Спеціальна література> Економіка і право

Знижки від 20% до 70% на більшу частину книг, що є в наявності
Шукайте акції книги в розділі " Розпродаж " Альєнде Сем2019 р Азбука-классика
Бути піратом.Як кинути світу виклик і перемогти.( Азбука Бізнес)

304 стр. Тверда обкладинка

Не вірте, що піратське суспільство складалося суцільно з негідників, які отримували задоволення від грабежів, тортур і вбивств. В Золотий вік піратства зійшли зірки, які горіли безстрашної непокорою і чіткої прихильністю ідеям справедливості та рівності. Експерт в галузі соціального підприємництва, незалежний консультант зі стратегічного менеджменту Facebook, Google, BBC, Johnson & Johnson, Unilever, PlayStation, Red Bull, Dyson та інших великих світових брендів, Сем Конніфф Альєнде розкриває справжню історію піратства, описуючи прийоми і методи Генрі Евері, Бартолом'ю Робертса, Енн Бонні, Мері Рід, Генрі Моргана, Сема Белламі, Едварда Тіча на прізвисько Чорна Борода і інших флібустьєрів. Схожі методи взяли на озброєння сучасні пірати - від Ілона Маска, Стіва Джобса і творців технології блокчейна до Бенксі і виконавців репу і хіп-хопу. Вони домоглися неймовірного успіху, не побоявшись кинути виклик світу.
«" Піратство "розкриє краще, що є в тобі, але тільки ти знаєш, в чому саме полягає це краще». (Сем Конніфф Альєнде)
«Бути піратом» - книга Сема Конніфф Альєнде, відомого соціального підприємця, засновника і колишнього генерального директора маркетингового агентства Livity і десятка стартапів. Альєнде нагороджений премією Ernst & Young як кращий соціальний підприємець року. (Докладніше)
відгуки []
Не вірте, що піратське суспільство складалося суцільно з негідників, які отримували задоволення від грабежів, тортур і вбивств Персіваль Бронвен і Френсіс 2019 р Азбука-классика
Заново винаходячи колесо: молоко, мікроби і битва за справжній сир ( Азбука Бізнес )

368 стр. Тверда обкладинка

Що сталося з сиром за останні сто років? Промислове виробництво змінило практично кожен аспект його виготовлення - від порід корів, що дають молоко, до штамів мікробів, це молоко квасять. Бронвен і Френсіс Персіваль досліджують, що ж було втрачено, коли фермерські сири з сирого непастеризованого молока здалися під невблаганним натиском індустріалізації та уніфікації. Вони знаходять чимало приводів для оптимізму: по всьому світу - не тільки у Франції, але і в США, Великобританії, Австралії, - молоде покоління фермерів відроджує забуте мистецтво, вивчає техніки прадідів і робить новий - добре забутий старий - крафтового сир.
Книга подружжя Персіваль - це приголомшливе подорож у світ сиру: авторам вдалося намалювати величезну панораму цього світу і його історії за кілька століть, доступною мовою пояснити непрості питання - тонкощі молочного тваринництва, мікробіології заквасок і ферментів, законодавчого регулювання сирної галузі. Незважаючи на серйозну наукову базу, книга читається як захоплюючий роман і напевно буде цікава не тільки любителям сиру, фермерам, сироварів і рестораторам, але і всім, кого хвилює здорова натуральна їжа - хоч сама по собі, хоч в культурному і антропологічному, хоч у виробничому і маркетинговому розрізі.
«Сир вміє наводити мости. Він буквально призначений для культурного обміну, і не випадково самі старовинні сири, на зразок пармезану і грюйера, - тверді, найкраще пристосовані для подорожей. Справжній сир провокатівен в своїй простоті: він створює зв'язок між фермерськими практиками і смаком », - Бронвен і Френсіс Персіваль (Докладніше)
відгуки []
Що сталося з сиром за останні сто років Сміт Адам 2019 р Азбука-классика
Дослідження про природу і причини багатства народів. Книги 1-3. ( Азбука-классика )

544 стор. М'яка обкладинка

«Дослідження про природу і причини багатства народів» - праця, що приніс всесвітню популярність шотландському вченому Адаму Сміту (1723-1790) і заклав основи класичної політекономії.
На рубежі XVIII-XIX століть ця робота викликала величезний інтерес до нової економічної науки, що вивчає як роль держави, так і механізми вільного ринку, задіяні в саморегулювання суспільства і визначають його матеріальне благополуччя.
В дане видання увійшли перші три книги з шести складових повний текст дослідження.
Адам Сміт (англ. Adam Smith; хрещений і народився десь 5 (16) Червень 1723, Керколді, Шотландія, Королівство Великобританія - 17 липень 1790, Едінбург, Шотландія, Королівство Великобританія) - шотландський економіст і філософ-етик; один з основоположників економічної теорії як науки.


відгуки [] відгуки []     Ширяєв Володимир   2019 р УРСС    Моделі фінансових ринків: Оптимальні портфелі, управління фінансами і ризиками   (   Позасерійні   ) Ширяєв Володимир 2019 р УРСС
Моделі фінансових ринків: Оптимальні портфелі, управління фінансами і ризиками ( Позасерійні )

216 стр. Тверда обкладинка

У навчальному посібнику розглянуто теорія ефективних портфелів цінних паперів, заснована на роботах Марковіца, Тобіна і Шарпа. Викладаються методи зменшення ризику, проводиться дослідження структури ефективного фронту. Описано пріменененіе моделей вартості опціонів в управлінні фінансами фірми. Розглянуто питання злиття і поділу фірм, ліквідації проекту. Розглядаються математичні задачі управління ризиком платіжних зобов'язань, портфельного інвестування.
Посібник призначений для студентів спеціальностей "Математичні методи в економіці", "Прикладна математика та інформатика", "Прикладна математика", економічних і фінансових спеціальностей вузів. Буде також корисно і широкому колу фахівців фінансових інститутів, які застосовують фінансові обчислення в своїй роботі.
Посібник написаний в рамках інноваційного освітнього проекту з Національним фондом підготовки кадрів "Зближення системи і рівня підготовки економістів ЮУрГУ з провідними університетами світу", що проводиться в рамках Інноваційного проекту розвитку освіти, що фінансується за рахунок коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку.
Зміст (Докладніше)
відгуки []
У навчальному посібнику розглянуто теорія ефективних портфелів цінних паперів, заснована на роботах Марковіца, Тобіна і Шарпа Кінцль Роберт 2019 р Азбука-классика
СтрімПанкі: YouTube і бунтарі, що змінили медіаіндустрію ( Азбука Бізнес )

288 стр. Тверда обкладинка

З моменту своєї появи YouTube приносить в індустрію медіа та розваг такі глибокі зміни, які можна порівняти хіба що зі змінами, пов'язаними з винаходом кіно, радіо і телебачення. Інсайдери зі сфери розваг і технологій, директор з розвитку бізнесу YouTube Роберт Кінцль і провідний автор Google МААН Пейван, розповідають про зліт YouTube, про творчих особистостей, яким вдалося стати зірками завдяки цій Тб, і про революцію в світі засобів масової інформації, яка твориться прямо зараз завдяки розвитку потокового відео. (Докладніше)
відгуки []
З моменту своєї появи YouTube приносить в індустрію медіа та розваг такі глибокі зміни, які можна порівняти хіба що зі змінами, пов'язаними з винаходом кіно, радіо і телебачення Хармон Колін 2019 р Азбука-классика
Що я знаю про роботу кав'ярні ( Азбука Бізнес )

224 стр. Тверда обкладинка

«У каві є щось таке, що притягує людей», - вважає один з кращих бариста Ірландії Колін Хармон, власник мережі кав'ярень 3fe, або Third Floor Espresso, що починалася з пересувних стійок в фойє нічного клубу і виросла до всесвітньо відомого бренду. Якщо ви плануєте працювати з кавою, книга Хармона присвятить вас в ритми і нюанси цього захоплюючого процесу. Ви дізнаєтеся, з чого почати, як управляти витратами, як підвищити рентабельність, як організувати маркетинг, як передбачити найменші побажання клієнтів. «Кавовий бізнес - це яскрава, динамічна і багатогранна сфера, у якій можуть повчитися багато галузей, і в її основі лежить одна проста річ - гостинність. Я вирішив написати про моє суб'єктивне сприйняття, про мій досвід і про критерії, які я застосовую в своїй роботі поряд з більш об'єктивними стандартами, прийнятними для більшості з нас. Я вважаю, що мені пощастило домогтися багато чого, і ніколи не брав свій успіх як належне. Кожен день я вчуся чомусь новому, тому вважаю за краще говорити не про те, як повинні виконувати свою роботу ви, а про те, що вмію робити я сам. І якщо мої поради принесуть користь, я буду щасливий, що поділився досвідом ». (Колін Хармон) (Докладніше)
відгуки []
«У каві є щось таке, що притягує людей», - вважає один з кращих бариста Ірландії Колін Хармон, власник мережі кав'ярень 3fe, або Third Floor Espresso, що починалася з пересувних стійок в фойє нічного клубу і виросла до всесвітньо відомого бренду Стоун Бред 2019 р Азбука-классика
The Everething Store. Джефф Безос і ера Amazon. ( Азбука Бізнес )

448 стр. Тверда обкладинка

Ця книга - історія успіху і розслідування одночасно. Розповідь про те, як, переживши крах міхура доткомів, Amazon зумів обійти конкурентів і почати свою безпрецедентну експансію по країнам і галузям. Розслідування того, як влаштована одна з найбільш незвичайних на сьогоднішній день компаній планети, якій належать не тільки найвідоміший інтернет-магазин, але і фірми робототехніки, хмарних технологій, космічні проекти та ЗМІ.
Джефф Безос - видатний бізнесмен, блискучий аналітичний розум і жорсткий організатор. Перед вами перша і дуже докладна біографія цього невтомного лідера і генератора ідей, що не визнає в бізнесі кордонів, традицій і стереотипів.
Ви дізнаєтеся, чим живе Amazon сьогодні і які його плани на найближчий, ХХI століття, адже «магазин всього» - далеко не остаточна іпостась компанії Безоса. Якою вона буде через кілька років, передбачити неможливо: ця історія пишеться в наші дні.
«Джефф є одним з найбільш значних, цілеспрямованих і наполегливих новаторів нашого часу. Як і Стів Джобс, він перетворює і винаходить цілі напрямки бізнесу », - Уолтер Айзексон, автор біографії Стіва Джобса
«Стоун розповідає історію Amazon з глибоким знанням справи і пристрастю, а ще - з точністю бізнес-звіту ... Він яскравими фарбами малює портрет вимогливого пана Безоса», - New York Times (Докладніше)
відгуки []
Ця книга - історія успіху і розслідування одночасно Ван Вен Патрік 2018 р Азбука-классика
Help! Мій бос - мавпа! Соціальна поведінка на роботі з точки зору біології. ( Азбука Бізнес )

176 стр. Тверда обкладинка

«Ваш бос - насправді просто мавпа в костюмі», - стверджує голландський біолог і коуч Патрік ван Вен, чий солідний досвід спостережень за приматами в зоопарку і спілкування з колегами в численних компаніях ліг в основу книги, яка стала справжнім бестселером в Європі і витримала вже 17 перевидань. Останнім, оновлене, видання включені унікальні фотографії тварин, зроблені автором і його помічниками, - приголомшливий калейдоскоп емоцій, на які здатні наші найближчі родичі мавпи, яскрава ілюстрація «всього людиноподібного». Чи не побоявшись порівняти себе з мавпами, ви почнете краще розуміти дії своїх колег і керівників і набагато ефективніше будувати взаємини на робочому місці.


відгуки [] відгуки []     Уоткінсон Метт   2018 р Азбука-классика    Сітка: Інструмент для прийняття рішень   (   Азбука Бізнес   ) Уоткінсон Метт 2018 р Азбука-классика
Сітка: Інструмент для прийняття рішень ( Азбука Бізнес )

416 стр. Тверда обкладинка

Новаторська книга Метта Уоткінсона, лауреата премії за кращу книгу з менеджменту 2014 року, представляє струнку і просту систему прийняття безпомилкових рішень в бізнесі. Автор розглядає підприємство або компанію як цілісний організм, в якому всі елементи тісно взаємопов'язані, так що будь-які зміни в одному з них неминуче спричинять за собою серйозні наслідки для всієї системи. Йому вдалося розробити просту для використання, але дуже ефективну аналітичну модель - сітку, що дозволяє вірно оцінити картину в цілому, поглянути на ситуацію в динаміці, спрогнозувати результати змін, організувати як командну, так і індивідуальну роботу.
«Сітка, про яку я розповім, - це інструмент для прийняття більш продуманих і обґрунтованих рішень. З її допомогою можна виявляти проблеми і знаходити перспективні області в уже існуючому бізнесі, а також обкатувати нові ідеї. Я писав її для того, щоб життя кожного мого читача стала простіше і краще. Від цього виграють усі ».
(Метт Уоткінсон)


відгуки [] відгуки []     Жароссон Брюно   2018 р Азбука-классика    Від Сунь-Цзи до Стіва Джобса: Мистецтво стратегії   (   Азбука Бізнес   ) Жароссон Брюно 2018 р Азбука-классика
Від Сунь-Цзи до Стіва Джобса: Мистецтво стратегії ( Азбука Бізнес )

320 стр. Тверда обкладинка

Стратегія - ключовий фактор, що впливає на прийняття важливих рішень. Поняття стратегії, спочатку з'явилося як військовий термін, в подальшому поширилася на інші сфери життя, включаючи політику, економіку і бізнес. Брюно Жароссон, визнаний авторитет в питаннях стратегічного планування, один з директорів консалтингової фірми DMJ Consultants, серед клієнтів якої Auchan, Leroy Merlin, L'Occitane, L'Oréal, Haribo, представляє на сторінках цієї книги захопливі епізоди історії стратегії за 2500 років - від Сунь-цзи, Макіавеллі, Талейрана і Клаузевіца до Ліддела Гарту, генерала де Голля, Генрі Кіссінджера і Стіва Джобса.
Всі ці геніальні стратеги домагалися своїх цілей, перемагаючи супротивника в битві і дипломатичній грі або залишаючи далеко позаду конкурентів на світовому ринку.


відгуки [] відгуки []     Томпсон Дерек   2018 р Азбука-классика    Хітмейкери Томпсон Дерек 2018 р Азбука-классика
Хітмейкери. Наука популярності в епоху розваг. ( Азбука Бізнес )

400 стр. Тверда обкладинка

Чому одні ідеї стають популярними, а інші залишаються нікому не відомими?
Від зародження імпресіонізму і до майбутнього Facebook, від скромних дизайнерів, які торгують на Etsy, і до походження «Зоряних воєн» - звертаючись до всіх цих та інших тем, старший редактор The Atlantic Дерек Томпсон детально досліджує приховані механізми розвитку культури і розкриває секрети створення мегауспешних проектів .
«Ця книга - про хіти, тих нечисленних продуктах і ідеях, які домагаються винятковою популярності і комерційного успіху в популярній культурі і медіа. Головний її теза полягає в тому, що, навіть незважаючи на величезну кількість пісень, телешоу, блокбастерів, інтернет-мемів і мобільних додатків, що з'являються, як іноді здається, невідомо звідки, на цей культурний хаос діють кілька чинників: психологія людей, які люблять то , що їм подобається; соціальні мережі, через які поширюються ідеї; і економіка ринків культурних продуктів. Є спосіб, що дозволяє людям проектувати хіти, і, що не менш важливо, спосіб, що дозволяє іншим людям дізнаватися, коли популярність створюється штучно ». (Дерек Томпсон).


відгуки [] відгуки []     Уест Джеффрі   2018 р Азбука-классика    Масштаб Уест Джеффрі 2018 р Азбука-классика
Масштаб. Універсальні закони зростання, інновацій, стійкості і темпів життя організмів, міст, економічних систем і компаній ( Азбука Бізнес )

512 стр. Тверда обкладинка

Життєвими циклами всього на світі - від рослин і тварин до міст, в яких ми живемо, - керують універсальні приховані закони. Про ці закони - закони масштабування - розповідає один з найавторитетніших вчених нашого часу, чиї дослідження зробили переворот в науці.
«Ця книга - про об'єднану і об'єднує системі концепцій, яка дозволила б підступитися до деяких з найбільших завдань і питань, над якими ми б'ємося сьогодні, від стрімкої урбанізації, зростання населення і глобальної стійкості до розуміння природи раку, обміну речовин і причин старіння і смерті . Про чудовому схожості між принципами дії міст, компаній і наших власних тіл і про те, чому всі вони представляють собою варіації однієї загальної теми, а їх організація, структура і динаміка з вражаючою систематичністю проявляють подібні риси. Загальним для всіх них є те, що всі вони, будь то молекули, клітини або люди, - надзвичайно складні системи, що складаються з величезного числа індивідуальних компонентів, взаємопов'язаних, взаємодіючих і розвиваються з використанням мережевих структур, що існують на декількох різних просторових і часових масштабах ... »Джеффрі Уест.


відгуки [] відгуки []     Ештон Роберт   2018 р Азбука-классика    SALES Ештон Роберт 2018 р Азбука-классика
SALES! Як продати себе і свої ідеї. Продажі для непродавцов. ( Азбука Бізнес )

288 стр. Тверда обкладинка

Продажі - основа успіху в роботі та особистому житті, тому вкрай важливо освоїти принципи, що лежать в основі будь-якої угоди. Всі продажі - будь то реалізація товарів, послуг, просування своєї точки зору - засновані на взаємодії між людьми, а тому необхідно знати, як впливати на процес прийняття рішень оточуючими, вміти ефективно спілкуватися і майстерно підносити інформацію. Саме тому в книзі зроблений особливий акцент на комунікаціях і подачі особистого бренду. Крім того, в ній описані різноманітні способи розширення мережі контактів, пошуку і залучення клієнтів, проведення переговорів, збільшення обсягу продажів і укладення угод. Ви дізнаєтеся більше про вміння відповідати побажанням роботодавця, про методи управління кар'єрою і про роботу в команді.
Книга адресована всім, хто хоче просунутися по кар'єрних сходах, отримати підтримку своїх ідей і домогтися успіху в спілкуванні з клієнтами.


Відгуки [] Відгуки []     Хопкінс Том   2017 р Азбука-классика     Коли покупець каже «ні» Хопкінс Том 2017 р Азбука-классика
Коли покупець каже «ні». «Коло Переконаний» та інші стратегії для зростання продажів. ( Азбука Бізнес )

320 стр. Тверда обкладинка

Продажі - це гра, спорт, де гравці тренуються, викладаються по повній і приносять додому трофей у вигляді укладеної угоди. Як і в будь-якій грі, тут є свої правила, які важливо знати. Дуже часто покупець спочатку відмовляється від зробленого йому пропозиції, і в даному випадку успіх угоди залежить від обраної продавцем переговорної тактики і методів переконання.
Освоївши прийоми, описані в цій книзі, ви не будете збентежені, отримавши від покупця відмову, тому що будете точно знати, що означає кожне його «ні» і що вам потрібно робити далі.
Ви дізнаєтеся:
- які нюанси важливі в презентації продуктів і послуг;
- як користуватися «компасом продажів», щоб в самих різних ситуаціях вибирати правильний шлях до укладення угоди;
- як зберігати контроль над ситуацією;
- як при необхідності швидко вийти з гри з вигодою для себе.
Ця книга - про стратегію продажів. Читайте її з ручкою в руках, застосовуйте описані в ній методи на практиці, і ви напевно зможете перемагати в продажах частіше, ніж сьогодні, отримуючи величезне задоволення від своєї роботи.


відгуки [] відгуки []     Нехай Світлана   2016 р Ексмо    Грошовий потік в кишені Нехай Світлана 2016 р Ексмо
Грошовий потік в кишені. Як зберігати і примножувати свої гроші. ( Бізнес. Кращий світовий досвід. )

192 стор. М'яка обкладинка

Хочете вечеряти в кращих ресторанах? Відправитися подорож, про який завжди мріяли? Купити машину мрії? Віллу у моря?
Правила управління грошима від творця "Школи фінансової грамотності" - Світлани Нехай - приведуть вас до виконання заповітних бажань. Неважливо, який обсяг фінансів на вашому рахунку або в кишені - все заможні люди дотримуються принципів, викладених в цій книзі.
Дотримуючись їх, ви навчитеся керувати грошовими потоками і день за днем ​​будете наближатися до життя, яку веде всього 1% населення в світі.
"Бережи-копальні-інвестуй-витрачай-заробляй" - це реп книги. І це її чек-лист.
Причому не єдиний тлумачний чек-лист, який читач в ній знайде. "(Валентин Вітковський, Консультаційний керуючий АТ" ФІНАМ ").


відгуки [] відгуки []     Ширяєв Володимир   2016 р УРСС    Фінансові ринки: Стохастичні моделі, опціони, форварди, ф'ючерси   (   Позасерійні   ) Ширяєв Володимир 2016 р УРСС
Фінансові ринки: Стохастичні моделі, опціони, форварди, ф'ючерси ( Позасерійні )

224 стор. М'яка обкладинка

У цьому посібнику викладено основні методи і результати теорії фінансових розрахунків для дискретного ринку похідних фінансових інструментів. Дається уявлення основної техніки стохастичного аналізу.
Особливу увагу приділено опціону на покупку цінних паперів. Вводяться основні характеристики вартості опціонів, розглядаються прості стратегії, пов'язані з формуванням портфеля опціонів, описуються арбітражні операції, які відіграють важливу роль при оцінці похідних фінансових інструментів і аналізі різних стратегій. Розглядається тимчасова структура форвардних і ф'ючерсних цін. Наведені приклади, питання і завдання для кращого засвоєння матеріалу.
Посібник призначений для студентів спеціальностей "Прикладна математика", "Математичні методи в економіці", "Прикладна математика та інформатика" та інших економічних і фінансових спеціальностей вузів, магістрів, аспірантів, викладачів. Буде також корисно широкому колу фахівців в області фінансів і аналітиків.
Зміст (Докладніше)
відгуки []
У цьому посібнику викладено основні методи і результати теорії фінансових розрахунків для дискретного ринку похідних фінансових інструментів Орлов Юрій 2016 р УРСС
Нестаціонарні часові ряди: Методи прогнозування з прикладами аналізу фінансових і сировинних ринків ( Синергетика: від минулого до майбутнього )

384 стр. Тверда обкладинка

У цій книзі описуються методи аналізу та прогнозування часових рядів, які зустрічаються в практичній діяльності. Представлені як традиційні методи, розроблені для стаціонарних часових рядів, так і нові підходи, які пропонується використовувати для аналізу нестаціонарних випадкових процесів, якщо застосування до останніх стандартних адаптивних процедур не забезпечує потрібної точності прогнозування. Основна мета книги --- запропонувати практикуючим аналітикам інструмент дослідження часових рядів, що спирається на деякі емпіричні статистики і має певні теоретичні обґрунтування. В основі розвивається підходу лежить поняття вибіркової функції розподілу, змінного з часом.
Книга умовно розділена на дві частини: теоретичну, в якій викладаються необхідні відомості з теорії стаціонарних і нестаціонарних випадкових процесів і математичної статистики, і практичну, де наводяться приклади застосування розвиненою теорії для аналізу і прогнозування часових рядів, що зустрічаються в різних областях діяльності.
Зміст (Докладніше)
відгуки []
У цій книзі описуються методи аналізу та прогнозування часових рядів, які зустрічаються в практичній діяльності Сухарєв Олег 2016 р УРСС
Теорія структурної динаміки економіки ( Позасерійні )

200 стр. Тверда обкладинка

У цій монографії розвиваються, поглиблюються і узагальнюються попередні розробки автора, розглядаються проблеми теорії структурної динаміки економіки, зокрема формулюються основні положення цієї теорії, що пояснюють зв'язку елементів системи і їх динаміку. Автор розкриває структурний аналіз, показуючи його можливості у вивченні проблем економічного зростання і структурних змін. Дається аналіз впливу структури інвестицій і технологій на зростання економіки. Показано застосування структурних залежностей в дослідженні вкладу національних проектів в зростання економіки Росії.
Книга адресована магістрам, аспірантам, докторантам, усім тим, хто займається проведенням досліджень в області економічної науки і аналітичної, експертної роботою, особливо особам, відповідальним за розробку стратегії країни - формування макроекономічної, структурної та науково-технологічної політики.
ABSTRACT:
In the monograph author's developments are developed further, deepened and generalized. The problems of the theory of economy structural dynamics are considered, in particular, the main provisions of the theory are formulated that explain the connections of system elements and its dynamics. The author reveals the structural analysis, showing its capabilities in studying the problems of economic
growth and structural changes. There is given analysis of the impact of the investments and technologies structure on economic growth. Also there is shown the use of structural dependencies in the study of the contribution of national projects to the Russian economy growth.
The book is addressed to masters, graduate students, doctoral students, all those involved in research in the field of economic science and analytical, expert work, especially to those responsible for developing the country`s strategy - the formation of macroeconomic, technological, structural and scientific policies.
Зміст (Докладніше)
відгуки []
У цій монографії розвиваються, поглиблюються і узагальнюються попередні розробки автора, розглядаються проблеми теорії структурної динаміки економіки, зокрема формулюються основні положення цієї теорії, що пояснюють зв'язку елементів системи і їх динаміку Оробінскій В'ячеслав 2016 р Ексмо
Хороший юрист, поганий юрист. З чого почати шлях від новачка до профі. ( Позасерійні )

320 стр. Тверда обкладинка

Головна книга для початківця юриста. Вона допоможе вам зрозуміти, як і навіщо освоювати право - і яке. Саме освоювати і застосовувати, самому ставити питання і знаходити відповіді, робити незрозуміле - зрозумілим. А не бездумно зубрити. Ви навчитеся ставити і досягати мети, брати відповідальність на себе, грамотно керувати часом, знанням і іншими важливими ресурсами. Ви дізнаєтеся, як помилку обернути в перевага, розширити кругозір - загальний і професійний - і створити собі горизонт планування на кілька років вперед. Там, далеко, гора "Я став хорошим юристом". А за нею інша, трохи вищий, - "Я став забезпеченим юристом". Чи готові до сходження? Нічого, по шляху навчимося! Вперед!


відгуки []

2.5796449184418

Відправитися подорож, про який завжди мріяли?
Купити машину мрії?
Віллу у моря?
Чи готові до сходження?

Новости