Спільна колекція Rihanna і Puma, знижки в Brandshop і ще більше косметики в H & M - The Village

Щотижня The Village з'ясовує, що нового можна знайти в московських магазинах, і радить, якими спеціальними пропозиціями і акціями варто скористатися прямо зараз. У новому випуску - несподівана колаборація Bershka і Reebok, чоловіча колекція петербуржців NNedre і додаткова знижка 10% в Brandshop.

У новому випуску - несподівана колаборація Bershka і Reebok, чоловіча колекція петербуржців NNedre і додаткова знижка 10% в Brandshop

Bershka і Reebok - спільна колекція

bershka.com

У іспанського мас-маркету видалася несподівана колаборація - разом з Reebok марка створила пару ультралегких кросівок (вагою менше 200 грамів), які підходять для занять спортом в місті і закритому залі. Вкрита яскравими візерунками пара з'явиться тільки в декількох магазинах Bershka ближче до початку жовтня, а також на сайті мас-маркету. Вартість кросівок - близько 5 тисяч рублів.

Oh, my - тепер в Trends Brands

ohmyltd.ru

З початку вересня купити гідні базові речі Oh, my можна в магазинах «Республіка», а з минулого тижня боді, спідниці та сукні з щільного бавовни в трьох кольорах з'явилися на сайті Trends Brands. Ціни на речі залишилися колишніми: боді з відкритою спиною і довгим рукавом посилання - 1 490 рублів, плаття з асиметричним подолом - 3 490 рублів, спідниці в підлогу - 2 990 рублів, обтягуючі сукні по фігурі посилання - 1 990 рублів. Приміряти будь-яку модель вже зараз можна в магазині Trends Brands в торговому центрі «Ріо» на Ленінському. А ближче до жовтня Oh, my можна буде знайти в універмазі Debenhams.

NNedre - чоловіча колекція

nnedre.com

У петербурзькій марки NNedre тепер є колекція чоловічого одягу. Це все ті ж лаконічні речі в дусі COS: однотонні футболки, мінімалістичні сорочки, м'які світшоти і куртки оверсайз. Ціни не перевищують 4 тисяч рублів: стільки доведеться віддати за класичну білу сорочку з щільного бавовни. Жіноча лінія цієї осені поповнилася практично ідеальними тільняшки (2 800 рублів), тонкими смарагдовими водолазками
(3 тисячі рублів) і обтягують сукнями з високим коміром (від 5 тисяч рублів). Всі речі можна замовити на сайті або приміряти в московських магазинах Click - Boutique і « Хохловка ».

В Корнер Wood Wood на цьому тижні з'явилася осінньо-зимова колекція Гоші Рубчинський «Спорт». До неї увійшли максимально прості речі в естетиці 90-х: вільні толстовки і худі, треники, масивні куртки та аксесуари з принтами і логотипами. Вартість речей варіюється від 2 300 рублів за пару високих шкарпеток з написом «Спорт» до 13 100 рублів за толстовку. Якщо купити що-небудь з нової колекції все одно дуже хочеться, вибирайте футболку
(5 750 рублів) - зайвої вона точно не виявиться. Крім Wood Wood, колекція в Москві продається в SV Moscow і «Кузнецькому Мосту 20».

Крім Wood Wood, колекція в Москві продається в SV Moscow і «Кузнецькому Мосту 20»

17 вересня в «авіапарк» відкрився магазин adidas Originals. Тут представлений повний асортимент марки, починаючи з заполонили Москву цього літа кросівок Stan Smith і Superstar у всіх мислимих кольорах і закінчуючи більш дорогий серією adidas Blue, речами з спільної колекції з Ритою оройя і японським дизайнером Nigo.

У середині вересня в деяких магазинах H & M з'явилася оновлена ​​лінійка косметики. Крім того що марка повністю змінила дизайн упаковок (він, треба зауважити, став куди приємніше), в серії з'явилося кілька нових продуктів (наприклад, спреї для волосся, гелі для душу і тверді духи) і істотно розширилася палітра. Тепер H & M, як серйозна марка, являє тональні креми відразу в п'яти відтінках (799 рублів), а тіні для повік (499 рублів) або рум'яна (799 рублів) - більш ніж в десяти.

У Москві найповнішу лінійку косметики потрібно шукати в трьох магазинах: в торговому центрі «Афімолл», в «авіапарк» і «Вегас Крокус Сіті». У ці й наступні вихідні (з 2 по 4 жовтня) тут можна буде скористатися послугами візажиста.

У Brandshop оголошена дуже своєчасна розпродаж: знижки діють на вітровки, бомбери, плащі, піджаки, светри, сорочки - словом, все те, без чого не обійтися восени. Почати оновлення гардероба варто з синього непромокаючої плаща Maсkintosh (17 640 рублів) і пари темних джинсів Evisu (12 740 рублів). У жіночому розділі продають сукні Maison Kitsuné (10 150 рублів), однотонні светри YMC (4 900 рублів) і малинові плащі Carhartt WIP (6 100 рублів). Тим, хто планує робити замовлення в онлайн-магазині через мобільний пристрій, до 27 вересня обіцяють додаткову 10% -ву знижку на речі з розділу «Sale».

Тим, хто планує робити замовлення в онлайн-магазині через мобільний пристрій, до 27 вересня обіцяють додаткову 10% -ву знижку на речі з розділу «Sale»

З завтрашнього дня в магазині Street Beat в «Атріум» стартує продаж першої лімітованої колекції кросівок Puma, створеної разом з Ріанною (в грудні 2014 року співачка була призначена новим креативним директором марки). Замшеві кросівки Creepers на товстій рифленою підошві будуть представлені в трьох кольорах: пісочної, чорної з контрастною вставкою і чорної з бежевою підошвою. Вартість будь-якої пари (а всього в магазині їх буде 45 штук) - 7 990 рублів.

Новости