Спідниця-пачка 2019 - з чим носити і кому піде? 85 яскравих фото

  1. У чому секрет полярності пишної спідниці у дівчат?
  2. Як підібрати підходящий фасон спідниці-пачки?
  3. Як підібрати спідницю-пачку з урахуванням зростання і типу фігури?
  4. Як підібрати спідницю-пачку дорослої дівчини?
  5. Як виглядати стильно, якщо ви «плюс-сайз»?
  6. З чим носити спідницю-пачку восени і взимку?
  7. Як дотримати золоту середину і не виглядати вульгарно або по-дитячому?
  8. Невдалі приклади луків
  9. Модні жіночі фото-образи 2019

Спідниця-пачка зазвичай асоціюється з легкістю і легкістю, її люблять носити юні панянки і підлітки

Спідниця-пачка зазвичай асоціюється з легкістю і легкістю, її люблять носити юні панянки і підлітки. Однак, якщо ви відстежуєте модні тренди, ви напевно помічали «дорослих» зірок, одягнених в спідниці з фатину, які на них не виглядають пішло. Звичайно, над образами знаменитостей намагаються стилісти, але і прості смертні можуть зібрати стильний лук, дізнавшись кілька простих правил, з чим носити спідницю пачку в повсякденному житті.

Спідниці-пачки можуть бути різних фасонів - пишні, «балетні», просто повітряні в вигляді дзвіночка, вони можуть бути довгими і не дуже. Чи є обмеження в тому, щоб носити пачку, або вона підійде будь-якій дівчині? Це ми постараємося висвітлити в даній статті.

Нижче ви прочитаєте:

У чому секрет полярності пишної спідниці у дівчат?

Як неважко здогадатися, прототип спідниці-пачки узятий з балетних костюмів - легкі, повітряні і пишні спідниці ви можете побачити на будь-який з класичних постановок. Англомовні країни називають її грайливо - «tutu». Як і будь-який предмет гардероба, що знайшов популярність, цю спідницю можна зустріти в різних варіаціях - як в стильних, святкових, так і в доведених до гротеску й абсурду інфантильних або навіть неохайно зібраних луках.

Підкреслено ляльковий фасон йде далеко не всім, і частіше використовується для фотосесій, косплеєм і так далі. У звичайному житті пишні і короткі пачки практично ніхто не носить - на щастя. Звідси випливає неприязнь деяких дівчат до даної спідниці - мовляв, вона виглядає безглуздо і по-дитячому. Сьогодні ми розвінчаємо міфи і забобони навколо цієї чудової речі.

Сьогодні ми розвінчаємо міфи і забобони навколо цієї чудової речі

Які можуть бути моделі спідниці-пачки
Які можуть бути моделі спідниці-пачки? Найвідоміші - короткі і по коліно, досить пишні і напівпрозорі напівтверді спіднички з фатину. Часто можна зустріти спідницю-пачку середньої довжини з воланами або рюшами. Дуже добре виглядають довгі полупишние пачки - таким знайдеться гідне місце в гардеробі кожної дівчини. Вона може бути як одноколірної, так і яскравою, напівпрозорої або щільною.

Вона може бути як одноколірної, так і яскравою, напівпрозорої або щільною

Як підібрати підходящий фасон спідниці-пачки?

Отже, розберемося, кому підійдуть спідниці-пачки. Відразу відкриємо секрет - носити їх можна всім, просто необхідно підібрати відповідний фасон і забарвлення. Якщо відштовхуватися від стилів, пачку можна підібрати до всіх, крім хіба що спортивний. Звичайно, спідниця-tutu ідеально лягає на стиль наїв - карамельні, світлі, пастельні спідниці-пачки середньої та короткої довжини будуть виглядати органічно і доречно.

Шанувальниці драматичного стилю навпаки, оцінять довгі напівпрозорі пачки з безліччю рюшів, червоні або чорні, аматоркам класики припаде до душі непишний пачка середньої довжини нейтральних відтінків, або чорна або сіра.

До романтичному стилю добре підійде пачка «цікавого» кольору - глибокий фіолетовий, бордовий. Фасон в даному випадку може бути будь-яким, адже мало хто експериментує зі складними кольорами. Заключний стиль - натуральний. Тут все просто - будь-яка довжина, середня пишність, нейтральні, деревні відтінки.

Як підібрати спідницю-пачку з урахуванням зростання і типу фігури?

Як підібрати пачку за типом фігури? Струнким дівчатам, і дівчатам, у яких трохи повненькі стегна добре підійдуть пишні пачки завдовжки до коліна, вони візуально вирівняють пропорції і перетворять силует в «дівочий». Модниці з пишними формами зазвичай уникають пачок, побоюючись виглядати більше, і роблять це абсолютно марно - струмливим довга спідниця на них виглядає відмінно.

З підбором по зростанню все простіше. Спідниця-пачка дружить з каблуками - особливо, міді та максі варіанти, але не надягайте спідницю в підлогу - в повсякденному житті це виглядає недоречно. Кумедно буде виглядати коротка і пишна пачка на високій дівчині. Дівчатам середнього зросту найбільше йде середня довжина. Високим дівчатам підійдуть варіанти по коліно і трохи нижче.

Як підібрати спідницю-пачку дорослої дівчини?

Існує думка, що спідниця-tutu - це доля тінейджерів, і якщо ви старше 20-23, не варто вибирати настільки інфантильний наряд. Таку думку помилково, і засноване на луках, про які говорилося вище - гротескних, підкреслено-дитячих. Спідниця-пачка, яка вписується в ваш гардероб, має при цьому вдалий колір і фасон - завжди буде доречна і приваблива, незалежно від вашого віку. Єдиний нюанс - якщо ви не прихильниця наїву - намагайтеся уникати занадто коротких і пишних пачок кричущих квітів.

Як виглядати стильно, якщо ви «плюс-сайз»?

Як підібрати спідницю повної дівчині? Якщо у вас пропорційна фігура «пісочний годинник» - ви сміливо можете брати будь-який фасон спідниці пачки середньої пишності, тільки стежте за довжиною - оптимальна довжина по коліно або трохи нижче. Більш складний підбір на фігуру типу «яблуко» - з невираженою талією. Завдяки пачці ви можете цю талію створити. Для того, щоб образ виглядав гармонійно, вам доведеться підібрати більш-менш прилеглий верх, також середню довжину спідниці, але - увага - вибрати ту модель, у якій буде широкий пояс і хороша пишність. Візуально ваша фігура буде виглядати гармонійніше - пишність спідниці створить правильний силует, додасть різниці в обсягах між талією і стегнами.

З чим носити спідницю-пачку восени і взимку?

З якою взуттям та аксесуарами носити спідницю-пачку, особливо, в холодну пору року? Найчастіше пачку радять носити з колготками в сіточку . Самі по собі колготки - це досить примхливий аксесуар, а в поєднанні з пачкою і зовсім складно витримати баланс, і не скотитися в вульгарність. Тим більше, російські реалії, з їх холодними зимами і непостійним межсезоньем, не дозволять вам ходити без нічого.

Щоб створити гармонійний образ, пам'ятайте, що спідниця-пачка добре виглядає з колготками і гольфами, головне, не переборщити - відверто «в'язані» моделі колготок дуже погано поєднуються з легкої напівпрозорої тканиною. Із взуття підійдуть практично будь-які туфлі із закритим миском і круглим або трикутним носом, або не дуже масивні ботильйони, акуратні черевики. Шанувальниці екстремального стилю можуть спробувати надіти із спідницею гріндерси або берци - таке поєднання виглядає сучасно і завзято.

Шанувальниці екстремального стилю можуть спробувати надіти із спідницею   гріндерси   або   берци   - таке поєднання виглядає сучасно і завзято

Навесні і влітку спідницю-пачку доречно носити з туфлями-човниками або босоніжками відповідними за стилем, такий лук виглядає гармонійно і нарядно.

Як дотримати золоту середину і не виглядати вульгарно або по-дитячому?

Якщо ви не хочете стати королевою кітчу, пам'ятайте ряд простих правил, які між рядків ми вже згадували:

  • пам'ятайте про сполучуваність речей, не змішуйте стилі;
  • не намагайтеся надіти річ відверто підліткового фасону;
  • намагайтеся вибирати спокійні кольори - спідниця сама по собі досить сильно притягує увагу.

пам'ятайте про сполучуваність речей, не змішуйте стилі;   не намагайтеся надіти річ відверто підліткового фасону;   намагайтеся вибирати спокійні кольори - спідниця сама по собі досить сильно притягує увагу

Невдалі приклади луків

Від модного провалу не застрахований ніхто, і ми зібрали кілька прикладів, як не треба носити спідницю-пачку, постарайтеся не повторити помилок героїнь з фото.

Модні жіночі фото-образи 2019

На допомогу модницям ми підготували добірку фото-образів, які допоможуть вам визначитися з фасоном і знайти свій.

На допомогу модницям ми підготували добірку фото-образів, які допоможуть вам визначитися з фасоном і знайти свій

У чому секрет полярності пишної спідниці у дівчат?
Як підібрати підходящий фасон спідниці-пачки?
Як підібрати спідницю-пачку з урахуванням зростання і типу фігури?
Як підібрати спідницю-пачку дорослої дівчини?
Як виглядати стильно, якщо ви «плюс-сайз»?
З чим носити спідницю-пачку восени і взимку?
Як дотримати золоту середину і не виглядати вульгарно або по-дитячому?
Чи є обмеження в тому, щоб носити пачку, або вона підійде будь-якій дівчині?
Які можуть бути моделі спідниці-пачки?
Як підібрати підходящий фасон спідниці-пачки?

Новости