Шопінг в Токіо - що можна купити і в якому районі міста

  1. За якими товарами їдуть на шопінг в Токіо?
  2. електроніка
  3. Годинники
  4. Одяг
  5. перли
  6. косметичні товари
  7. іграшки
  8. Сувенірна продукція
  9. Вибираємо район для шопінгу в Токіо
  10. Гінза - найбільші супермаркети міста
  11. Сібуя - бутики одягу для молоді
  12. Акихабара - найбільший вибір електроніки
  13. Омотесандо - магазини американських і європейських брендів
  14. Харадзюку - молодіжний одяг для представників субкультур
  15. Мінамі Мачіда - найбільший молл, з недорогим одягом

Сучасні мандрівники воліють не просто відпочити в Токіо, але також отоваритися. І навіть в тому випадку, коли поїздка ніяк не пов'язана з походами по численним торговим центрам, ніхто не відмовиться виділити кілька годин для шопінгу.

Але є такі туристи, які прагнуть до столиці Японії, щоб придбати якісні та недорогі речі, електроніку, техніку і т.д. Такі вояжери часто бронюють готелі біля торгових центрів Сібуя, Омотесандо і Мінато. Тут можна зняти номер за 100-130 в тризірковому готелі . Він має у своєму розпорядженні свої володіння біля торгового центру Isetan і красивого парку. Визначившись з місцем для відпочинку, можна вибирати торгові центри для здійснення покупок.

За якими товарами їдуть на шопінг в Токіо?

Сучасні мандрівники воліють не просто відпочити в Токіо, але також отоваритися

Фото: cubagallery

електроніка

Це найперше, що взагалі приходить на розум. Секрет популярності японських речей в їх відмінній якості, а в Японії електроніка буде коштувати трохи менше, ніж рідній країні.

Годинники

І такі предмети ще з радянських часів користується величезним успіхом у покупця.

Одяг

Японська мода далеко не всім підходить, та й подобається вона не кожній людині. Модники в магазинах зможуть придбати дійсно якісні брендові речі, проте не варто розраховувати на викидні ціни. Особливу увагу приїжджих концентрується на брендах Йоші Ямамото і Кензо, а ось європейські і американські бренди дорогі. Решта ж одяг виконана в Японії або Китаї, але вона відмінної якості.

Решта ж одяг виконана в Японії або Китаї, але вона відмінної якості

Фото: Ma_Yu_Na

перли

Нитки перлів продаються в Токіо у великій кількості. Є навіть цілі мережі магазинів, де представлені розкішні вироби з перлів. Шанувальники такої коштовності зможуть знайти для себе багато цікавого.

косметичні товари

Дами будуть в захваті від того вибору, який пропонують віртуальні магазину. Косметика, популярна у всьому світі, в Токіо реалізується за доступною ціною. Тут без проблем можна знайти: Kanebo і Shiseido, Mikimoto Cosmetics і Menard, ін.

іграшки

Японські іграшки високої якості, тому їх і везуть для своїх чад мами і тата. У магазинах іграшок у діток просто розбігаються очі.

У магазинах іграшок у діток просто розбігаються очі

Фото: flapjax_at_midnite

Сувенірна продукція

З країни обов'язково привозять цікаві та оригінальні сувеніри. Це можуть бути палички для їжі і кімоно, посуд і японські ляльки, набори для каліграфії, а також найрізноманітніші порцелянові вироби. Обов'язково прихоплять з собою туристи і продукти харчування. Це можуть бути дари моря (сушіння восьминоги і кальмари), солодощі, чай.

Вибираємо район для шопінгу в Токіо

Є кілька популярних районів, куди поспішають приїжджі шопоголіки.

Гінза - найбільші супермаркети міста

Це найвідоміший район, куди спрямовуються і приїжджі туристи, і місцеві жителі за різними товарами. Цей район вважається найстарішим торговим центром міста. Тут зосереджені ювелірні магазини і монетний двір. І сьогодні в даному районі зібрані найрозкішніші і дорогі магазини Токіо.

В районі Гінза зведені найбільші супермаркети міста - Matsuzakaya, Mitsukoshi, Matsuya, знайшлося тут місце і для найбільшого в світі бутика Chanel.

Фото: aatemu

Для того щоб потрапити в район, потрібно використовувати перехід станції метро Yorakucho, яка має в своєму розпорядженні двома виходами.

Сібуя - бутики одягу для молоді

У цьому місці можна буде знайти і придбати одяг молодіжних брендів. Причому на полицях магазинів роботи місцевих дизайнерів і кутюр'є сусідять з одягом світових лідерів. Для покупок можна відвідати супермаркети Seibu і Kimuraya.

Виходити слід на станції Shibuya Station. Зупинитися можна буде в Hotel Unizo Shibuya, який пропонує розкішні номери за 90-120 доларів на добу.

Фото: JapanVisitor

Акихабара - найбільший вибір електроніки

Для справжніх електронників і шанувальників техніки з Японії. Зупинившись в Akihabara Washington Hotel, мандрівник буде жити неподалік від «Електронного міста». Тут можна з ранку до вечора ходити по великих і малих магазинах, щоб і подивитися, і придбати якісні товари. Найпопулярнішими магазинами є Nishikawa Musen і LAOX.

Якщо турист прямує з іншого району міста, йому досить назвати адресу - Akihabara Station.

Фото: wolffv2

Омотесандо - магазини американських і європейських брендів

Омотесандо сусідить з районом Сібуя. Тут зосереджені різні американські та європейські бутики таких брендів: Benetton і H & M, Zara і Morgan та ін.

Один з найпопулярніших готелів Омотосандо - Hotel Rose Garden Shinjuku 3 *, де за помірну плату надають в розпорядження гостей розкішні номери.

Фото: Michael Zumpano

Фото: Michael Zumpano

Фото: quchen

Харадзюку - молодіжний одяг для представників субкультур

Як і Сібуя, Харадзюку вважається торговим районом, де розташовуються магазини молодіжних брендів. Саме тут для себе знаходять незвичайний одяг представники самих різних субкультур. Навіть для тих, хто не хоче приєднуватися до японських Фрік, можна знайти для себе багато цікавого, нерідко в Харадзюку відправляються для екскурсій.

Навіть для тих, хто не хоче приєднуватися до японських Фрік, можна знайти для себе багато цікавого, нерідко в Харадзюку відправляються для екскурсій

Фото: sparklingworld

Фото: sparklingworld

Фото: tokyofashion

Мінамі Мачіда - найбільший молл, з недорогим одягом

Розташовується не в самому Токіо, а в приміській зоні. Але саме в Мінамі свої двері відкриває найбільший шопінг-молів - Grandberry Mall, де запропонована дешевий одяг і взуття.

Добиратися на метро можна, орієнтуючись по станції Minami Machida station. Той, хто не хоче витрачати час на дорогу, скористається пропозицією готелю Apa hotel Tsukijieki minami.

Фото: Dick Johnson

Переглядів: 23, 461 (сьогодні: 11)

За якими товарами їдуть на шопінг в Токіо?
За якими товарами їдуть на шопінг в Токіо?

Новости