Шопінг в Великобританії: мої улюблені магазини

Автор: Anna Baykonur 📺 Дивитися відео

Тривалість - 00:09:07 (Посилання відкриється в новому вікні)

І знову привіт! Ласкаво просимо на мій канал! Мене звати Аня, я знімаю відео про життя в Англії. У сьогоднішньому відео я поговорю про шопінг в Великобританії, а саме про тих магазинах, які я для себе тут відкрила. Багато з цих брендів будуть чисто британськими.

Почну з одягу і взуття, і перший такий магазин - це Karen Millen. Я була просто в захваті, коли вперше зайшла в магазин і побачила це різноманітність суконь, фасонів. Для будь-якої фігури ви знайдете просто приголомшливе плаття цікавого дизайну і будете себе почувати просто на висоті. Якщо у вас є подія, на яке потрібно придбати чудове плаття, то дуже раджу зазирнути саме в Karen Millen.

Ще один магазин, який підкорив мене з першого знайомства - це Ted Baker. Він мені сподобався цікавими принтами, гарною якістю, різноманітними матеріалами та крою. У Baker є велика колекція для чоловіків, мені дуже подобаються також їх аксесуари, сумки, гаманці як для жінок, так і для чоловіків, і туалетні приналежності.

Інший магазин, де я також дуже люблю купувати одяг - це Monsoon. Він є частиною магазину Accessorize, тобто магазину аксесуарів, який є в Україні. Але як раз Monsoon як частина цього бренду не був представлений в Україні, не знаю, як зараз. Monsoon - це магазин для дуже жіночних дівчат, оскільки весь одяг там дуже ніжних кроїв, матеріалів, візерунків. Також там часто буває дуже красива вишивка, якісь прикраси. Якість цього одягу було не завжди на високому рівні, я помічала, що деякі сукні після прання міняли форму, але в цілому я дуже задоволена цим брендом.

З взуттєвих магазинів мій найулюбленіший - це Clarks. Хочу сказати, що на відміну від тих моделей, які йдуть на експорт в наші країни, Україну, Росію, тут більше якийсь повсякденного взуття. У той же час все одно можна знайти дуже красиві і зручні моделі, і якість цього взуття ніколи мене не підводило.

Інший бренд - це TK Maxx. Це стоковий магазин, в якому ви знайдете аутлет різних брендів, тобто всі дизайнерські речі з величезними знижками. Причому це буде і одяг, і предмети для будинку, навіть трохи їжі я зустрічала. Тобто самі різні дизайнерські товари.

Останній магазин одягу, який я хочу згадати - це Primark. Це унікальний магазин. Потрапивши в нього перший раз, я була шокована кількістю людей, кількістю одягу, хаосом, який там панував, особливо, якщо ви підете в Primark, який знаходиться на центральній вулиці Лондона або іншому великому місті. Причина всього цього хаосу в тому, що ціни за місцевими мірками просто копійчані. Одяг за дуже доступними цінами, предмети інтер'єру, взуття, прикраси і т. Д. Чим хороший цей магазин? Колекція одягу оновлюється дуже-дуже часто, моделі копіюються з відомих брендів, ви дійсно знайдете там якісь цікаві варіанти. Так, якість одягу буде не найкраще, і потрібно бути готовим до того, що після пари прань ваша річ втратить свій колір або форму, ниточки будуть стирчати. Але у вас немає достатньо великої кількості грошей, ви переїхали в нове місце, і вам потрібно дуже багато предметів інтер'єру або домашнього приладдя, як ковдру, постільна, подушка. Там ви можете спокійно купити всі ці речі. Вони будуть не найкращої якості, але на перших порах це те, що потрібно. Підступ цього магазину в тому, що коли ви бачите такі низькі ціни, ви починаєте брати, брати і брати, в результаті на касі рахунок буде вищою, ніж очікували.

З косметичних магазинів на першому місці для мене The Body Shop. Я його відкрила для себе кілька років тому і була просто вражена ідеології цього магазину. Він пропагує етику в торгівлі, тобто підтримку населення в країнах третього світу, де проводиться сировину. Тому ви знайдете дуже багато косметики з різними екстрактами, маслами, які були придбані в країнах Африки та інших малозабезпечених країнах. І завжди The Body Shop говорили про те, що вони підтримують це населення таким чином, що більша частина їх виручки йде на те, щоб повернути ці ресурси в ту чи іншу країну. Звичайно, всі процеси глобалізації, комерційні процеси не минули The Body Shop. Я читала цікаву статтю про те, що L'Oreal придбали цей бренд у його засновників. З цього моменту стали піднімати питання, тестується їх продукція або її інгредієнти на тварин. Якщо ви не сильно стурбовані цими моментами, то дуже рекомендую придбати вам косметику для догляду The Body Shop. Декоративна косметика також на гідному рівні, але саме уходовая є візитною карткою бренду. Тобто все крему для обличчя, тіла, різні масла користуються дуже великою популярністю.

І пару слів про таких мережевих магазинах, як Boots і Superdrug. Це магазини, де ви можете знайти різні відділи, в тому числі аптеки за рецептом, а також без нього. Але також ви можете придбати там різні бренди косметики. Boots і Superdrug - це такі магазини, де в залежності від розміру того чи іншого магазину в ньому може бути тільки косметика, в іншому - тільки аптека. Але бувають величезні магазини, де ви знайдете ексклюзивну косметику, більш доступну косметику, аптеку, іноді в цих же магазинах ви навіть можете робити собі щеплення. У Boots можете проконсультуватися або зробити щеплення від грипу. Або ж там може бути відділ оптики, іноді ви навіть можете роздрукувати там фотографії. Але хочу зазначити, що Boots мені подобається тим, що у них є програма лояльності, і кожен раз, коли ви купуєте їх товари, з кожної покупки ви накопичуєте бали, і потім на ці ж бали можете придбати щось в цьому магазині дуже вигідно . У той же час ви можете за хорошими цінами придбати парфуми, косметику ексклюзивних брендів.

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e

Чим хороший цей магазин?

Новости