальну видимість в будь-яку погоду. Якщо у вас поганий зір, використовуйте можливість додати фотохромні лінзи Transition Xtractive, які змінюють колір залежно від рівня освітленості і є ефективними за вітровим склом автомобіля.

Julbo 359 TRACKS

Julbo 359 TRACKS

Сучасний ультрамодний дизайн і спортивна форма сонцезахисних окулярів Julbo 359 TRACKS - прекрасний варіант для зимової і похмурої погоди. Великий коефіцієнт кривизни оправи дозволяє поліпшити видимість і створити оптимальний огляд.

Smith Optics SERPICO

Smith Optics SERPICO

Стильні сонцезахисні спортивні окуляри Smith Optics SERPICO в оправі Aviator відмінно підійдуть і чоловікам, і жінкам.

Ray-Ban RB3025 Aviator

Ray-Ban RB3025 Aviator

Ray-Ban RB3025 Aviator - справжня класика. Розроблені для пілотів літаків, вони досить практичні і у всіх інших сферах життя. Модель з червоними дзеркальними лінзами посилить візуальний ефект глибини, контрастності і чіткості видимості на зимовій дорозі.

Univo SP155 (з поляризаційними лінзами)

Univo SP155 (з поляризаційними лінзами)

Univo SP155 - недорогий варіант поляризаційних сонцезахисних окулярів для зими.

Vuarnet VL1604 CABLE CAR

Vuarnet VL1604 CABLE CAR

Сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами краще відображають сонячні промені на відміну від звичайних лінз, тому для людей з підвищеною чутливістю очей до сонячного світла вони підходять найкраще. Сонячні окуляри Vuarnet VL1604 CABLE CAR з дзеркальними лінзами прекрасно фільтрують прямі і відбиті сонячні промені в будь-яку погоду, захищаючи ваші очі від шкідливого сонячного випромінювання

MINIMA Sport-6 FM 41

MINIMA Sport-6 FM 41

Сонцезахисні окуляри MINIMA Sport-6 FM оптимальні для довгих подорожей по засніжених маршрутами. Спортивний дизайн оправи спеціально розроблений, щоб щільно фіксуватися на голові, створюючи комфорт і зручність при водінні.

Savannah S8122

Savannah S8122

І завершує нашу підбірку бюджетна модель сонцезахисних окулярів Savannah S8122 . Модний дизайн оправи Wayfarer і лінзи з захистом UV400 від шкідливих ультрафіолетових променів UVA і UVB стануть незамінними для водія на зимовій дорозі.

Новости