Список італійських брендів одягу: опис найпопулярніших марок

  1. Тільки кращі італійські лейбли
  2. Максимально практичні і виключно жіночні моделі
  3. Одяг з південним темпераментом
  4. Бренд, заснований подружжям Патрицией Бамбі і Клаудіо Орреа
  5. Чоловічі марки одягу
  6. Вони працюють тільки для жінок

Наряди, виготовлені в Римі, завжди вважалися найкращими і якісними. А список італійських брендів одягу знає напам'ять практично кожна людина, яка більш-менш цікавиться модою. Такі туалети відрізняються прекрасним дизайном, відмінним оформленням і найтоншим способом виготовлення. Торгові марки, які займаються пошиттям убрань в Італії, відомі в усьому світі. Вони завжди модні і актуальні. Деякі з них йшли до свого успіху довгі десятиліття, а іншим вдалося стрімко увірватися в світ моди і блискавично підкорити його.

Деякі з них йшли до свого успіху довгі десятиліття, а іншим вдалося стрімко увірватися в світ моди і блискавично підкорити його

Тільки кращі італійські лейбли

Існують такі марки нарядів, про які неможливо не знати. Їхні імена творців завжди на слуху. Список італійських брендів одягу, визнаних у всьому світі найуспішнішими та найкращими, виглядає так:

  1. Giorgio Armani - це найбільш відома марка туалетів, вироблених в Італії. Торговому дому під цим ім'ям вдалося підкорити серце не однієї модниці. Бренд існує з 1974-го. В цьому ж році знаменитий модельєр створив і першу свою однойменну колекцію. Armani виробляє не тільки стильний одяг, а й парфумерію, аксесуари, взуття і годинник.
  2. Dolce & Gabbana - список італійських брендів одягу називає цей лейбл провідним, так як вже багато-багато років йому вдається залишатися в рейтингу лідируючих лейблів зі світовим значенням. Будинок моди був відкритий в 1985 році, але успіх йому принесла Мадонна. А точніше, корсет Dolce & Gabbana, в якому вона виступала на фестивалі в Каннах.
  3. Prada - не тільки найбільш поширений торговий знак, а й один з найстаріших, так як початок його існування датується 1913 роком. З таким логотипом можна придбати одяг, взуття та різноманітні аксесуари. На самому початку існування Prada спеціалізувався на продажу жіночих сумочок.
  4. Gaudi - лейбл, який виробляє джинсові вироби класу преміум. У колекції входять кілька лінійок: Gaudi fashion і Gaudi jeans. Перша являє собою святкові костюми для світських виходів, а друга - це базовий трикотаж, спідниці і, власне, джинси.

Цей список представив лише найбільш популярні лейбли. Але є в Італії не такі знамениті, але не менш затребувані бренди.

Максимально практичні і виключно жіночні моделі

Саме так можна охарактеризувати одяг від Laura Biagiotti. Ця торгова марка розташування шанувальників завоювала також завдяки вишуканому смаку, ні з чим незрівнянна стилю і неповторного дизайну своїх речей. Марка спеціалізується також і на виробництві аксесуарів, які відрізняються простотою і м'якістю. Крім того, під цим логотипом випускаються костюми для чоловіків і парфумерія.

Про бренд Laura Biagiotti вперше почули в 1972 році, коли дівчина випустила свою першу маленьку колекцію одягу для жінок. Основним елементом лінійки були кашемірові речі. Лаура майстерно впоралася з цим матеріалом, а тому знайшла у жіночого населення неймовірний успіх. Надалі компанія саме на кашемір робить основну ставку. Про бренд Laura Biagiotti вперше почули в 1972 році, коли дівчина випустила свою першу маленьку колекцію одягу для жінок

Одяг з південним темпераментом

Більшість модельєрів намагаються домогтися визнання створенням оригінальних туалетів з власним стилем. Massimo Rebecchi вирішив завоювати любов шанувальників моди, дотримуючись цього ж принципу. Свій перший фірмовий бутик він відкрив, коли йому було всього 20 років. Сталося це в 1974 році. Південний темперамент італійця завжди відображається в його колекціях одягу. Кожна модель бренду - це сексуальне і елегантне виріб. Основним напрямком торговельної марки є пошиття трикотажу для жінок і чоловіків. Сьогодні наряди з логотипом Rebecchi користуються особливою популярністю серед всесвітньо відомих спортсменів та митців. Більшість модельєрів намагаються домогтися визнання створенням оригінальних туалетів з власним стилем

Бренд, заснований подружжям Патрицией Бамбі і Клаудіо Орреа

Ще одним прославленим лейблом модного одягу є Patrizia Pepe. Характерною його рисою є філософія італійської dolce vita і особливий позитивний шик. Неповторний почерк бренду полягає в елегантних і яскравих тканинах, витончених силуетах, сексуальної неповторною жіночності і помірною мужності кожної колекції. Продукція торгової марки Patrizia Pepe затребувана в усьому світі, її знають і впізнають. Найстильніші персони модного суспільства носять вбрання, створені під цим лейблом. Ще одним прославленим лейблом модного одягу є Patrizia Pepe

Чоловічі марки одягу

Не тільки жінки люблять носити брендові речі. Чоловікам це також не чуже. Тому існує список італійських брендів одягу тільки для хлопців. Ось вони, марки, які працюють виключно на благо сильної статі:

  • «Бодджі» (Boggi) - шанувальники лейбла цінують його наряди за ідеальне якість і реальне відповідність цін.
  • «Бріоні» (Brioni) - в асортименті компанії є лінійка чоловічого одягу в стилі кежуел і кілька линьок офіційних туалетів для чоловіків.
  • «Камічіссіма» (Camicissima) - торгова марка, яка виробляє наряди в класичному стилі і в напрямку casual-glam.

Багато чоловіків світу вже встигли полюбити і гідно оцінити одяг перерахованих вище торгових марок.

Вони працюють тільки для жінок

В Італії окремо існують і істинно дівочі дизайнерські підприємства, які працюють виключно для чарівного статі. Ось вона, італійська жіночий одяг від кутюр: Space Style Concept - компанія виробляє яскраві, зухвалі, ультрасучасні і сміливі наряди з натуральних матеріалів. Одночасно Roberta Scarpa - бренд, який втілює вишуканість і якість. Він вважається еталоном цих показників. Особливістю марки є поєднання венеціанських традицій з сучасною модою. Є ще в Італії Elisabetta Franchi - під цим логотипом випускаються наряди і різні аксесуари, які відрізняються вишуканістю, яскравістю і практичністю. На створення одягу кутюр'є надихає краса представниць чарівного статі, їх жіночність і чарівність.

Новости