Спонж для нанесення б'юті-засобів

  1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ
  2. ЗАСТОСУВАННЯ
  3. 1 690 руб / 1 шт

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ

Каплеподібний спонж beautyblender завоював популярність у всьому світі завдяки формі і текстурі, яка допомагає економити косметичні засоби і рівно розподіляти тон по всьому обличчю. Колекція постійно поповнюється, сьогодні в лінійці крім оригінального рожевого спонжа (original) є також білий (pure) і чорний (pro).
beautyblender pure створений спеціально для чутливої шкіри. З його допомогою можна легко наносити сироватки і зволожуючі креми.
beautyblender pro - ідеальний помічник для нанесення більш тонованих продуктів, які важче змиваються зі светлоокрашенних аплікаторів. Використовується для корекції кольору обличчя трудносмиваемих макіяжем, спреями для автозагара.

ЗАСТОСУВАННЯ

Спочатку спонж необхідно змочити, після чого він збільшиться в розмірах, потім спонж потрібно віджати. Щільністю віджиму можна буде регулювати кількість використовуваного косметичного засобу і щільність покриття. Після віджимання легкими рухами наноситься тональний крем або інший засіб.

1 690 руб / 1 шт

компанія Best Brands є ексклюзивним дистриб'ютором бренду beautyblender на території Росії, України, Білорусії і Казахстану.

Новости