Список редакції: де купити українських дизайнерів

  1. Corner Concept Store Цей стильний магазин на Воздвиженці в одну мить перетворився на центр модного...
  2. Utopia 8
  3. Alland
  4. PODOLYAN store
  5. Suitster
  6. Hako
  7. Symbol
  8. Helen Marlen
  9. DolceDonna і a.Tan

Corner Concept Store

Corner Concept Store

Цей стильний магазин на Воздвиженці в одну мить перетворився на центр модного життя Києва. У ньому проходять презентації Ukrainian Fashion Week, вечірки українських дизайнерів і наймодніша тиждень знижок - Harper's Bazaar fashion weekend. Власниці Corner роблять ставку на мінімалізм і концептуальний дизайн - це видно як в інтер'єрі, так і у виборі брендів. LAKE, Litkovskaya , Bevza , Trofymenko , Domanoff, Lake, Burenina - в білому просторі зібрані головні імена української моди.

Atelier1

Якщо Corner спеціалізується виключно на українських дизайнерів, то в Atelier1 крім українок Anna October і Yulia Yefimtchuk + продають колекції Comme des Garçons і Peachoo + Krejberg. Не зайвим буде додати, що Atelier1 є старожилом модного ритейлу - в цьому році магазин зазначив 10 років з моменту відкриття.

Utopia 8

Utopia 8

Знайти стильні речі Made in Ukraine можна і за межами Києва. Харківський магазин Utopia 8, який з недавніх пір представлений ще й в Одесі, продає одяг, аксесуари, блокноти, журнали і предмети інтер'єру. Серед креативних брендів, за якими однозначно варто йти: Ksenia Schnaider, Alexander Dets, Halva, Fusion і Відповідь 42.

Alland

Alland

Alland почав займатися модним українським етно ще до того, як це стало мейнстрімом. Декоровані вишивкою вечірні сукні та повсякденні футболки, взуття та прикраси з національними мотивами - в магазині можна ознайомитись з найактуальнішими етно-трендами і придбати колекції NAVRO, ROKSOLANA BOGUTSKA, АLONOVA, Julia AYSINA і BICHOLLA.

PODOLYAN store

Більшість наших дизайнерів зі зрозумілих економічних причин обмежуються невеликим шоу-румом. Саме тому відкриття монобрендового магазину PODOLYAN store в центрі Києва стало важливим модною подією цієї весни. Крім основної лінії марки, яку дизайнер показує в рамках Ukrainian Fashion Week, на Еспланадній 32 можна купити капсульні колекції PODOLYAN black, PODOLYAN white, а також прикраси та аксесуари.

Suitster

Інтернет-магазин Suitster можна назвати вітчизняним аналогом net-a-porte. На одному сайті представлені колекції більше ніж 20 американських, австралійських і українських дизайнерів. Сервіс надає клієнтам можливість замовити одяг від українського дизайнера під замовлення в короткі: вам досить вибрати вподобану модель і вказати індивідуальні розміри.

Hako

Hako

Hako розрахований на молоду аудиторію: в асортименті магазину толстовки, футболки, рюкзаки та прикраси, створені українськими дизайнерами. Своєрідний девіз магазину «Простота і оригінальність». Хітом продажів можна назвати світшоти з тризубом від X'U (марка Ксенії Шнайдер), який вже кілька років потрапляє у всілякі short list.

Symbol

Магазини Symbol знаходяться в Києві, Харкові, Одесі та Дніпропетровську. Нарівні з провідними світовими брендами в мережі представлені українські дизайнери, які працюють з вечірньою модою: OLENA DATS ', ALONOVA і NADYA DZYAK.

Helen Marlen

Helen Marlen

Helen Marlen- один з найбільших гравців на вітчизняному fashion-ринку. У послужному списку мультибрендового магазину кілька десятків гучних імен: CHRISTIAN LOUBOUTIN, SALVATORE FERRAGAMO, ALEXANDER WANG, MARC JACOBS ... Цей видатний список доповнюють українки Лілія Літковська і Лілія Пустовіт, а так же бренд OBRANI.

DolceDonna і a.Tan

Tan

Друга лінія - демократична і більш комерційна версія основної колекції дизайнера. Зараз мас-магазинів активно займаються Олена Голець та Андре Тан. Їх марки DolceDonna і a.Tan можуть скласти конкуренцію аналогічним європейським брендам.

Новости