Шпаргалка для випускника: як вибрати костюм

  1. Що купити
  2. Сорочка під костюм
  3. Як уникнути ложки дьогтю в бочці меду
  4. Секрети успішного випускного костюма
  5. Важлива інформація

Не тільки дівчата стурбовані пошуком сукні на випускний бал - хлопці теж хочуть в цей знаменний день виглядати гідно. тепер вибрати випускний костюм юним модникам буде набагато простіше, адже сучасні fashion-віяння допускають найширшу трактування цього поняття. Не тільки дівчата стурбовані пошуком сукні на випускний бал - хлопці теж хочуть в цей знаменний день виглядати гідно

У цей знаменний день всі хочуть виглядати якнайкраще

Провідними дизайнерами схвалений величезний спектр фасонів, тканин і квітів. Все, що знадобиться винуватцям торжества - всього лише прислухатися до власних вподобань.

Що купити

Якщо в минулих сезонах лідирував однобортний костюм-двійка, то зараз фаворитом став костюм трійка з жилетом світлого кольору і незвичайною фактурою.

Якщо в минулих сезонах лідирував однобортний костюм-двійка, то зараз фаворитом став костюм трійка з жилетом світлого кольору і незвичайною фактурою

Піджак з кольоровою підкладкою стане родзинкою стильного образу

Багатьом класичний костюм на випускний може здатися нудним пережитком минулого. Однак тут дизайнери вирішили нас здивувати черговий раз і створили колекції строгих піджачних пар спеціально для юнаків - з вузьким коміром і лацканами, укороченими брюками і приталеним піджаком на яскравою підкладці контрастного кольору. Поєднання темно-синьою, сірої, бежевій вовни і червоного, бузкового, малахітового, апельсинового шовку виглядає дуже свіжо і круто.

В бузковому кольорі ви не залишитеся без уваги

Ще один варіант не виглядати сумно на випускному балу - порвати шаблони і купити костюм томатного, лимонного, смарагдового, лілового, коралового відтінку, кольору індиго чи електрик, в клітинку, в ялинку, в монохромну смужку, з флористичними, етнічними або геометричними мотивами.

Кольорові костюми - хіт сезону

Фрак або смокінг на випускному - явище досить рідкісне, однак цілком реальне. Особливо якщо замість звичайного випускного балу планується тематична вечірка в стилі Great Gatsby. Розкішні аристократичні наряди будуть прекрасно виглядати на пам'ятних фото - такі не соромно і самому переглянути, і внукам-правнукам показати.

Спробуйте себе в стилі Гетсбі на випускному балу

У цих образах прекрасно все - і білі сорочки з манишками і жорстким комірцем-стійкою, і атласні переливи краватки-метелики, і стильні запонки на манжетах, і куточок благородного льняного хустки, нишком виглядає з нагрудної кишені.

Сорочка під костюм

До офіційних костюмах потрібно підібрати офіційну сорочку. Зазвичай це однотонні сорочки переважно світлої гами - білі, кремові, молочні, вершкові, ванільні, перлинні.

Зазвичай це однотонні сорочки переважно світлої гами - білі, кремові, молочні, вершкові, ванільні, перлинні

Для офіційного образу вибирайте світлі однотонні сорочки

Для екстравагантного способу підійдуть сорочки яскравішою, сорочки з малюнком, базовий відтінок якого буде перегукуватися з тоном шкарпеток, шийного або нагрудної хустки, бутоньєрки або підтяжок.

Вечірка в неформальному стилі вимагає більше життєлюбства

Як уникнути ложки дьогтю в бочці меду

Щоб не допустити прикру помилку, здатної зіпсувати настрій в урочистій обстановці, при виборі будь-якого костюма звертайте увагу на наступні деталі: достатню, а не надмірну довжину піджака, брюк і рукавів, добре прилеглий комір, бездоганну посадку по фігурі і підігнані лінію плечей.

Щоб не допустити прикру помилку, здатної зіпсувати настрій в урочистій обстановці, при виборі будь-якого костюма звертайте увагу на наступні деталі: достатню, а не надмірну довжину піджака, брюк і рукавів, добре прилеглий комір, бездоганну посадку по фігурі і підігнані лінію плечей

Дотримуйтесь розмірну сітку, купуючи костюм

Комір піджака повинен щільно прилягати до тіла по всьому колу. Сорочка з-під нього визирає на 1-1,5 сантиметра, не більше і не менше. Ідеальною довжиною класичного англійського піджака вважається та, при якій закриті сідниці. Однак навряд чи ви знайдете модну італійську модель подібного крою - тут користується популярністю легка укороченность як піджака, так і рукавів. Те ж саме і з брюками: італійські будуть більш облягаючими і менш довгими.

Костюм трійка - фаворит сезону

Завужені і укорочені брюки, короткий приталений піджак - підходящий варіант для молодих людей, які запросто Скомбінуй цей цибулю з модними кросівками та шкарпетками яскравих тонів.

Для веселих вечірок потрібні веселі аксесуари

Дуже важливе завдання - не спотворити наявні хороші природні дані фігури помилковим розміром. Тому вибирайте костюм, який буде сидіти як влитий. Інша справа, якщо потрібно трохи візуально підкоригувати зростання, худобу / повноту, звузити талію або розширити лінію плечей. В цьому випадку краще звернутися за допомогою до професійних консультантів магазину чоловічого одягу, які підкажуть, який крій оптимально підкреслить ваші виграшні сторони і приховає недоліки статури.

Нижній гудзик піджака завжди розстебнута

Намагайтеся купувати тільки добротні речі, які зможуть прослужити вам не один рік. Напередодні масових випускних багато магазинів влаштовують акції і знижки, а це відмінна можливість придбати недорогі і якісні чоловічі сорочки , Костюми та аксесуари для такої урочистої події, та й не тільки для нього.

Щоб костюм ожив, його потрібно вміти носити

Секрети успішного випускного костюма

Недостатньо купити відмінний костюм, його потрібно вміти носити. Пряма постава, розгорнуті плечі, невимушеність у рухах зроблять ваш образ вишукано-елегантним, акцентують увагу на прекрасне почуття стилю і відмінному смаку.

Пряма постава, розгорнуті плечі, невимушеність у рухах зроблять ваш образ вишукано-елегантним, акцентують увагу на прекрасне почуття стилю і відмінному смаку

Бездоганний образ можна створити тільки за допомогою високоякісних речей

Завжди залишайте нижній ґудзик піджака або жилета розстебнутій. Зав'язуй краватку так, щоб його кінець досягав пряжки ременя. Не одягнеш сорочку з коротким рукавом, навіть якщо синоптики обіцяють дуже жаркий день - замість цього краще зняти піджак і підвернути довгий рукав до ліктя. Не рекомендується носити підтяжки одночасно з брючним ременем.

І - посміхайтеся, панове, посміхайтеся! © Щира посмішка, відкритий погляд прикрасять вас краще будь-якого, самого дорогого костюма.

© Щира посмішка, відкритий погляд прикрасять вас краще будь-якого, самого дорогого костюма

Нехай посмішка стане вашою візитною карткою в цей вечір

Важлива інформація

Якби все сліпо слідували рекомендаціям стилістів, мода завмерла б на одному місці, і ми б ніколи не побачили нічого нового. Не бійтеся експериментувати, нехай навіть комусь ваші зусилля здадуться смішними і безглуздими - головне, демонструвати їх, як новий тренд сезону, з упевненістю і легкої недбалістю.

Не бійтеся експериментувати, нехай навіть комусь ваші зусилля здадуться смішними і безглуздими - головне, демонструвати їх, як новий тренд сезону, з упевненістю і легкої недбалістю

Не бійтеся експериментів - можливо, це ваш шлях до слави

Придумуйте нові фішки, винаходьте свій власний стиль, намагайтеся створити незвичайні комбінації предметів гардероба та аксесуарів, кольорів і фактур, щоб зробити свій образ яскравим, індивідуальним, чарівним і незабутнім. Хтозна, можливо, через деякий час у вас знайдуться шанувальники і послідовники, і ви станете в один ряд з тими, кого називають законодавцем мод.

***

Шоу-рум «Твій костюм» пропонує своїм клієнтам широкий вибір вечірніх і повсякденних костюмів, чоловічих курток , Пальто і бушлатів від вітчизняних виробників. Доступна ціна стане приємним бонусом до відмінної якості і стильному дизайну.

Новости