Спідниця-американка: з чим носити і як зшити

  1. Спідниця-американка: історія виникнення
  2. Кому йде спідниця-американка
  3. Модні кольори і принти спідниці-американки
  4. Довжина і матеріал спідниці-американки 2018
  5. З чим носити спідницю-американку
  6. Спідниця-американка для повсякденного стилю
  7. Вечірній образ із спідницею-американка
  8. Спідниця-американка в субкультурі
  9. Взуття та аксесуари до спідниці-американці
  10. Викрійки спідниці-американки з фото
  11. Де купити спідницю-пачку?

Кожна дівчина хоча б раз в житті мріяла відчути себе жіночною, романтичною і витонченої принцесою. Головною асоціацією з настільки привабливим чином виступає пишний наряд, який дуже незручний в сучасному світі. Найоб'єктивнішим і реальним варіантом стає спідниця-американка (англ. Pettiskirt - пишна нижня спідниця).

Дана модель відрізняється численними рюшами і воланами, які здатні наділити кожну представницю прекрасної статі легкістю, витонченістю і грацією. Крій спідниці складається з поєднання спідниці-сонце і спідниці-пачки.

Така деталь гардеробу має широкий пояс, який покликаний підкреслити і виділити лінію талії. Іноді його замінюють корсажной стрічкою.

Величезна кількість провідних модельєрів приділяють особливу увагу цьому покрою. Завдяки своїм зовнішнім виглядом, спідниця дозволяє відтворити як кокетливі ніжні образи, так і розкішні вишукані силуети аристократичних дам.

Спідниця-американка: історія виникнення

Спідниця-американка представляє собою пишну спідницю, за формою нагадує спідницю-сонце, а по крою спідницю-пачку. Спочатку вона з'явилася ще в 16 столітті в якості під'юбник, який був покликаний надати звичайної спідниці необхідний обсяг і пишність. Використання пишного нижніх спідниць також сприяло зоровому звуженню лінії талії і разом з тим збільшення лінії стегон, що споконвіку асоціюється зі справжньою чуттєвої жіночою фігурою.

У 19, 20 столітті подібний тип під'юбник особливо був популярний в Америці, що можна простежити навіть по деяким фільмам - наприклад, в «Віднесених вітром» c Вів'єн Лі.

Ближче до кінця 20 століття такі спідниці як самостійний елемент одягу повернулися в модні колекції дизайнерів і стали з'являтися в гардеробах модниць. Така модель зараз буває виконана не тільки в монохромному варіанті, але часто в двокольорового гамі, одна з яких є основною, а інша, яка використовується виключно в воланами знизу, як би відтіняє основний колір.

Така модель зараз буває виконана не тільки в монохромному варіанті, але часто в двокольорового гамі, одна з яких є основною, а інша, яка використовується виключно в воланами знизу, як би відтіняє основний колір

Спідниці та сукні з пишним низом, використані у фільмі «Віднесені вітром», стали натхненням для створення довгих моделей спідниці-американка.

Спідниці та сукні з пишним низом, використані у фільмі «Віднесені вітром», стали натхненням для створення довгих моделей спідниці-американка

Довга пишна спідниця-американка білого кольору в поєднанні з топом або корсетом з атласу білого тону стала модним трендом минулого століття.

Довга пишна спідниця-американка білого кольору в поєднанні з топом або корсетом з атласу білого тону стала модним трендом минулого століття

Красуні початку і середини минулого століття вважали за краще носити пишні спідниці довжиною нижче колін, які стали прототипом сучасних спідниць-американок.

Красуні початку і середини минулого століття вважали за краще носити пишні спідниці довжиною нижче колін, які стали прототипом сучасних спідниць-американок

Актриси минулого століття часто з'являлися в шикарних вбраннях у вигляді пишних суконь або спідниць, які стали прототипом спідниць-американок 21 століття

Однак спідниця-американка зазвичай не є повсякденним одягом. Вона повернулася в моду виключно як елемент ошатною жіночого одягу, покликаної підкреслювати особливий характер заходу, яскравість і значимість події. Саме тому таку спідницю можна побачити на наречених, випускниці школи, учасниць яскравих фотосесій, а також маленьких дівчаток, яким фасон спідниці-американки додає ще більше ніжності, казковості, крихкості і запалу одночасно.

Кому йде спідниця-американка

Незважаючи на те, що спідниця-американка може бути практично будь-якої довжини, крім як занадто короткою або дуже довгою, підійде такий фасон найбільше дівчатам і молодим жінкам, у яких немає проблем з фігурою. Так, вона ідеально виглядатиме на струнких дівчатах з красивими ногами і відсутністю проблем із зайвою вагою. Сама модель орієнтована виключно на молодь, підкреслюючи її безтурботність, легкість, грайливість і навіть романтизм юності.

Сама модель орієнтована виключно на молодь, підкреслюючи її безтурботність, легкість, грайливість і навіть романтизм юності

Спідниця-американка чорного кольору

Спідниця-американка чорного кольору

Спідниця-американка червоного кольору

Спідниця-американка червоного кольору

Спідниця-американка червоного кольору з білими рюшами

Спідниця-американка червоного кольору з білими рюшами

Спідниця-американка світло-бузкового кольору з чорними рюшами

Якщо у вас є дочка, обов'язково приміряйте їй завзяту спідницю-американку - діти дуже мило виглядають в них, і вона стане прекрасним варіантом для урочистих випадків: ранку, шкільного свята або дружньої вечірки.

Молодим дівчатам підійде ця модель для клубного вечора, святкової вечірки, і навіть прогулянки ввечері. Одне незаперечно: дівчина в такий спідниці буде виділятися серед всіх інших, так як фасон не тільки незвичайний, але і вкрай ошатний і неординарний. У цьому спідниця-американка схожа з спідницею-пачкою , Яка здатна внести в образ яскравості, гламур і екстравагантність. Залежно від обраного кольору або поєднання кольорів, а також одягу, з якої буде поєднуватися ваша спідниця-американка, можна створити образ невинної дівчинки, милою лялечки або навіть аристократичним панянки.

Модні кольори і принти спідниці-американки

Найпопулярнішими квітами спідниці-американки вважаються класичні - білий і чорний. Також мають місце і яскраві кольори. В тренді спідниці голубого, оранжевого, оливкового, бірюзового, жовтого, рожевого і червоного кольорів.

В тренді спідниці голубого, оранжевого, оливкового, бірюзового, жовтого, рожевого і червоного кольорів

Ультрамодна спідниця-американка василькового відтінку довжиною до колін, декорована металевим паском, прекрасно поєднується з блузкою чорного кольору без рукавів, клатчем чорного тону і чорними босоніжками на плоскій підошві.

Ультрамодна спідниця-американка василькового відтінку довжиною до колін, декорована металевим паском, прекрасно поєднується з блузкою чорного кольору без рукавів, клатчем чорного тону і чорними босоніжками на плоскій підошві

Пишна спідниця-американка сіро-фіолетового відтінку, довжиною до колін відмінно виглядає зі шкіряною курткою чорного кольору і ботильйони чорного забарвлення на високих підборах.

Пишна спідниця-американка сіро-фіолетового відтінку, довжиною до колін відмінно виглядає зі шкіряною курткою чорного кольору і ботильйони чорного забарвлення на високих підборах

Стильна спідниця-американка кольору фуксії довжиною до колін ідеально виглядає в комплекті з блузкою чорного тону з рукавами три чверті, сумочкою-конверт бордово-бежевого забарвлення і туфлями сливового відтінку на невеликому каблуці.

Стильна спідниця-американка кольору фуксії довжиною до колін ідеально виглядає в комплекті з блузкою чорного тону з рукавами три чверті, сумочкою-конверт бордово-бежевого забарвлення і туфлями сливового відтінку на невеликому каблуці

Модель спідниці-американки смарагдового відтінку довжиною до колін для повних дівчат гармонійно поєднується з футболкою чорно-білого забарвлення, шкіряної чорної курткою і туфлями чорного тону на середньому каблуці.

В жаркому літньому сезоні основну позицію займає жовтий колір. Спідниці канарково-жовтого кольору відмінно впишуться в будь-який повсякденний образ, наділяючи його сонячною радістю.

Вельми стильно виглядають спідниці темно-синього кольору з декоративними деталями всіляких відтінків блакитного. Дані моделі виглядають трохи легковажно і, в той же час, неймовірно жіночно. Синій колір дуже затребуваний в модних показах. Дизайнери гармонійно використовують всі його відтінки: від хвилюючого морського до небесного аквамарина.

Дизайнери гармонійно використовують всі його відтінки: від хвилюючого морського до небесного аквамарина

Пишна спідниця-американка завдовжки трохи вище колін, чорного кольору ідеально виглядає в комплекті з кофтиною молочного відтінку і замшевими туфлями чорного забарвлення на високих підборах.

Пишна спідниця-американка завдовжки трохи вище колін, чорного кольору ідеально виглядає в комплекті з кофтиною молочного відтінку і замшевими туфлями чорного забарвлення на високих підборах

Довга спідниця-американка гірчичного відтінку з нової колекції весна-літо від модного будинку Dsquared2 в поєднанні з блузкою білого кольору з короткими рукавами і босоніжками рожевого кольору на високих підборах від Dsquared2.

Довга спідниця-американка гірчичного відтінку з нової колекції весна-літо від модного будинку Dsquared2 в поєднанні з блузкою білого кольору з короткими рукавами і босоніжками рожевого кольору на високих підборах від Dsquared2

Коротка модель спідниці-американки блакитного відтінку з колекції сезону весна-літо від Dsquared2 в поєднанні з коротким різнобарвним піджаком з рукавами до ліктя і високими літніми чобітьми чорного тону на підборах від Dsquared2.

Коротка модель спідниці-американки блакитного відтінку з колекції сезону весна-літо від Dsquared2 в поєднанні з коротким різнобарвним піджаком з рукавами до ліктя і високими літніми чобітьми чорного тону на підборах від Dsquared2

Стильна коротка спідниця-американка золотистого відтінку з колекції модного будинку Moschino в поєднанні з блузкою прямого силуету, жовтого кольору, з рукавами три чверті і босоніжками золотистої забарвлення на платформі від Moschino.

Серед розмаїття актуальних квітів знайшлося місце і ніжною пастелі. Популярні карамельна і персикова палітра, а також світлі відтінки сірого.

Провідним принтом даного сезону є всілякі квіткові орнаменти. Вони чудово вписуються в крій ніжною повітряної спідниці і добре підкреслять романтичний настрій своєї власниці. В тренді червоні кольори на тлі будь-якого відповідного відтінку.

В тренді червоні кольори на тлі будь-якого відповідного відтінку

Коротка модель спідниці-американки червоного забарвлення гармонійно виглядає з шкіряним топом чорного кольору, клатчем рожевого кольору і босоніжками синяво-чорного відтінку на високій платформі.

Коротка модель спідниці-американки червоного забарвлення гармонійно виглядає з шкіряним топом чорного кольору, клатчем рожевого кольору і босоніжками синяво-чорного відтінку на високій платформі

Спідниця-американка довжиною до колін, асфальтного відтінку доповнить повсякденний образ в поєднанні з кофтиною темно-синього забарвлення, рюкзаком сріблястого тону і ботильйони опівнічно-синього кольору на широкому каблуці.

Спідниця-американка довжиною до колін, асфальтного відтінку доповнить повсякденний образ в поєднанні з кофтиною темно-синього забарвлення, рюкзаком сріблястого тону і ботильйони опівнічно-синього кольору на широкому каблуці

Короткий варіант спідниці-американки чорного тону відмінно гармонує з блузкою молочного відтінку, клатчем бронзової забарвлення і класичними туфлями чорного кольору на високих підборах.

Короткий варіант спідниці-американки чорного тону відмінно гармонує з блузкою молочного відтінку, клатчем бронзової забарвлення і класичними туфлями чорного кольору на високих підборах

Оригінальна модель короткої спідниці-американки фіолетово-рожевого забарвлення створить модний образ в поєднанні з шкіряним чорним топом, дамською сумочкою чорного кольору і босоніжками чорного тону на високому стійкому каблуці.

Не покидає модних підмостків клітина. Дуже популярна її дрібна інтерпретація, яка стає можливою навіть у вечірніх варіантах спідниці. Також варто відзначити і такі популярні принти, як горох і смужка, відмінно поєднуються з кроєм спідниці-американки.

Довжина і матеріал спідниці-американки 2018

Довжина модною спідниці покрою американка може бути абсолютно різною: від дуже короткої до прикриває щиколотку. Коротка модель вельми примхлива, так як підходить не всім. Вона відмінно виглядає на струнких дівчатах з красивими ногами. Середня довжина і максі приховають деякі недоліки.

Слід пам'ятати, що спідниця-американка надає додатковий візуальний об'єм стегон. Тому повним дівчатам варто уважніше підбирати дані моделі.

Головною рисою спідниці є легкість і легкість, яка досягається завдяки вживаним матеріалом. Традиційним рішенням для даної частини гардероба вважаються органза або нейлоновий шифон. Але в сучасній моді дуже популярні спідниці-американки з фатину. Такі моделі надають образу надзвичайну театральність, межує з балетними пачками.

Такі моделі надають образу надзвичайну театральність, межує з балетними пачками

Коротка пишна спідниця-американка молочного відтінку відмінно впишеться в образ в поєднанні з сіркою блузкою, піджаком сірого кольору, дамською сумочкою гірчичною забарвлення і ботильйони темно-коричневого кольору на широкому каблуці.

Коротка пишна спідниця-американка молочного відтінку відмінно впишеться в образ в поєднанні з сіркою блузкою, піджаком сірого кольору, дамською сумочкою гірчичною забарвлення і ботильйони темно-коричневого кольору на широкому каблуці

Довга модель спідниці-американка чорного кольору стане гармонійним доповненням образу в поєднанні з блузкою білого тону без рукавів і дамською сумочкою чорно-білого забарвлення.

Довга модель спідниці-американка чорного кольору стане гармонійним доповненням образу в поєднанні з блузкою білого тону без рукавів і дамською сумочкою чорно-білого забарвлення

Напівпрозора коротка спідниця світло-блакитного відтінку ідеально поєднується з топом чорного кольору, шкіряною курткою чорного тону і ботильйони чорного забарвлення на широкому каблуці.

Напівпрозора коротка спідниця світло-блакитного відтінку ідеально поєднується з топом чорного кольору, шкіряною курткою чорного тону і ботильйони чорного забарвлення на широкому каблуці

Пишна коротка спідниця-американка опівнічно-синього відтінку прекрасно гармонує з топом темно-синього тону, жіночої сорочкою ніжно-рожевого забарвлення, чорним клатчем і закритими босоніжками брудно-рожевого кольору на підборах.

Пишна коротка спідниця-американка опівнічно-синього відтінку прекрасно гармонує з топом темно-синього тону, жіночої сорочкою ніжно-рожевого забарвлення, чорним клатчем і закритими босоніжками брудно-рожевого кольору на підборах

Літній образ у вигляді гармонійного тандему спідниці-американка світло-рожевого відтінку довжиною до колін, білого топа, прозорого клатча і босоніжок бежевого забарвлення на середньому каблуці.

Літній образ у вигляді гармонійного тандему спідниці-американка світло-рожевого відтінку довжиною до колін, білого топа, прозорого клатча і босоніжок бежевого забарвлення на середньому каблуці

Варіант спідниці-американка завдовжки трохи вище колін, персикового відтінку для повних дівчат ідеально виглядає в поєднанні з блузкою чорного кольору з довгими рукавами і відкритими туфлями чорного тону на високих підборах.

Не менш затребувані більш практичні матеріали, такі як тонкий бавовна. Особливо красиво вони виглядають в поєднанні зі вставками з гіпюру або мережива.

Самим стильними варіантом є коротка спідниця, пишність якої досягається за рахунок безлічі оборок і рюш. А також менш пишна модель завдовжки до колін, декорована ажурним мереживом по низу.

А також менш пишна модель завдовжки до колін, декорована ажурним мереживом по низу

Модель довгої спідниці-американка молочного відтінку для вечірнього образу гармонійно виглядає в поєднанні з джинсової сорочкою блакитного кольору, з рукавами три чверті і високими чобітьми світло-коричневого тону на стійкому каблуці.

Модель довгої спідниці-американка молочного відтінку для вечірнього образу гармонійно виглядає в поєднанні з джинсової сорочкою блакитного кольору, з рукавами три чверті і високими чобітьми світло-коричневого тону на стійкому каблуці

Короткий варіант спідниці-американка білого кольору з тонким коричневим пояском стане добре доповненням образу в поєднанні з блузкою біло-синього забарвлення з геометричним принтом, кофтиною сірого тону, чорної сумочкою і туфлями бежевого відтінку на платформі.

Короткий варіант спідниці-американка білого кольору з тонким коричневим пояском стане добре доповненням образу в поєднанні з блузкою біло-синього забарвлення з геометричним принтом, кофтиною сірого тону, чорної сумочкою і туфлями бежевого відтінку на платформі

Ефектна спідниця-американка брудно-рожевого відтінку довжиною до колін ідеально виглядає в комплекті з блузкою чорного кольору з ажурними рукавами три чверті і замшевими туфлями чорного забарвлення на платформі.

Ефектна спідниця-американка брудно-рожевого відтінку довжиною до колін ідеально виглядає в комплекті з блузкою чорного кольору з ажурними рукавами три чверті і замшевими туфлями чорного забарвлення на платформі

Повсякденний образ з короткою спідницею-американка молочної забарвлення на осінь або весну в поєднанні з кофтиною бежевого відтінку, шарфом сіро-зеленого тону і ботильйони чорного кольору на невеликому широкому каблуці.

З чим носити спідницю-американку

Залежно від того, який спосіб ви хочете створити, можна варіювати вибір верху до спідниці-американці. Так, для додання більш вишуканого жіночного вигляду можна поєднувати такий фасон з будь-яким відповідним за формою і кольором корсетом, який прикрашений шнурівкою спереду або ззаду. В такому випадку є обов'язковими будуть туфлі на високих підборах.

Також можна комбінувати спідницю-американку з шифонової блузкою , Водолазкою, укороченим жакетом, і навіть з футболкою з оригінальним принтом. В цьому випадку можна поєднувати наряд з туфлями на невисокому ходу, босоніжками на танкетці, балетками і навіть стильними кедами на високій шнурівці або, навпаки, брутальними черевиками.

Для надання більшої яскравості і гламуру образу до нього можна додати яскравого кольору легінси або колготки, які будуть відтіняти спідницю або, навпаки, продовжувати її колірне рішення.

Для надання більшої яскравості і гламуру образу до нього можна додати яскравого кольору легінси або колготки, які будуть відтіняти спідницю або, навпаки, продовжувати її колірне рішення

Спідниця-американка небесно-блакитного кольору з чорними рюшами

Спідниця-американка небесно-блакитного кольору з чорними рюшами

Спідниця-американка біло-рожевого кольору

Спідниця-американка для повсякденного стилю

Спідниця-американка вельми органічно вписується в повсякденний образ. Для зустрічі з подругами в кафе можна поєднувати модель завдовжки до колін з щільним светром. При цьому взуття та сумка повинні відповідати за кольором верхньому одязі, а спідниця, навпаки, контрастувати з нею.

Верх для спідниці рекомендується підбирати лаконічного облягаючого покрою. Ідеальним рішенням стануть топи-бюстьє, а також приталені блузки та жіночі сорочки . При цьому одяг може бути як з рукавами, так і без них.

Спідниця даного крою добре поєднується зі всілякими блузками і кофтами яскравих забарвлень. При цьому сама спідниця повинна бути однотонною і бажано одного з класичних кольорів.

При цьому сама спідниця повинна бути однотонною і бажано одного з класичних кольорів

Повсякденний образ із спідницею-американкою криваво-червоного відтінку, довжиною до колін в поєднанні з кофтиною чорного забарвлення з коміром стійкою, дамською сумочкою кольору кави з молоком і шкіряними ботильйони чорного тону на підборах.

Повсякденний образ із спідницею-американкою криваво-червоного відтінку, довжиною до колін в поєднанні з кофтиною чорного забарвлення з коміром стійкою, дамською сумочкою кольору кави з молоком і шкіряними ботильйони чорного тону на підборах

Коротка модель спідниці-американки персикового відтінку відмінно доповнить образ в поєднанні з блузкою сіро-оранжевого забарвлення з абстрактним принтом, сумочкою-конверт бордового тону і бежевими туфлями на високих підборах.

Коротка модель спідниці-американки персикового відтінку відмінно доповнить образ в поєднанні з блузкою сіро-оранжевого забарвлення з абстрактним принтом, сумочкою-конверт бордового тону і бежевими туфлями на високих підборах

Пишна спідниця-американка чорного тону довжиною до колін гармонійно впишеться в повсякденний стиль в поєднанні зі шкіряною курткою чорно-блакитний забарвлення і босоніжками чорного кольору на високому тонкому каблуці.

Пишна спідниця-американка чорного тону довжиною до колін гармонійно впишеться в повсякденний стиль в поєднанні зі шкіряною курткою чорно-блакитний забарвлення і босоніжками чорного кольору на високому тонкому каблуці

Ультрамодна спідниця-американка сірого забарвлення довжиною до колін ідеально виглядає в поєднанні з сіркою кофтиною, дамською сумочкою темно-зеленого відтінку і туфлями сріблястого тону на високих підборах.

Ультрамодна спідниця-американка сірого забарвлення довжиною до колін ідеально виглядає в поєднанні з сіркою кофтиною, дамською сумочкою темно-зеленого відтінку і туфлями сріблястого тону на високих підборах

Яскравий повсякденний образ із спідницею-американкою рожевого кольору довжиною вище колін в поєднанні з ажурним білим топом, шкіряною курткою кольору капучіно, сумочкою рудої забарвлення зі шкіри та ботильйони світло-коричневого відтінку на невеликому каблуці.

Яскравий повсякденний образ із спідницею-американкою рожевого кольору довжиною вище колін в поєднанні з ажурним білим топом, шкіряною курткою кольору капучіно, сумочкою рудої забарвлення зі шкіри та ботильйони світло-коричневого відтінку на невеликому каблуці

Ефектна спідниця-американка синього кольору довжиною до колін добре доповнить образ на кожен день в поєднанні з сіркою футболкою, джинсового курткою блакитного відтінку і туфлями сріблястою забарвлення на підборах.

Вельми стильно виглядають поєднання спідниці з в'язаними, джинсовими або трикотажними кофтами. У прохолодну погоду відмінним доповненням стане шкіряна куртка. Спідниця для таких образів може бути як короткою, так і нижче колін. Спідниця-американка надає вдалі рішення, які засновані на контрасті фактур і квітів. Ансамбль виходить більш жіночним при наявності світлих і приглушених відтінків.

Відмінний образ можна отримати, поєднуючи цю модель з сорочкою в стилі кантрі, приталені жакети або обтягує водолазкою. Добре вписуються футболки з принтами і шифонові блузи. Спідницю можна доповнювати щільними яскравими колготками. При цьому колір колготок повинен гармонійно вписуватися в загальний образ.

При цьому колір колготок повинен гармонійно вписуватися в загальний образ

Короткий варіант спідниці-американки світло-червоного відтінку довжиною трохи вище колін ідеально виглядає в комплекті з кофтиною світло-сірого тону з рожевим анімалістичні принтом, сумочкою сіро-персикового кольору і балетками молочного кольору на низькому ходу.

Короткий варіант спідниці-американки світло-червоного відтінку довжиною трохи вище колін ідеально виглядає в комплекті з кофтиною світло-сірого тону з рожевим анімалістичні принтом, сумочкою сіро-персикового кольору і балетками молочного кольору на низькому ходу

Стильна коротка спідниця-американка чорного кольору гармонійно доповнить образ в тандемі з кофтиною чорного кольору з сріблястим малюнком, клатчем сріблясто-фіолетовою розквіту і лакованими туфлями бузкового відтінку на платформі.

Вечірній образ із спідницею-американка

У своїй більшості, завдяки пишному покрою, спідниці-американки є втіленням вечірнього образу. Довгі або короткі вони чудово підкреслять урочистість заходу.

Вибираючи модель завдовжки максі, рекомендується звернути увагу на топ з широкими бретелями. Верх повинен бути лаконічним і стриманим, щоб домогтися органічного загального силуету в поєднанні з пишним низом. В одязі акцент повинен робитися на щось одне. В даному випадку - це спідниця.

Спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін ідеально доповнить вечірній образ в поєднанні з напівпрозорим чорним топом на тонких бретельках і відкритих туфлях чорного тону на високих підборах.

Спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін ідеально доповнить вечірній образ в поєднанні з напівпрозорим чорним топом на тонких бретельках і відкритих туфлях чорного тону на високих підборах

Модна спідниця-американка кольору фуксії довжиною до колін створить чудовий вечірній образ в поєднанні з кофтиною бежевого тону з леопардовим принтом і туфлями золотисто-чорного забарвлення на стійкому каблуці.

Модна спідниця-американка кольору фуксії довжиною до колін створить чудовий вечірній образ в поєднанні з кофтиною бежевого тону з леопардовим принтом і туфлями золотисто-чорного забарвлення на стійкому каблуці

Вечірній образ у вигляді гармонійного поєднання спідниці-американка довжиною до колін, ніжно-рожевого відтінку, блузки синього кольору з квітковим принтом, з довгими рукавами і босоніжками чорного кольору на тонкому каблуці.

Вечірній образ у вигляді гармонійного поєднання спідниці-американка довжиною до колін, ніжно-рожевого відтінку, блузки синього кольору з квітковим принтом, з довгими рукавами і босоніжками чорного кольору на тонкому каблуці

Стильний цибулю з короткою спідницею-американка яскраво-рожевого відтінку в поєднанні з топом леопардового забарвлення, шкіряною курткою кольору молочний шоколад, різнобарвною сумочкою і літніми чобітьми білого тону на підборах.

Стильний цибулю з короткою спідницею-американка яскраво-рожевого відтінку в поєднанні з топом леопардового забарвлення, шкіряною курткою кольору молочний шоколад, різнобарвною сумочкою і літніми чобітьми білого тону на підборах

Пишна коротка спідниця-американка брудно-рожевого забарвлення створить ефектний вечірній образ в поєднанні з корсетом бежевого відтінку і туфлями золотистого кольору на високих підборах.

Пишна коротка спідниця-американка брудно-рожевого забарвлення створить ефектний вечірній образ в поєднанні з корсетом бежевого відтінку і туфлями золотистого кольору на високих підборах

Вечірній образ з рожевою спідницею-американка довжиною до колін на осінь в поєднанні з кофтиною чорного кольору з рукавами три чверті, хутряної муфтою рудого відтінку і відкритими туфлями бордовою забарвлення на високому тонкому каблуці.

Добре виглядає топ кольору, що відрізняється від спідниці на тон або два. Крім цього, верх може бути, навпаки, контрастного забарвлення. Наприклад, біла спідниця і чорний топ. Спідниця довжиною до колін з пишною обробкою найкраще поєднується з облягаючим верхом, який за кольором відповідає основному тону низу. Вельми стильно виглядає пастельна гамма, яка підійде практично будь-якого типу зовнішності і буде доречна на будь-якому заході.

Для вечірки в клубі відмінним рішенням стане коротка спідниця-американка яскравого кольору. Ідеальним доповненням такої моделі стане корсет. Неймовірно жіночним поєднанням є коротка спідниця і блузка з гіпюру або мережива. Доповнивши її відповідними аксесуарами, ви будете в центрі уваги.

Доповнивши її відповідними аксесуарами, ви будете в центрі уваги

Короткий варіант спідниці-американка золотистого відтінку відмінно доповнить вечірній цибулю в комплекті з блузкою світло-рожевого кольору без рукавів, клатчем сріблястою забарвлення і туфлями золотисто-рожевого кольору з відкритим носком на високих підборах.

Короткий варіант спідниці-американка золотистого відтінку відмінно доповнить вечірній цибулю в комплекті з блузкою світло-рожевого кольору без рукавів, клатчем сріблястою забарвлення і туфлями золотисто-рожевого кольору з відкритим носком на високих підборах

Вечірній образ з короткою спідницею-американка червоного кольору в поєднанні з топом рожевого кольору, клатчем трав'янисто-зеленого відтінку і босоніжками червоного забарвлення на платформі.

Вельми елегантно і стильно виглядає модель завдовжки до колін, яку доповнює приталений піджак з рукавами в три чверті. У такому образі можна з'явитися на будь-якому модному, світському заході.

Спідниця-американка в субкультурі

Своєю популярністю в ХХ столітті спідниця-американка зобов'язана виникненню молодіжних субкультур. Мати в своєму гардеробі старовинну пишну модель могли дозволити собі дівчини готи, емо і представниці культури готичних лоліт .

Юні представниці прекрасної статі вважають за краще яскраво і зухвало виділятися з натовпу. Спідниця-американка і фантазія дизайнерів надає безліч варіацій стильного образу, що підкреслює прихильність до тієї чи іншої субкультури.

Спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін відмінно доповнить образ готичної Лоліти в поєднанні з корсетом чорного тону, чорної блузкою з довгими рукавами і літніми чобітьми чорного забарвлення на платформі.

Спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін відмінно доповнить образ готичної Лоліти в поєднанні з корсетом чорного тону, чорної блузкою з довгими рукавами і літніми чобітьми чорного забарвлення на платформі

Довга спідниця-американка чорно-фіолетовою забарвлення стане гармонійним доповненням неформального образу в поєднанні з топом чорного кольору з короткими рукавами.

Довга спідниця-американка чорно-фіолетовою забарвлення стане гармонійним доповненням неформального образу в поєднанні з топом чорного кольору з короткими рукавами

Коротка спідниця-американка персикового відтінку добре доповнить образ емо-дівчата, поєднуючись з кофтиною чорного кольору з блакитним малюнком і кедами чорно-білого забарвлення.

Коротка спідниця-американка персикового відтінку добре доповнить образ емо-дівчата, поєднуючись з кофтиною чорного кольору з блакитним малюнком і кедами чорно-білого забарвлення

Модна спідниця-американка чорного кольору, довжиною трохи вище колін ідеально доповнить образ готичної Лоліти, поєднуючись з чорним корсетом, сорочкою білого тону і високими масивними чобітьми чорного забарвлення на платформі.

Модна спідниця-американка чорного кольору, довжиною трохи вище колін ідеально доповнить образ готичної Лоліти, поєднуючись з чорним корсетом, сорочкою білого тону і високими масивними чобітьми чорного забарвлення на платформі

Ультрамодна коротка спідниця-американка білого забарвлення гармонійно виглядає в неформальному образі в поєднанні з футболкою чорного кольору з кольоровим малюнком і рваними рукавами, сріблястими прикрасами і черевиками темно-коричневого тону на низькому ходу.

Ультрамодна коротка спідниця-американка білого забарвлення гармонійно виглядає в неформальному образі в поєднанні з футболкою чорного кольору з кольоровим малюнком і рваними рукавами, сріблястими прикрасами і черевиками темно-коричневого тону на низькому ходу

Готичний образ з чорною спідницею-американкою довжиною нижче колін в поєднанні з оксамитовим корсетом чорного забарвлення і ботильйони чорного тону з відкритим носком і на високому тонкому каблуці.

Вельми модний ансамбль можна отримати, поєднуючи коротку спідницю з футболкою, прикрашеної великим абстрактним принтом в яскравих тонах. Трендом сезону є космічні квіти і репродукції шедеврів епохи Відродження.

Для прохолодної пори року відмінним доповненням образу стане сорочка з вузлом на талії або короткий плащ. Крім цього, актуальні куртка з капюшоном або пальто в молодіжному стилі.

Прекрасним варіантом для тематичної вечірки є спідниця і корсет, прикрашений ланцюгами або шипами. При цьому, спідниця може бути як короткою, так і довгою. Особливий шарм додасть спідниця в підлогу , Що складається з декількох шарів, доповнена корсетом відповідного кольору, що додасть костюму ефект сукні.

Ефектний неформальний цибулю з короткою спідницею-американкою чорного кольору в поєднанні з утягивающим корсетом чорного тону і високими чобітьми чорного забарвлення на масивному високих підборах.

Ефектний неформальний цибулю з короткою спідницею-американкою чорного кольору в поєднанні з утягивающим корсетом чорного тону і високими чобітьми чорного забарвлення на масивному високих підборах

Коротка спідниця-американка яскраво-рожевого забарвлення гармонійно доповнить неформальний образ в поєднанні з корсетом світло-рожевого відтінку з червоними паєтками і замшевими туфлями чорного кольору на високих підборах.

Коротка спідниця-американка яскраво-рожевого забарвлення гармонійно доповнить неформальний образ в поєднанні з корсетом світло-рожевого відтінку з червоними паєтками і замшевими туфлями чорного кольору на високих підборах

Неформальний цибулю з короткою спідницею-американкою чорно-білого забарвлення в поєднанні з футболкою фіолетового кольору, панчохами чорно-білого тону в смужку і босоніжками чорного тону на платформі.

Неформальний цибулю з короткою спідницею-американкою чорно-білого забарвлення в поєднанні з футболкою фіолетового кольору, панчохами чорно-білого тону в смужку і босоніжками чорного тону на платформі

Спідниця-американка чорно кольору довжиною вище колін відмінно впишеться в неформальний цибулю, поєднуючись з футболкою чорного тону з білим малюнком, сорочкою синьо-рожевого забарвлення в клітку і масивними чобітьми брудно-сірого відтінку на низькому ходу.

Колірна гамма ансамблів для субкультур вибирається відповідно до властивими кожній з них ідеями. Як правило, це чорний, червоний, рожевий і інші.

Взуття та аксесуари до спідниці-американці

Одягаючи спідницю-американку, слід особливу увагу приділити взуття, виходячи з довжини моделі. Для короткої спідниці хорошим рішенням стануть туфлі-човники, ботфорти, туфлі на платформі і босоніжки на підборах.

Американка довжиною до колін гармонує з босоніжками, туфлями і не високими чобітьми на тонкій шпильці. Крім цього, така довжина дозволяє надягати грубі черевики та чоботи, якщо вони відповідають образу.

Ультрамодна спідниця-американка яскраво-рожевого забарвлення, довжиною вище колін ідеально гармонує з кофтиною чорного кольору, шкіряної чорної курткою і замшевими ботильйони бордового відтінку на високих підборах.

Ультрамодна спідниця-американка яскраво-рожевого забарвлення, довжиною вище колін ідеально гармонує з кофтиною чорного кольору, шкіряної чорної курткою і замшевими ботильйони бордового відтінку на високих підборах

Пишна модель спідниці-американки довжиною до колін, світло-синього відтінку прекрасно доповнить весняний образ у поєднанні зі светром темно-синього забарвлення, капелюшком чорного кольору і ботильйони світло-рудого тону на низькому ходу.

Пишна модель спідниці-американки довжиною до колін, світло-синього відтінку прекрасно доповнить весняний образ у поєднанні зі светром темно-синього забарвлення, капелюшком чорного кольору і ботильйони світло-рудого тону на низькому ходу

Стильна спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін відмінно виглядає в комплекті з кофтиною чорно-білого забарвлення в смужку і туфлями чорного тону на високому стійкому каблуці.

Стильна спідниця-американка чорного кольору довжиною до колін відмінно виглядає в комплекті з кофтиною чорно-білого забарвлення в смужку і туфлями чорного тону на високому стійкому каблуці

Повсякденний цибулю зі спідницею-американкою світло-сірого відтінку, довжиною до колін, кофтиною сливового тони, дамською сумочкою смарагдовою забарвлення і туфлями трав'янисто-зеленого кольору на високих підборах.

Для створення молодіжного лука можна сміливо додавати до такої спідниці кеди яскравих забарвлень, балетки, мокасини і черевики на шнурівці і товстій підошві. Добре впишуться в образ Високі чоботи на товстому стійкому каблуці і металева біжутерія.

До клубному і вечірнього образу підійдуть лакові туфлі на високих підборах , Які в даному варіанті не залежить від довжини спідниці. В урочистому образі неодмінно повинен бути присутнім каблук або шпилька.

В урочистому образі неодмінно повинен бути присутнім каблук або шпилька

Модна спідниця-американка асфальтного відтінку довжиною вище колін ідеально доповнить образ в поєднанні з кофтиною світло-сірого тону з рукавами три чверті, сірої шапкою, клатчем отруйно-рожевого забарвлення і кросівками яскраво-рожевого кольору.

Модна спідниця-американка асфальтного відтінку довжиною вище колін ідеально доповнить образ в поєднанні з кофтиною світло-сірого тону з рукавами три чверті, сірої шапкою, клатчем отруйно-рожевого забарвлення і кросівками яскраво-рожевого кольору

Стильний лук у вигляді поєднання короткої спідниці-американки ніжно-червоного відтінку з блузкою сіро-чорного забарвлення і короткими рукавами, різнобарвним рюкзаком і замшевими низькими чобітьми чорного кольору на невеликому каблуці.

Стильний лук у вигляді поєднання короткої спідниці-американки ніжно-червоного відтінку з блузкою сіро-чорного забарвлення і короткими рукавами, різнобарвним рюкзаком і замшевими низькими чобітьми чорного кольору на невеликому каблуці

Модна спідниця-американка довжиною вище колін світло-червоного відтінку гармонійно доповнить образ в поєднанні з блузкою бежевого забарвлення без рукавів, сумочкою коричнево-рожевого кольору в стилі хіпі і чобітьми рудого кольору на широкому каблуці.

Модна спідниця-американка довжиною вище колін світло-червоного відтінку гармонійно доповнить образ в поєднанні з блузкою бежевого забарвлення без рукавів, сумочкою коричнево-рожевого кольору в стилі хіпі і чобітьми рудого кольору на широкому каблуці

Ефектна коротка спідниця-американка чорного кольору ідеально впишеться в вечірній образ в поєднанні з короткою шкіряною курткою червоно-чорного забарвлення, клатчем чорно-жовтого кольору і відкритими туфлями чорно-білого кольору на платформі.

Сумку до такої спідниці найкраще підбирати невеликого розміру. Хорошим рішенням стане клатч або сумка-конверт. У неформальних комплектах американку можна доповнювати громіздким рюкзаком, прикрашеним ланцюгами.

З спідницею добре гармонують великі сережки і об'ємні кольє. Не менш стильно виглядають всілякі кулони на ланцюжках. Особливо вишуканим доповненням стануть прикраси з перлів.

Особливо вишуканим доповненням стануть прикраси з перлів

Короткий варіант спідниці-американка бежевого забарвлення чудово доповнить образ в поєднанні з блузкою сірого кольору, довгим білим піджаком з квітковим принтом, сумкою-конверт бордового тону і туфлями золотистого відтінку на високих підборах.

Короткий варіант спідниці-американка бежевого забарвлення чудово доповнить образ в поєднанні з блузкою сірого кольору, довгим білим піджаком з квітковим принтом, сумкою-конверт бордового тону і туфлями золотистого відтінку на високих підборах

Спідниця-американка лимонного відтінку довжиною вище колін добре виглядає в поєднанні з блузкою чорного кольору, шкіряної чорної курткою і ботильйони чорного тону на широкому середньому каблуці.

Спідниця-американка лимонного відтінку довжиною вище колін добре виглядає в поєднанні з блузкою чорного кольору, шкіряної чорної курткою і ботильйони чорного тону на широкому середньому каблуці

Оригінальний образ з короткою спідницею-американка білого кольору в поєднанні з кофтою-бомбер чорного кольору з шкіряними рукавами, різнобарвним яскравим клатчем і кросівками білого тону на плоскій підошві.

Оригінальний образ з короткою спідницею-американка білого кольору в поєднанні з кофтою-бомбер чорного кольору з шкіряними рукавами, різнобарвним яскравим клатчем і кросівками білого тону на плоскій підошві

Пишна модель спідниці-американки білого тону довжиною нижче колін відмінно поєднується з топом чорно-білого забарвлення в горошок, піджаком чорного кольору, циліндром молочного відтінку і масивними чорними черевиками на низькому ходу.

У повсякденний лук вписуються дерев'яні прикраси, повітряні шарфи, великі сонцезахисні окуляри яскравих кольорів. Вельми стильно виглядає поєднання з декількох різнопланових браслетів, що відрізняються по фактурі.

Викрійки спідниці-американки з фото

Збираючись пошити спідницю-американку або, будь-яку пишну спідницю подібного фасону, слід враховувати, що для оригінальної спідниці-американки ідеальний варіант тканини - це якісний нейлоновий шифон.
Для розрахунку кількості тканини необхідно дотримуватися такої формули: на кокетку брати 2 ОТ (де ВІД - це обхват талії), на верхній ярус - 5 ВІД, на нижній ярус - 13-14 ВІД, а на рюші - 46-50 ВІД, в залежності від ступеня пишності бажаної спідниці.

Пам'ятайте, що чим більше рюш, тим ефектніше виглядає спідниця-американка. Самим ідеальним коефіцієнтом збірки рюш є 1: 3.

Наприклад, розрахунок крою спідниці-американки довжиною 50 см буде виглядати наступним чином: кокетка - вийде 10 см, 1 ярус -12 см, 2 ярус - 12 см, 3 ярус -12 см, рюші - 7 см.

Наприклад, розрахунок крою спідниці-американки довжиною 50 см буде виглядати наступним чином: кокетка - вийде 10 см, 1 ярус -12 см, 2 ярус - 12 см, 3 ярус -12 см, рюші - 7 см

Схема крою спідниці-американки

Кроїмо так: на кокетку беремо 22см * 110 см (з урахуванням припусків), на 1 ярус йде 13,5 см * 6 ярдів; на 2 ярус 13, 5 см * 9 ярдів; на 3 ярус 13, 5 см * 18 ярдів.

Яруси слід кроїти в подвійній кількості, щоб вийшло два шари спідниці. При цьому кроїмо по довжині відрізу в 6 ярдів. Рюші викроює по довжині відрізу тканини в 4, 5 ярда шириною 7 см. Призбирається їх з урахуванням коефіцієнта 1: 2, 5 або максимум 1: 3, не більше.

Перший ярус робимо з нейлонового шифону, або можна з атласу або креп сатину. Другий ярус - робимо з нейлонового шифону, смуги зшиваємо в коло і по верхньому краю призбирається до 2 ОТ, пришиваємо отриману деталь до нижнього зрізу кокетки. Третій ярус - смуги розміром 12-13 ВІД так само зшиваємо в коло і по верхньому краю призбирається до 9 ВІД. Пришиваємо його до нижнього зрізу другого ярусу. Четвертий ярус - це рюші, які призбирається по середині відрізу стрічки і пришиваються до нижнього краю третього ярусу. Все, що здійснюється на складанні 2, 3 і 4 шари - робиться в подвійному розмірі, потім друга спідниця пришивається до внутрішнього нижнього зрізу.

Спідниця-американка чорного кольору

Спідниця-американка чорного кольору

Спідниця-американка кольору фуксії з чорними рюшами

Спідниця-американка кольору фуксії з чорними рюшами

Спідниця-американка білого кольору

Спідниця-американка білого кольору

Спідниця-американка рожевого кольору

Де купити спідницю-пачку?

В інтернет магазинах з доставкою по Росії налічується декілька сотень варіантів спідниць, ціни на які починаються від 500 рублів, що добре зарекомендували себе на ринку за відгуками споживачів:

  • Quelle - одяг з Німеччини. 443 варіанти спідніць, від 300 рублей!
  • Butik - брендовий одяг з усього світу
  • BoutiqueRU - дизайнерський одяг - 315 варіантів, ціни від 1600 руб.
  • Halens - одяг зі Швеції - 90 варіантів, від 1000 руб.
  • Mexx - офіційний інтернет-магазин
  • Lamoda - 435 варіантів, від 199 рублів!

Майже всі з перерахованого інтернет-магазинів предлагают Сезонні знижки на 2018 рік, безкоштовно доставку, додаткові Акції - ви можете зареєструватіся на сайтах магазинів и отрімуваті інформацію про Акції та знижки на електронною поштою!

Rating: 5.0 / 5. From 1 vote.

Please wait ...

Новости