Шопінг-точка: мультибрендовий магазин Saks`85 Select

У рубриці «Шопінг-точка» bit.ua знайомить з цікавими місцями для шопінгу в столиці. На цьому тижні розповідаємо про четвертому мультибрендовому магазині мережі Saks`85 - Saks`85 Select.

У 2010 році Києву пощастило познайомитися з магазином преміум брендів Saks`85. Назва була вибрана не випадково - перша точка ексклюзивних речей відкрилася за адресою вул. Саксаганського, 85.

Головна місія магазину Saks`85 - надати можливість доторкнутися до новітніх колекцій преміальних марок, таких як Luis Trenker, Bogner і Hugo Boss.

01/4

У цьому місяці в столичному ЦУМ відкрився вже четвертий магазин мережі Saks'85. Новий магазин отримав назву Saks'85 Select і це не випадково: новий магазин пропонує клієнту бренди і окремі лімітовані лінійки одягу і взуття, які більше ніде не купити в Україні.

01/4

Лімітоване видання кросівок New Balance або єдиний примірник шарфа Canada Goose, які можна придбати в єдиному місці України - столичному ЦУМі. Ось то «унікальне» пропозицію, яке пропонує Saks`85 Select. Приставка «Select» в назві нового магазину як би підкреслює - тут вас чекають унікальні речі.

Трохи про бренди

Canada Goose

Продукція бренду Canada Goose відома своїм скрупульозним виробництвом. Була навіть створена веб-сторінка, яка підкреслює всі відмінності від оригінальних виробів. У 2011 році Canada Goose зробила щось дивовижне: тепер кожен виріб, що проводиться в компанії оснащується спеціальним штрих-кодом, який легко помітити, але абсолютно неможливо підробити.

Кожна куртка Canada Goose проходить через 13 етапів виробництва. Від застібки-блискавки до гудзики, від стежки до стежці - кожен елемент ретельно встановлюється на своє місце. І перш, ніж куртка Canada Goose покине фабрику, команда за контролем якості перевірить її вручну, зосередившись на кожній з деталей. Куртки цього бренду випускаються в обмеженій кількості, але, тим не менш, Canada Goose офіційно представлений в магазині Saks'85 Select.

Куртки цього бренду випускаються в обмеженій кількості, але, тим не менш, Canada Goose офіційно представлений в магазині Saks'85 Select

Goldbergh

Зі своїм виходом на спортивний ринок марка Goldbergh задала новий тренд: спортивний одяг в стилі фешн. У зимових колекціях акцент і основний упор поставлений на трендовую одяг для гірськолижних видах спорту. Також в колекції присутні кежуальний текстиль і аксесуари. Літні колекції виконані в більш універсальному стилі і відмінно підходять як для літніх видів спорту, так і для активного відпочинку і міського середовища.

Voile Blanche

Італійський взуттєвої бренд Voile Blanche славиться своєю суперлегкої підошвою. Її вага в більшості моделей всього 130 грам і розроблена вона, таким чином, щоб витримати масу тіла протягом дня і зняти навантаження з хребта.

Blauer USA

Одяг Blauer завжди була орієнтована на високі експлуатаційні характеристики і довговічність. Особливою популярністю користується верхній одяг бренду, яка чудово захищає від холоду і вологи, при цьому, не сковуючи руху. Сьогодні в пошитті курток використовуються фліс і хутро, яскравий і блискучий нейлон, а також поліестер і набивка з пера і пуху.

Bogner

«Dior спортивного стилю» - друге ім'я німецької марки Bogner. Цей бренд зміг довести всьому світові, що спорт і мода не тільки сумісні, але і здатні створити образ життя сучасної людини, підкреслити його енергійність, достаток і успіх.

Лімітована партія легендарний кросівок New Balance 998 Desert Heat Pack

Лінійка розроблена і здійснена в США. Ця модель кросівок завдяки своїм насиченим і глибоким кольорам символізує американську пустелю. Кожна пара на 70% робиться вручну.

01/4

Колаборація від Sneakersnstuff x Saucony

Творців лінійки Saucony Grid 9000 «Business Class» надихнуло відчуття комфорту під час довгих перельотів над Атлантикою першим класом.

Дизайн спеціального лімітованого випуску являє собою снікери з коричневої шкіри, кремовою замші і військово-морський сітки на верхній частині, а скульптурна підошва в тій же кольоровій гамі завершує тематичну пару.

Також зараз в магазині Saks'85 доступний до покупки ексклюзивний коллаб від New Balance X Woolrich. Преміум-пропозиція від бостонського бренду New Balance і Woolrich для капсули Made in USA, яка відображає в собі два знакових продукту, що роблять представлені вище марки: кросівки New Balance MADE IN USA 997 і класична повстяна текстура від Woolrich. Кросівки доступні лімітованою кількістю тільки в магазині Saks'85 Select.

01/5

Адреса магазину: м Київ, ЦУМ, вул. Хрещатик 38.

Наш YouTube-канал

Новости