спінінги двоскладові

Taifun Rod F & S 20 років - ювілейна серія присвячена легендарній серії Тайфун Taifun Rod F & S 20 років - ювілейна серія присвячена легендарній серії Тайфун. за 20 років це вже п'яте покоління популярної серії. Говорячи про його популярність досить сказати, спінінгів Тайфун випущено і ними ловлять рибалок, більше ніж будь-який інший професійної серією в Росії. Отримати задоволення від цієї серії, за 20 років, змогли більше 200 000 спінінгістів!

Останнє покоління це найсучасніший бланк створений на основі препрегів компанії Toray. Чотири типу препрегів IM9, лежать в основі окоренкову бланка, а верхнє коліно зроблено з Nano GRAFIT Toray 2017 - це матеріал останнього покоління, де вміст сполучного менш 0.8%.

Комбінація графітів в бланку створює основу «складного ладу» саме цим і славиться ця серія. Бланк навитих по рідко застосовуваної технології «великого конуса» бланка. Висока конусність бланка зраджує видатні характеристики міцності, якими славиться серія TaifuRod. Поряд з міцністю, конусний бланк це високі сенсорні здібності, що дозволяє з успіхом контролювати проводку приманок. Саме за це Тайфун люблять любителі джиговой лову. Поряд з цим великий конус бланка, це відмінне управління приманкою і тут можливі будь-які проводки включаючи ривковий техніку твітчінга, стосовно воблерам. Широка лінійка довжин і тестів дозволяє зробити персональний вибір.

У 2018 року ми на прохання багатьох рибалок експертів, створюючи серію TaifunRod, одночасно застосували два типи комплектацій Fuji & Korea. Вперше в Росії ми пішли на цікавий експеримент оснастивши професійне вудилище двома типами комплектуючих. Різна фурнітура не позначається на робочих характеристиках спінінгів, але дає суттєву економію по вартості. Можливість вибору, завжди правильний підхід ...

Вперше за 20 років ми замінили на ручці пробку на високотехнологічну марку EVA. Таке рішення було прийнято на основі досвіду експлуатації і рекомендацій більше 3000 експертів. Серія TaifunRod застосовується професіоналами, багатогодинні риболовлі, жорсткі умови експлуатації все це в комплексі призводить до великих проблем з пробкою. Матеріал EVA японського виробництва, знімає всі ці проблеми і дозволяє при комфорті експлуатації, значно продовжити термін служби вудилища, поєднуючи з зручністю обслуговування. Слід зазначити, що застосований матеріал EVA, дорожче вартості натуральної пробки класу ААА.

Два типу кілець Fuji SiC на серії TaifunRod-F & Korea SiC на серії TaifunRod-S створюють цікавий прецедент застосування двох різних типів фурнітури на одному і тому ж елітному бланку. На серію F - встановлені NEW SiC K-GUIDE FUJI CONCEPT. На серії S - встановлений корейський аналог, ні поступається не в якості, не в робочих характеристиках.

У дизайні спінінгів застосований цікавий технологічний вузол, який по мимо цікавого конструктивного рішення виконує функцію балансира, що підвищує комфорт використання.

Тримач котушки, це одна з найбільш зручних і продуманих конструкцій Fuji, він ергономічний, легкий і надійний. Конструктивно ручка виконана з можливістю розташування пальця на бланку, прийом який застосовують багато досвідчених спінінгістів, для збільшення тактильної інформації від приманки. Додаткові елементи декору, лише строго підкреслюють високий клас бланка серії TaifunRod 20Years.

Дивіться відео огляд на нашому каналі в YouTube

Новости