Шопінг у Відні


Австрія -> Шопінг у Відні

Шопінг у Відні

Шопінг у Відні - це приємна прогулянка по провулках старої частини міста, це вишуканий затишок, комфорт і бездоганний сервіс. У Відні для покупок є маса можливостей: в універмагах, бутіках, антикварних і ювелірних магазинах, можна знайти все, що душі завгодно.
У старовинному центрі міста пішохідна зона на вулицях Кольмаркт - Грабен - Кертнер Штрассе, запрошує на бессуетную прогулянку по магазинах. Там можна знайти фешенебельні магазини моди і ювелірних виробів, а також традиційні віденські вироби, такі як торт «захертортен», скло «Лобмайер», фарфор «Аугартен». Весь район старого міста, оточений Рінгштрассе, де архітектурні шедеври слідують один за іншим, є просто раєм для покупців.
Прийнято вважати, що одним з кращих місць для шопінгу вважається Торговий центр Ringstrassen Galerie, розташований на головній вулиці Відня - Рінгштрассе. Відноситься до ексклюзивним торговельним адресами Відня. На площі 10 000 кв. м. розмістилося безліч магазинів, розкішних бутиків і сувенірних крамничок, що чергуються з кафе, барами та ресторанами. Сімдесят міжнародних магазинів пропонують Вам елітний одяг і прикраси, парфумерію і косметичні продукти, а також оригінальні предмети мистецтва і дизайну. Тут представлені одяг та аксесуари від Aigner, BR Fashion, Sir Anthony, Laster Bags, 4 Jahreszeiten; Armani, Brioni, Hugo Boss, Burberry, Max Mara, Marc Jacobs. Адреса: Kärntner Ring 5-7 und 9 - 13
Що стосується сувенірної продукції, австрійці дуже винахідливі в цій області, вигадливо виконані сувеніри - є воістину гордість країни, так само як і вироби з натуральних тканин, овечої вовни, килимами ручної роботи і керамікою.
З грудня 2009 року в Відні за адресою Кертнерштрассе 24 відкрито новий шопінг-центр і галерея Світ Сваровскі, де на 3-х поверхах представлені вироби цієї популярної марки.
Торгова вулиця МаріяХільферШтрассе є однією з найпопулярніших відвідуваних у Відні з її традиційними універмагами і модними бутиками. На цій вулиці люблять зробити покупки самі жителі Відня. Тут Ви знайдете такі відомі мережеві універмаги, як:
- Peek & Cloppenburg, в цьому величезному магазині представлені марки одягу від демократичних Betty Barclay, Gerry Weber, Olsen, Taifun до Armani, Bogner, Boss, D & G, DKNY, Guess, MaxMara, Zegna. Адреса: Mariahilferstrasse 26-30.
До речі 1 вересня 2011 у Відні на престижній Кертнерштрассе відкрився другий великий магазин Peek & Cloppenburg, його торгова площа становить близько 12 тис кв. метрів .;
- Kleider Baur;
- Salamande r;
- Н & М;
- С & А;
- Zara.
Універмаг «Штефль» - мода і стиль представлені на 7-ми поверхах універмагу, де можна не тільки зробити покупки, але і відпочити в затишному кафе, з вікон якого відкривається чудовий вид на Відень. Тут представлені всесвітні відомі бренди жіночого та чоловічого одягу Aigner, Armani, Barbour, Boss, Burberry, Calvin Klein Jeans, DKNY, Guess, Lacosta, Laurel, Mariella Burani, Marina Renaldi, Max Mara, Ralph Lairen, Trussardi і багато інших. Універмаг знаходиться поруч з собором Св. Стефана. Адреса: Kärntner Strasse 19
Для що мають нестандартну фігуру і планують тур до Відня для поповнення гардероба ми рекомендуємо пару адрес:
Wien, Mariahilferstr. 1a - Hirmer GROSSE GRÖSSEN - магазин одягу великих розмірів для чоловіків.
Wien, Landstrasser Hauptstr. 59 - Ulla Popken - магазин одягу великих розмірів для жінок.

Магазини в старій частині міста працюють з пт. по пт. з 9.00 до 18.00.
Цілодобово продуктові товари можна придбати в магазинах при автозаправках або в автоматах.
По неділях і святкових днях, можливо здійснювати покупки на вокзалах і в аеропорту.
Різдвяні базари у Відні в цьому році починають працювати з 11-12 листопада. Список різдвяних ринків Відня і час їх роботи см. На сторінці: Новий Рік і Різдво в Австрії .

Повернення ПДВ "taxe-free" (до 15% від вартості) виробляється в аеропорту Відня при наявності чека, який оформляється при покупці товарів на суму від 75,01 Euro. Чек з позначкою потрібно пред'явити в вікно taxe-free. У Віденському міжнародному аеропорту в терміналах 1 і 2 пункти по поверненню ПДВ знаходяться відразу після паспортного контролю.
Для зацікавлених шопінгом в Відні і її околицях ми рекомендуємо щотижневий 5-ти денний шоппінг- тур Аутлет Парндорф + Відень з перельотом а / к Австрійські Авіалінії по середах.
Інші регулярні шопінг-тури, пропоновані туроператором Медела: - Штутгарт - шопінг і екскурсії, 5 днів, готель 3 * з відвідуванням аутлета в Метцінгене;
- Франкфурт - шопінг і екскурсії, 4 дня, готель 3 * з відвідуванням аутлет-села Вертхаймвіладж;
- Дамський каприз, 8 днів, 3 * - змішаний екскурсійно - шоппінговий тур з відвідуванням Мюнхена, аутлета в Метцінгене, Баден-Бадена.

Новости